Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Jorge și Vica Blochina sunt pe listă

.

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Așteptarea a luat sfârșit! Daniel Pavel a anunțat joi seară, într-o ediție specială, cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Pe listă sunt 12 vedete extrem de cunoscute din țara noastră, de la cântăreți, la foști sportivi, la influenceri din tânara generație. Iată cine sunt aceștia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Așteptarea a luat sfârșit! Mii de telespectatori din România, dar și din străinătate, au așteptat cu sufletul la gură să afle cine sunt Faimoșii de la Survivor 2023. Astfel, într-o emisiune live, joi seara, Daniel Pavel a dezvăluit numele celor 12 concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor. Pe listă sunt 12 vedete extrem de cunoscute din țara noastră, de la cântăreți, la foști sportivi, la influenceri din tânara generație.

faimosi-survivor-2023faimosi-survivor-2023

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Ca până acum, cei 12 Faimoși de la Survivor 2023 se vor duela cu 12 Războinici. Probele vor fi din în ce mai grele, iar tensiunea își va spune cuvântul. Însă, concurenții vor pleca la drum cu un singur gând: acela de a pune mâna pe premiul de 100.000 de euro.

Citește și: Vica Blochina și Carmen Grebenișan participă la Survivor România 2023?Vedetele ar fi semnat deja cu PRO TV

Citește și: Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023. Prezentatoul va fi însoțit de iubită în Republica Dominicană:„Anul acesta vom pleca împreună și apoi…'

Citește și: Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială:„Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție’ / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.Ce cadou a primit impresara din partea preoților

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. În cadrul unei emisiuni speciale „Survivor – Marea Dezvăluire', care s-a văzut pe VOYO, fanii emisiunii Survivor au putut afla numele celor 12 vedete care pleacă în Republica Dominicană.

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Astfel, cei 12 Faimoși de la Survivor 2023 sunt Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, DOC (Vlad Munteanu), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă!  

Jorge, despre Survivor 2023

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Jorge, unul dintre cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor, a făcut primele declarații despre show-ul de la PRO Tv.

„Pe canapea toți suntem foarte buni. Când mă gândesc la Dominicană pentru mine înseamnă party, all inclusic, acum va fi altă viață. O să dorm în training. Nu o să am nici cămăși, nici sacouri, voi fi eu cum m-a făcut mama.

Am intrat la îngrășare ca să am depozitare înainte să plec în Dominicană. Sunt obișnuit din copilărie, iarna tremuram în casă, vara aveam 30-40 de grade în casă', a spus Jorge, după anunțul oficial.

Ionuț Iftimoaie participă la Survivor 2023

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Ionuț Iftimoaie a acceptat și el provocarea de a participa la Survivor România 2023.

„Survivor repreznită nu doar o provocare ci foarte multe provocări. Lipsa de hrană, dorul de casă, depărtarea de țară reprezintă o provocare diferită decât provocările pe care le-am avut în ring de-a lungul celor 20 de ani de carieră', a precizat Ionuț Iftimoaie, un alt membru al Faimoșilor la Survivor 2023.

Vica Blochina, primele declarații

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023. Și Vica Blochina face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor 2023. Vedeta se arată încântată de ceea ce urmează, însă recunoaște că îi este și teamă.

„Am vazut episoadele după ce am semnat și am zis: nu mai vreau să merg! Tu ai văzut vreo femeie normală la vârsta mea să meargă la Survivor. Este prima oară în viața mea după ce am semnat mă stresez pentru că îmie frică de foarte multe lucruri', a precizat Vica Blochina.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton