Cine sunt concurenții care intră în competiția Românii au Talent astă seară: „Magia înseamnă să crezi, chiar și pentru o secundă, că imposibilul devine realitate”

 Tudorache Simona
.

Au visuri mari, emoții care nu pot fi stăvilite, sunt încercați de multe trăiri, ei sunt concurenții de la Românii au talent. E vremea ca în această seară să cunoaștem noi curajoși, e vremea să le descoperim pasiunea, dar și munca depusă. Sunt visători, pasionați, muncitori, dornici să fie remarcați de către o țară întreagă. E momentul în care se vor aprinde luminile pe scena unde se aduce un tribut pasiunii, unde primim dovada că viitorul e pe mâini bune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Generația care schimă percepții a pregătit momente incredibile și le va prezenta în fața juraților care abia așteaptă să-i răsplătească! Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au ocupat locurile în fața scenei și sunt curioși de surprizele de care vor avea parte, Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și aduc cu ei energia. E vremea să simțim energia explozivă a talentului!

Juriul-RATJuriul-RAT

Cine sunt concurenții care intră în competiția Românii au Talent astă seară

Un tânăr de 25 ani, din București, visează să arate că toți anii în care a muncit la pasiunea lui pentru magie îl pot face să iasă din mulțime. „Fac magie de 10 ani. Asta îmi place să fac. Asta îmi place, oriunde merg. Magia înseamnă să crezi, chiar și pentru o secundă, că imposibilul devine realitate. Dacă reușesc să le scot un zâmbet, sunt mulțumit', declară el. Ce vor spune jurații, aflăm în câteva ore.

O concurentă de 22 de ani își demonstrează iubirea pentru dans

„Un dans contemporan pe care l-am pregătit singură, în sufragerie, fără un profesor', va spune o concurentă de 22 ani, venită din Reșita pentru a-și demonstra iubirea pentru dans.

Susținută de părinți să meargă mai departe, ea recunoaște că a muncit mult, atât în sport, cât și în dans și are un gând clar – să câștige suficient, cât să-și poată ajuta familia. Momentan, vrea doar să demonstreze ceea ce poate.

Citește și: Fostul iubit al Cristinei Cioran a băut bere și a ascultat manele în Cișmigiu, după ce și-a încinerat mama, iar cineva a chemat Polița: „Chiar dacă ne-a vorbit urât, i-am sugerat doar să se mute pe o altă bancă”

Citește și: Când s-a produs, de fapt, ruptura dintre CRBL și soția lui. Unde s-ar fi mutat Elena cu fiica lor, după despărțire, și cât de afectată e Alessia

Citește și: Rosa, fiica lui Pepe, a împlinit 9 ani! Ce mesaj a primit de la tatăl ei și soția lui, Yasmine: „Cea mai frumoasă și mai lipicioasă…”

Citește și: Cătălin Dobrescu a lăsat-o pe Oana Radu și fără cadourile pe care i le oferise în timpul mariajului: „A luat și o vază pe care mi-o cumpărase de 8 Martie”

Un concurent de 17 ani creează lucruri minunate din plastilă

„Mă ocup cu crearea unor lucrări din plastelină. Pe Tik Tok am reușit să fac auditorii foarte mari. Mă cunosc, susțin munca mea. Am peste 200 de figurine în colecția mea. Am încredere că va fi primit și oamenii se vor mira când vor vedea', le va povesti un concurent de 17 ani juraților. Oare pasiunea lui va convinge?

Concurenții sunt pregătiți să își câștige aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a opta ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV.

Foto: Facebook, Pr

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton