Cine sunt Oana și Gerard Ciolacu, nașii de cununie ai Andei Adam: "Ne-am cunoscut la Hollywood. Pe platourile de filmare..."

 Dumba Gabriela
.

Anda Adam s-a măritat sâmbătă, 29 august, cu alesul inimii sale, Yosif Mohaci, iar la altar urmau să fie conduși, inițial, de Tzancă Uraganu și Alina Marymar. Cu puțin timp înainte de nuntă, aceștia au anunțat că nu mai pot fi nașii cuplului, din cauza tragediei din familia manelistului, respectiv moartea nepotului său, Lucas, însă vor veni în calitate de invitați. Astfel, Anda și Yosif Adam au ales alți părinți spirituali, Oana și Gerard Ciolacu, prieteni pe care i-au cunoscut la Hollywood.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anda Adam a bifat a doua nuntă, după căsnicia de Sorin Nicolescu, bărbatul cu care a făcut o fetiță și de care a divorțat în 2021. Între timp, fostul soț al cântăreței a cerut-o de soție pe Loredana Chivu, iar Anda Adam s-a măritat sâmbătă cu Yosif Mohaci.

anda-adam-rochie-mireasa-1anda-adam-rochie-mireasa-1

Cine sunt nașii de cununie ai Andei Adam, după ce Tzancă Uraganu a anunțat că nu-i mai poate fi părinte spiritual

Cununia religioasă a Andei Adam și a lui Yosif Mohaci a avut loc sâmbătă, la Mănăstirea Cașin din Capitală, iar nașii cuplului sunt prieteni de-ai acestora stabiliți în Statele Unite ale Americii. Gerard și Oana Ciolacu, doi români care sunt apropiați și de Anamaria Prodan și s-au cunoscut la filmările pentru „Miami Bici 2', peliculă produsă de Codin Maticiuc și Matei Dima (alias BRomania), în care a jucat și soțul artistei.

Ei s-au înțeles de minune încă de la început, așa că au legat o prietenie strânsă. Cântăreața și soțul ei i-au vizitat, recent, în Las Vegas, pe Oana și pe Gerald, și au mers împreună la un concert David Guetta.

„Ne-am cunoscut la Hollywood. Pe platourile de filmare de la „Miami Bici 2”. Mi-a plăcut foarte mult, pentru că ne-a ajutat. Ea, având experiență, ne ghida cum să ne pregătim. Cum să ne controlăm emoțiile. Ditamai diva Anda Adam era prin copaci și ne făcea reel-uri. Ne-a ajutat foarte mult. M-a impresionat. Cum am perceput-o eu din spatele ecranului și ce am văzut în realitate.

Pe noi ne-a onorat invitația de a fi nași. Sunt oameni extraordinari, cu principii de viață, și noi am avut o chimie bună de cuplu. Au venit în Las Vegas. Am mers împreună la David Guetta, ne-am distrat și acasă', a povestit nașa Oana Ciolacu, pentru Antena Stars.

Oana și Gerald Ciolacu locuiesc în Statele Unite ale Americii de mai bine de două decenii. Aceștia s-au mutat în Las Vegas, unde au o viață perfectă, de milionari, sunt persoane publice influente și dețin o afacere împreună în domeniul imobiliar.

Citește și: Ioana Ignat rupe tăcerea despre despărțirea de Sebastian Dobrincu și face mărturisiri surprinzătoare: „Ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm’

Citește și: Portarul Florin Niță, de la Națională, este însurat de 11 ani și are doi copii. Cum arată soția lui, Laura: „Câte am trăit împreună și câte vom mai trăi împreună’

Anda Adam a purtat o rochie de mireasă de 25 de kilograme

Rochia îmbrăcată de Anda la cununia religioasă a cântărit nu mai puțin de 25 de kilograme, iar tortul mirilor a fost unul impresionat, de patru etaje. Nunta a fost atipică, pentru că s-a sărit peste tradiții, precum furatul miresei sau aruncatul buchetului, iar Anda Adam și-a dorit să fie un eveniment inspirat din nunțile libaneze.

Mireasa Anda Adam a ajuns la cununia religioasă de la Mănăstirea Cașin cu un bolid de lux alb, condus chiar de nașul Gerald Ciolacu, potrivit click.ro.

Mirele Joseph Mohaci a venit cu un Limo party bus pe care scria „Andas Wedding', făcându-și o intrare inedită. În acest autobuz de petrecere, mirele a fost acompaniat de nașa Oana Ciolacu și de câțiva invitați.

„Am fost foarte emoționați pentru ce s-a întâmplat aici (n.r. la biserică). A fost atât de frumos. (…) Mă bucur mult că am ales mănăstirea, pentru că eu am fost botezată aici și acum l-am adus aici pe soțul meu, unde am fost eu când am fost bebe (…) Domnul care ne-a oficializat slujba vrem să îi mulțumim foarte mult. A fost o slujbă extraordinară, decorul superb. Și chiar ne-a urat același lucru. I-a spus soțului: „Să o duci într-o vacanță și vă aștept la botez'. Deci, cea mai frumoasă urare', a mărturisit Anda Adam.

Anda Adam a strălucit, la propriu, atât la cununia religioasă, cât și la petrecerea de după. Solista a schimbat două rochii, ambele spectaculoase.

„Mi-am dat silința foarte mult, începând de la decor, rochie, absolut tot. Rochia nu este foarte confortabilă pentru că are 25 de kilograme cântărită, dar mă bazez pe naș că o să mă ajute să urc scările. Mi-au plăcut lucrurile extravagante care să mă reprezinte. Pot să respir pentru că sunt obișnuită cu corsetele', a declarat Anda Adam, înainte de cununia religioasă, pentru Antena Stars.

Mirele a ales pentru biserică un smoking elegant, cu sacou alb, pantaloni negri și papion negru. 

A doua rochie îmbrăcată de Anda la petrecerea din club nu a fost tot atât de voluminoasă precum cea de la cununia religioasă, dar la fel de spectaculoasă, fiind plină de pietre prețioase și tot într-o nuanță de crem, cu o crăpătură adâncă pe picior.

Vezi pe Libertatea subiectele la matematică la Bacalaureat 2024 şi subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreşte pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică la Bacalaureat 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton