Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Premiul este de 50.000 de euro

 Dumitrache Laura
.

Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Pe 1 octombrie va avea loc premiera show-ului Love Island România, iar acum au fost anunți cei 10 tineri care se vor „lupta” pentru premiul de 50.000 de euro. 5 fete și 5 băieți vor locui într-o vilă din Tenerife.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Love Island este un concept faimos peste tot în lume, iar în curând, telespectatorii vor putea urmări emisiunea Love Island România pe PRO TV. Emisiunea este prezentă în peste 25 de țări din întreaga lume. Alina Ceușan este moderatoarea emisiunii, iar zece tineri sunt pregătiți pentru marea aventură a vieții lor.

gabrielagabriela

Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Reality show-ul va avea premiera pe 1 octombrie, la PRO TV, iar Alina Ceaușan va fi moderatoarea emisiunii. Tinerii vor locui într-o vilă din Saint Tropez și se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro. Află cine sunt cei 10 concurenti de la Love Island România.

Citește și: Când începe emisiunea Love Island, la Pro TV, prezentată de Alina Ceușan: „Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor!”

Citește și:Câți bani câștigă Alina Ceușan din televiziune: „Aduc câștiguri bune și pot spune că sunt chiar…”. Prezintă Love Island, noul show de dating de la PRO TV

Citește și:Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale: „Au criticat că eu m-am îmbrăcat în sutien și că Sofia a fost ciufulită. Copilul meu…”

Citește și:Ioana Ginghină a avut-o ca domnișoară de onoare pe fiica sa, la nunta cu Cristi Pitulice: „I-a fost ca un tată în ultimii ani' / EXCLUSIV

Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România

Au fost anunțați cei 10 concurenți care își vor căuta dragostea în cadrul unuia dintre cele mai șateptate shhow-uri ale toamnei, Love Island România. Pe 1 octombrie va avea loc premiera emisiunii, care va fi difuzată pe PRO TV. Identitatea celor zece tineri care vor încerca să-și găsească dragostea a fost anunțată.

Cinci fete și cinci băieți vor participa la Love Island România și vor fi supuși unor provocări unice, iar telespectatorii vor interacționa live cu ce se întâmplă în casă prin intermediul unei aplicații.

Ada Ileana are 26 de ani și este câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022, Activează în domeniul învățământului, ca profesoară de engleză și a acceptat să participe la Love Island România. Este singură de trei ani și speră că își va găsi jumătate în emisiune.„Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!', a declarat Ada Ileana pentru protv.ro.  

Alexandra Balea, 23 de ani este studentă în anul trei la medicină și este pregătită să-și întâlnească marea dragoste la Love Island România. „Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas! (…) Dacă ai călcat greșit, nu te uit', a spus tânăra.

Gabriela Ilișiu, 28 de ani, este cântăreață și recunoaște că se îndrăgostește repede. Cu toate astea, nu face niciodată primul pas. „Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!', a declarat concurenta Love Island.

Josephinka Smolena, 21 de ani, și se declară o persoană pozivită și curajoasă. Lucrează ca însoțitoare de zbor și este pasionată de muzică și dans. Totodată, Josephinka știe cum trebuie să arate bărbatul de lângă ea. „Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă', a dezvăluit Josephinka Smolena.

Mădălina Rancea, 26 de ani este consultat de vânzări și își dorește să-și cunoască sufletul pereche la Love Island România. „Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!', a povestit Mădălina Rancea.

Adrian Butușină, 29 de ani, este antrenor personal si recunoaște că îi place să flirteze, dar atunc când este într-o relație, are ochi doar pentru o singură femeie. „Îmi place să fiu singur… cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum', a mărturisit antrenorul personal.

Denis Iuga, 21 de ani este influencer și are o comunitate de 150.000 de urmăritori pe Tiktok. Vrea să își cunoască viitoarea parteneră de Love Island România.  „Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!'.

Andrei Bordeianu, 23 de ani este antrenor personal. Andrei își dorește o femeie inteligentă, frumoasă, înaltă și amuzantă. „Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!', a explicat Andrei Bordeianu.

Eduard Caba, 24 de ani este model și este convins că poate cuceri orice fată cu trupul lui perfect. „Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată!', a susținut concurentul Love Island.

Valentin Popa, 27 de ani, este creator de conținut pe Youtube și preferă femeile blonde. . „Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentines Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație… pe viață!', a spus tânărul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton