Cine sunt cei 24 de concurenți calificați în semifinalele Românii au talent. Cum au luat decizia jurații

 Tudorache Simona
.

Au strălucit, iar acum merg mai departe! 24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Cu gândul la marele premiu și la recunoașterea celor de acasă, au venit în fața juraților și și-au demonstrat talentul. După un sezon fenomen în care sute de concurenți au ajuns în fața juraților, doar 24 s-au calificat în semifinalele live care încep vinerea viitoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După lungi discuții purtate la aceeași masă, Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Pavel Bartoș și Smiley au revăzut cele mai importante momente ale sezonului 14 și au decis ce concurenți merg mai departe. Uneori s-au contrazis, alteori au avut aceeași opinie, dar la sfârșit cei care ajung în semifinalele live au fost stabiliți.

cristian-ciausucristian-ciausu

Ce au spus jurații de Românii au talent despre concurenți

Sarcina juraților a fost una grea. 'Probabil că e sezonul în care au trecut cei mai mulți. Este o etapă extrem de neplăcută, e dureros', a spus Andi Moisescu.

Smiley a avut, de asemenea, o replică.  'Va fi foarte complicat. Trebuie să departajați între numere care v-au plăcut'.

Misiunea juraților a fost extrem de complicată. La un moment dat a apărut pe ecran Dora Debrezceni, copila în vârstă de opt ani din Maramureș.Ne-ar sări toată România în cap dacă nu am trece copilul ăsta mai departe. Tatăl ei a fost operat la Cluj, îşi dorea tare mult să îşi vadă fiica. Şi primul lucru pe care l-a spus micuţa când tatăl a deschis ochii a fost: „Tati, sunt frumoasă?!'. Şi acum mi se face pielea de găină când îmi aduc aminte', a ținut să spună Andra.

La cât de viral a fost momentul ăsta, toată lumea a votat pentru ea', a spus Smiley.

Mulţi o văd câştigătoare la Romanii au talent', a continuat Mihai Bobonete.

Ne asumăm un risc pentru că succesul ei ar putea să fi fost un accident', a adăugat Dragoş Bucur.

Citește și: Christian Sabbagh se retrage din televiziune pentru o perioadă și pleacă în străinătate. Motivul pentru care a luat decizia: „Trebuie să iau o pauză”

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune, după ce el i-a făcut plângere penală. Vila de la Snagov este vizată: „Este fără serviciu, nu mai are dreptul să antreneze…'

Citește și: Mihai Leu, după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni: „Sper să mă refac repede”. Cum se simte acum și cu ce problemă s-a confruntat

Cum se înțelege în prezent Nicole Cherry cu sora ei și cum s-a schimbat relația lor de-a lungul timpului: „Certurile între frați și surori sunt normale. Când a devenit adolescentă nu a mai avut timp de mine…”. Carla a revenit în țară de 2 ani, după ce a locuit la Londra cu soțul ei/ EXCLUSIV

Cine sunt concurenții calificați în semifinalele Românii au talent

Misiunea juraților s-a terminat în cele din urmă cu succes. „Am ales pe cei mai buni dintre cei mai buni', a subliniat Mihai Bobonete, la finalul unei discuții în care, rând pe rând, jurații și prezentatorii au oferit argumente și au discutat fiecare moment care a obținut 3 sau 4 de DA!

Cei 24 de concurenți calificați în semifinale sunt: Violeta Botezatu, Erica Popa, Lae Dreghici, Ana Nuță, Senayet Asefa, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Karlos Tănăsucă, Maria Clara Postelnicu, VAN, Emanuel Barica, Iulia Vâlceanu – Vilia, Corul Regal, Carla Munteanu, Mia Rusu, Quim Moya, Lukas Urdea, Sergiy Mischcurenko, Aniela Ravineală, Cristian Ciaușu, Iustin Cazacu, Anastasiia Beaumont, Dora Debrezceni, Ansamblul Hecenii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton