Cine sunt finaliștii iUmor, sezon 14: "O să țin cont de ce au spus Cheloo și Delia"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine sunt finaliștii sezonului 14 la iUmor. Finala sezonului 14 de la iUmor va fi difuzată duminică începând cu ora 20:00, pe Antena 1. După ce zeci de concurenți s-au perindat pe scena showului, doar 11 vor merge mai departe în marea finală, în speranța că vor câștiga premiul de 20.000 de euro. Iată cine sunt cei 11 finaliști și care dintre ei vor obține un like de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, pentru a putea intra la votul publicului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt finaliștii iUmor, sezon 14. Publicul va afla duminică seară, cine va fi marele câștigător al sezonului 14, de la iUmor. Cei 11 finaliști de la iUmor sunt: Maria Grosu, Mihaela Pripici, Teodora Nedelcu, Elena Voineag, trupa Duo Olé, The Free Tenors, Paul Szabo, Dima Țui, trupa Pe Cap, Ionuț Țigănescu și Varză. Marea finală a showului de divertisment va fi difuzată duminică, pe Antena 1, de la ora 20:00. Iată ce momente au pregătit câțiva dintre finaliștii și care sunt gândurile și emoțiile lor, înainte de a urca pe scenă.

images-38images-38

Cine sunt finaliștii iUmor, sezon 14. Maria Grosu

Finala iUmor va fi difuzată pe Antena 1, duminică, începând cu ora 20:00, iar cei 11 finaliști cre vor urca pe pe scenă sunt: Maria Grosu, Mihaela Pripici, Teodora Nedelcu, Elena Voineag, trupa Duo Olé, The Free Tenors, Paul Szabo, Dima Țui, trupa Pe Cap, Ionuț Țigănescu și Varză. Jurații Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo vor avea dificila sarcină de oferi un like celor mai buni dintre finaliști, ca aceștia să intre la votul publicului.

Citește și: Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea: „Călătoria noastră în doi a luat sfârșit…”

Citește și: Ce i-a gătit chef Sorin Bontea, soției sale, la prima întâlnire: „Era felul prin care simțeam că pot să o impresionez”

Citește și: Crina Abrudan, adevărul despre despărțirea de Gabi Popescu, după ce s-a speculat că el ar fi fost infidel: „Erau vremurile în care paparazzii erau prezenți peste tot…' / EXCLUSIV

Întrebată cum s-a simțit în timpul performance-ului din gala finalei, Maria Grosu a mărturisit:

„M-am simțit ca o adevărată divă în finala iUmor, sezonul 14! Chiar le mulțumesc tuturor celor din echipa emisiunii, pentru că mi-au pus la dispoziție tot ce am cerut pentru a crea momentul dorit. Le sunt recunoscătoare și dansatorilor fantastici care au fost alături de mine pe scenă, însă, și Cocuței și lui Bogdan, care s-au ocupat de coregrafie. (…). Adrenalina a fost atât de intense, încât nici nu-mi amintesc tot ce am făcut pe scenă, de abia aștept să văd finala, dar presimt ca am strălucit! :), a declarat Maria Grosu, citată de Spynews.

Mihaela Pripici

Mihaela Pripici, finalista la iUmor, a mărturisit că a fost aproape copleșită de emoții, dar comentariile juraților i-au oferit curaj și încredere în propriile-i forțe.

„Finala iUmor este una dintre cele importante experiențe de până acum pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să ajung în etapa asta și am muncit foarte mult pentru acest vis. De aici și presiunea care m-a adus aproape de leșin pe scenă. (…). Comentariile juraților au venit ca o gură de aer proaspăt după momentul greu prin care am trecut când am urcat pe scenă. Bordea a urcat pe scenă și m-a îmbrățișat. Mi-a spus că este normal să am emoții, că la rândul lui, deși are ani de experiență pe scenă, este copleșit de emoții înainte de fiecare spectacol, că emoțiile sunt bune și că odată cu experiența voi învăța să le controlez, a spus Pripi, așa cum îi spun apropiații.

Cine sunt finaliștii sezonului 14 la iUmor. Teodora Nedelcu

Finalista iUmor, Teodora Nedelcu, a spus cu sinceritate, pe cine consideră a fi cel mai mare rival. Aceasta nu s-a sfiit să rostească numele lui Paul Szabo.

„Am venit hotărâtă să fac o figură bună și am făcut! Trebuie să recunosc că mi-a fost frică de colegii mei de breaslă (n.r.: Bordea și Cortea), tocmai pentru că ei au văzut multe show-uri și variante cu mine și aveau mai mult de comparat. În rest, eu îi admir pe toți jurații și tot ce îmi zic iau în calcul. Dintre contracandidați, cel mai teamă îmi este de Paul Szabo, care este un comediant bun și care a și făcut o figură bună în ziua finalei.

Elena Voineag

Elena Voineag este o altă concurentă care a va urca pe scenă, în finala iUmor. Ea a declarat că a luat aminte la sfaturile lui Cheloo și ale Deliei.

O să țin cont de ce au spus Cheloo și Delia. Cred că artiștii spanioli (n.r.: trupa Duo Olé) au șanse să devină câștigătorii acestui sezon. De altfel, mai mulți finaliști iUmor 2023 au pariat pe Marcial Heredia și Paul Morocco. „Au făcut un super show și au fost foarte simpatici. (…). Eu sunt mulțumit de prestația mea, chiar dacă au existat emoții mari și oboseală multă, a afirmat Paul Szabo.

Cine sunt finaliștii iUmor, sezon 14. The Free Tenors

The Free Tenors, prima trupă de stand-up comedy muzical din România, formată din Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Duțu, au pregătit un număr cu totul special pentru marea finală de la iUmor.

„Am ținut cont într-o anumită măsură de doleanțele lui Cheloo, care cumva a vrut să nu existe această aparentă asociere între zona pe care noi o promovăm prin comedie: ideea de tenori clasici cu taraful din seminifinală. Astfel, am adus în finală un scenariu cu totul și cu totul diferit, bazat pe multe elemente: teatru în teatru, coregrafie, moment poetic, interacțiunea cu publicul, a declarat Cezar Ouatu.

„Sfaturile juraților iUmor sunt viabile și foarte valoroase. La acest show cunoști oameni ale căror sfaturi sunt ca o lecție de viață, a declarat Mihnea Niculescu.

FOTO: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton