Cine prezintă Splash! Vedete la apă, sezonul 6. Răzvan Fodor face echipă cu Ramona Olaru, dar și cu soția unui cunoscut cântăreț

 Tudorache Simona
.

Splash! Vedete la apă revine în grila Antenei 1, după ce anul trecut producția a fost întreruptă. Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt prezentatorii celui mai nou sezon ,,Splash! Vedete la apă', show care promite multe surprize la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cele trei gazde vor fi alături de cele peste 60 de vedete, nume sonore din showbizul românesc, din domenii cu totul diferite, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile. Își vor arăta măiestria la sărituri, dar vor scoate la suprafață și o față necunoscută publicului larg. Acum totul e posibil, începe competiția.

Ana-si-TudorAna-si-Tudor

Anamaria Ionescu prezintă ,Splash! Vedete la apă' alături de Răzvan Fodor și Ramona Olaru

Anamaria Ionescu este de departe surpriza acestui sezon. După ce a participat la Power Couple alături de soțul ei, Tudor de la Fly Project, vedeta apare într-o cu totul altă postură.

„Propunerea de a fi parte din echipa de prezentare de la Splash! Vedete la apă m-a bucurat și m-a provocat, în același timp, deși am râs mult cu producatorii și cu echipa pe tema faptului că mi-am înfrânt orice teamă legată de apa la Power Couple, deci acum sunt în siguranță. Asa că, ne adunăm să ne distrăm împreună și să vedem salturi care mai de care mai spectaculoase. Divertismentul este drumul pe care vreau sa merg în televiziune, pentru că simt că mi se potrivește cel mai bine în acest moment!', a declarat Anamaria Ionescu, cea care li s-a alăturat lui Răzvan Fodor şi Ramonei Olaru în echipa de prezentare a show-ului de la Antena 1.

Răzvan Fodor, încântat de proiect

La rândul lui, Răzvan Fodor se declară încântat de acest proiect. „Mă bucur foarte tare să am alături atâția oameni curajoși, care au îmbrățișat provocarea Splash! Vedete la apă, mai ales că, alături de mulți dintre ei, am avut ocazia să lucrez și în alte proiecte din cadrul trustului. Se anunță un sezon incitant, plin de provocări și cu multă distracție', spune el.

Totodată, Ramona Olaru are același entuziasm. Ea a renunțat să mai fimeze pentru Neatza cu Răzvan și Dani pentru a fi aproape de concurenți. „Sezonul este unul spectaculos, plin de energie, cu atât mai mult cu cât participanții sunt parte dintre proiectele Antena 1! Așadar, pregătiți-vă să vedeți un altfel de content, dar același nivel de stres pentru concurenți!'.

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Citește și: Cum a trecut Anna Lesko peste despărțirea de tatăl fiului ei: „Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi' / EXCLUSIV

Citește și: Ce eforturi a făcut Valentina Pelinel ca să existe armonie între cei 9 copii ai lui Cristi Borcea: „Mă felicit pentru aportul meu. Cu Melissa am creat o legătură specială, aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm”. Cum se înțelege cu Mihaela Borcea / EXCLUSIV

Citește și: Radu Mazăre a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil. Roxana Mihalache este însărcinată în patru luni: „Orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată'

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…”/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Sorin Bontea şi PRO TV au obținut prima victorie în instanţă în scandalul cu Antena Group. Trustul are acum de plătit cheltuieli de judecată de mii de euro

Ce vedete participă la Splash! Vedete la apă

Curajoșii care au spus provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Printre numele celebre din acest sezon se numără Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezonianu, Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova. Care sunt celelalte vedete care vor face cele mai spectaculoase salturi în apă, care va fi tematica fiecărei ediții și cum au rezistat în fața provocărilor, vom afla urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton