Cine sunt părinții lui Matthew Perry și cum au fost surprinși la locul tragediei, unde a murit fiul lor. Ultima fotografie împreună

 Dumba Gabriela
.

Matthew Perry a fost găsit mort, sâmbătă, în piscina casei sale din Los Angeles. În vârstă de 54 de ani, actorul care i-a dat viață simpaticului Chandler Bing, din serialul Friends, avea o relație apropiată cu părinții săi, deși au divorțat când el avea doar un an. Recent, Matthew Perry a postat pe Instagram o fotografie realizată luna aceasta, în care apare alături de tatăl său, zâmbind, fără ca nimeni să bănuiască tragedia ce avea să se întâmple peste câteva zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primele date arată că Matthew Perry a murit după ce s-ar fi înecat accidental, în jacuzzi, în locuinţa sa din Los Angeles, scrie Los Angeles Times, care citează surse din poliţie, însă ancheta este în plină desfășurare. Nu s-au găsit droguri lângă el și nici nu există suspiciuni privind un act criminal. Părinții săi au fost surprinși la locul tragediei, încă din primele momente ale aflării veștii, devastați de durere.

45454-145454-1

Cine sunt părinții lui Matthew Perry

Matthew Perry a vorbit deschis despre relația cu tatăl său, în cartea de memorii „Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing', care a fost lansat anul trecut. Mathew s-a născut în Massachusetts și a fost crescut de mama sa, jurnalista Suzanne Perry, în Canada, după ce părinții lui au divorțat când el avea un an.

Într-una dintre ultimele sale postări pe Instagram, pe 16 octombrie, Mathew Perry publicase o poză cu el și tatăl lui, zâmbind relaxați la cameră, fiecare cu câte o băutură, în mână.

Tatăl lui Perry, actorul John Bennett Perry, a apărut și el în serialul Friends, unde l-a interpretat pe Mr Burgin, tatăl lui Joshua Burgin (Joshua Burgin), iubitului lui Rachel (Jennifer Aniston).

John Bennett Perry (82 de ani), tatăl biologic al lui Mathew Perry, Suzanne Perry, mama regretatului actor și partenerul acesteia, Keith Morrison (76 de ani, jurnalist canadian), au ajuns, împietriți de durere, la locul tragediei.

Citește și: Dana Săvuică a spus de ce a divorțat, după 25 de ani de căsnicie: ‘Infidelitatea partenerului…’

Citește și: Cum se menține Loredana Groza în formă, la 53 de ani: „Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat…’. Ce spune despre operațiile estetice / EXCLUSIV

Citește și: Paula Seling recunoaște că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat: „Este o celulă ce a funcționat ani de zile’. Adevăratul motiv al despărțirii

Matthew Perry a copilărie în Canada, alături de mama lui

Născut în Williamstown, Massachusetts, şi având un tată actor şi o mamă jurnalistă, Matthew Perry s-a mutat în Ottawa, Canada, când era copil, după ce părinţii săi s-au despărţit.

Matthew Perry şi-a urma pasiunea pentru tenis şi a devenit un jucător de top în Canada. Ca şi tatăl său, tânărul Perry a fost interesat de actorie după ce s-a mutat la Los Angeles, când era adolescent, pentru a locui cu acesta, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Primul rol atribuit lui Perry a fost unul mic, în drama '240-Robert', în 1979. Ulterior, alte roluri mici i-au fost oferite în show-uri precum Charles in Charge,' Silver Spoons' şi The Tracey Ullman Show'.

Primul său rol de film l-a primit când era încă în liceu, jucând alături de River Phoenix în filmul din 1988, A Night in the Life of Jimmy Reardon'. În anul dinaintea lansării acestui film, Perry a jucat în sitcom-ul 'Second Chances' (ulterior redenumit 'Boys Will Be Boys'), despre un bărbat care moare şi se întoarce pe pământ pentru a-I deveni mentor versiunii mai tinere a sa, jucată de Perry.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton