Cine sunt și cum arată socrii Andreei Esca. Părinții lui Alexandre Eram locuiesc la Paris

 Radulescu Ruxandra
.

Cine sunt și cum arată socrii Andreei Esca. Vedeta știrilor PRO TV, Andreea Esca, este căsătorită de 22 de ani cu Alexandre Eram, tatăl Alexiei și al lui Aris. Prezentatoarea împărtășește adesea imagini pe social-media imagini cu cei doi copii, dar și cu soțul ei, iar destinația preferată a familiei este Franța, acolo unde locuiesc socrii vedetei. Soacra Andreei Esca ei este franțuzoaică, iar socrul ei armean. Iată mai multe detalii despre socrii Andreei Esca!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt și cum arată socrii Andreei Esca. Andreea Esca are o familie superbă și, pe lângă cei doi copii, Alexia și Aris Melkior, ea se mândrește cu un soț ce îi este alături de 22 de ani. Prezntatoarea este foarte apropiată și de părinții ei. Tatăl vedetei, Dumitru Esca, este un împătimit al înotului și reușește să se mențină într-o formă de invidiat, chiar și la 84 de ani. Andreea Esca publică des imagini cu el, dar și cu mama sa. Mulți vor să știe totuși cum arată socrii vedetei, care locuiesc la Paris. Iată câteva detalii interesante, pe care nu le știai despre socrii Andreei Esca!

index-5-2index-5-2

Cine sunt și cum arată socrii Andreei Esca

Socrii Andreei Esca, părinții soțului ei, Alexandre Eram, locuiesc în Franța, la Paris. Părinții lui Alexandre Eram au o alură aristocrată și se îmbracă elegant. Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și este arhitect de profesie. Soacra vedetei este o doamnă franțuzoaică deosebit de rafinată, cu părul blond și ochii albaștrii. Andreea Esca a împărtășit imagini cu soacra sa, față de care și-a manifestat admirația, numind-o ” o doamnă frumoasă”.

Citește și: Ce afaceri are Andreea Esca și câți bani a câștigat în ultimul an. Prezentatoarea TV a avut un profit imens în 2021

Citește și: Andreea Esca, dialog savuros cu fiul ei, Aris. Replica lui a luat-o prin surprindere pe prezentatoarea TV: „Știi ce e mișto?’

Citește și: Cine este și cum arată tătăl copiilor Ozanei Barabancea: „El e autorul'. Cei doi s-au despărțit acum aproape 20 de ani

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost salvat la 128 de ore sub dărâmături, după cutremurul din Turcia. „Imaginea miracolului'

Andreea Esca, despre gesturile romantice pe care le face Alexandre Eram

Andreea Esca și Alexandre Eram formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și împreună se mândresc cu doi copii superbi, Alexia și Aris Melkior. Vedeta PRO TV a vorbit la un moment dat despre maniera în care soțul ei o susține și o răsfață cu gesturi romantice.

„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe', a mărturisit Andreea Esca.

FOTO: Instagram & Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton