Cine sunt primele vedete care concurează la Splash! Vedete la apă. Oana Ioniță, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu figurează printre concurenți

 Tudorache Simona
.

Cu teamă și mult antrenament, vedetele se pregătesc să își arate măiestria la sărituri. Splash! Vedete la apă se întoarce la Antena 1. Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță deschid prima ediție a noului sezon, o ediție dedicată Campionilor. Cei șase se vor întrece în salturi ameţitoare, pentru a ocupa prima poziție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt gazdele celui mai curajos show al verii, care va fi difuzat de pe 29 iunie, de la ora 20.00, în fiecare sâmbătă și duminică. Ei vor introduce în scenă peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

giani-chiritagiani-chirita

Anamaria Ionescu, prezentatoarea surpriză de la Splash! Vedete la apă

Anamaria Ionescu este de departe surpriza acestui sezon. După ce a participat la Power Couple alături de soțul ei, Tudor de la Fly Project, vedeta apare într-o cu totul altă postură.

„Propunerea de a fi parte din echipa de prezentare de la Splash! Vedete la apă m-a bucurat și m-a provocat, în același timp, deși am râs mult cu producatorii și cu echipa pe tema faptului că mi-am înfrânt orice teamă legată de apa la Power Couple, deci acum sunt în siguranță. Asa că, ne adunăm să ne distrăm împreună și să vedem salturi care mai de care mai spectaculoase. Divertismentul este drumul pe care vreau sa merg în televiziune, pentru că simt că mi se potrivește cel mai bine în acest moment!’, a declarat Anamaria Ionescu, care face echipă cu Răzvan Fodor şi Ramonei Olaru în echipa de prezentare a show-ului de la Antena 1.

Cine sunt primele vedete care concurează la Splash! Vedete la apă. Răzvan Fodor face din nou parte din proiect

La rândul lui, Răzvan Fodor se declară încântat de acest proiect. „Mă bucur foarte tare să am alături atâția oameni curajoși, care au îmbrățișat provocarea Splash! Vedete la apă, mai ales că, alături de mulți dintre ei, am avut ocazia să lucrez și în alte proiecte din cadrul trustului. Se anunță un sezon incitant, plin de provocări și cu multă distracție’, spune el.

Citește și: Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați…”. Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată cumnatul lui Răzvan Simion. Daliana Răducan a decis să nu îl mai țină ascuns: „Am cel mai șarmant frate'

Citește și: Fiica lui Tily Niculae a suferit un atac ischemic tranzitoriu când avea 9 ani: „A fost o experiență care m-a marcat pe viață”

Citește și: Diana Dumitrescu are reguli stricte pentru creșterea fiului ei de 5 ani: „Începem acum o educație mai în forță, mai dură, cu mai mult stop pentru că e cazul”

Citește și: Cum a ajuns Ana Maria Brânză să practice scrima și cât de greu i-a fost după retragerea din sport: „Atunci am înțeles că s-a terminat. Nimic nu te poate pregăti pentru acest moment'

Ramona Olaru a lăsat Neatza pentru Splash! Vedete la apă

Totodată, Ramona Olaru are același entuziasm. Ea a renunțat să mai fimeze pentru Neatza cu Răzvan și Dani pentru a fi aproape de concurenți.

 „Sezonul este unul spectaculos, plin de energie, cu atât mai mult cu cât participanții sunt parte dintre proiectele Antena 1! Așadar, pregătiți-vă să vedeți un altfel de content, dar același nivel de stres pentru concurenți!’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton