Cine sunt nașii de botez ai fetiței Adrianei Simionescu: "Cel mai frumos cadou...". Cum se simte fiica lui Adrian Minune, după ce a născut

.

Cine sunt nașii de botez ai fetiței Adrianei Simionescu. Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a născut zilele trecute o fetiță perfect sănătoasă. Tânăra de 21 de ani a devenit mamă pentru prima oară și este extrem de fericită. Noa Zenayda a ajuns acasă, iar toți membrii familiei au fost entuziasmați să o cunoască. Adriana Simionescu a dezvăluit cine vor nașii fiicei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine sunt nașii de botez ai fetiței Adrianei Simionescu. Adrian Minune a devenit bunic pentru a doua oară, după ce fiica sa, Adriana Simionescu a adus pe lume o fetiță. Tânăra este foarte fericită și se bucură din plin de momentele petrecute alături de fiica ei, Noa Zenayda. Adriana a dezvăluit ce sfaturi a primit de la sora ei, Karmen, care a devenit și ea mamă în anul 2019.

poza-1poza-1

Adriana Simionescu a ajuns acasă cu fiica ei, iar familia este foarte fericită. Adrian Minune se emoționează de fiecare dată când își vede nepoata și vrea să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Adriana Simionescu a dezvăluit că sora ei Karmen și Bobo, sotul acesteia, vor fi nașii micuței Noa Zenayda.

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a născut o fetiță: „Bine ai venit pe lume, îngeraș”

Citește și;Ce nume a ales Adriana Simionescu pentru fiica ei: „Exprimă cel mai bine ce simt”

Citește și:Cât costă rochia albă purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023. Este creația unui designer român

Citește și:Cine sunt nașii Cristinei Spătaru și ai lui Vicențiu Mocanu și când are loc nunta: „Sunt în pregătiri, este cel mai important eveniment'

Cine sunt nașii de botez ai fetiței Adrianei Simionescu

Adriana Simionescu, cea de-a doua fiică a lui Adrian Minune a devenit mamă pentru prima oară. Tânăra a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Noa Zenayda. Adriana Simionescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și deja a ales nașii de botez. Fiica manelistului a dezvăluit că nașii de botez ai micuței Noa Zenayda sunt Karmen Simionescu și soțul ei.

Sora mea a fost mai emoționată ca mine, pentru că ea știa deja ce urmează să se întâmple. Mi-a zis doar să fiu foarte curajoasă și să stau liniștită că totul o să fie foarte bine. Tata plânge și acum, de fiecare dată când o vede îi tresare inima. Cel mai frumos cadou este faptul că ei sunt tot timpul lângă mine. Nașii de botez sunt sora mea și Bobo', a spus Adriana Simionescu, potrivit spynews.

Adriana Simionescu: „Sunt foarte îndrăgostiți de Noa”

Adrian Simionescu a născut pe 12 iunie o fetiță perfect sănătoasă. Tânăra a ajuns acasă cu fiica ei, iar familia sa era nerăbdătoare să o cunoască pe micuța Noa Zenayda. Acum, locuiește cu toată familia ei, iar Adriana Simionescu este recunoascătoare pentru tot ce se întâmplă în viața ei.

„Cum să fie? La fel de fiecare dată când mă primesc ai mei cu brațele deschise, numai că acum a fost acasă la Nicu și la soacra mea, acasă la noi. Acum e așa ceva ciudat că suntem tot timpul aici, că de obicei eram noi, dar acum sunt ei la mine. Sunt foarte îndrăgostiți de Noa', a mai spus fiica lui Adrian Minune.

Fiica Adrianei Simionescu are patru bone

Adriana Simionescu este foarte fericită că a devenit mamă. Fiica lui Adrian Minune se va pregăti pentru botezul micuței, dar și pentru nunta cu iubitul ei. Nicu este iubitul Adrianei Simionescu, iar cei doi plănuiesc să se căsătorească. Își doresc o nuntă tradițională, în România.

Adriana Simionescu a fost cerută în căsătorie chiar în ziua de Crăciun. Recent, Adriana Simionescu a declarat că fiica ei are patru bone. Vreau să vă zic că fata mea are deja 4 bone. Eu sunt foarte bine! M-am simțit foarte bine la spitalul unde am născut. Eu am plâns mult de fericire, e totul nou pentru mine, nu știu mai nimic', a mai spus Adriana Simionescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton