Cine sunt primii 12 semifinaliști de la Românii au Talent: "Nu o să-i dezamăgesc niciodată"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Doar câteva ore mai desparte publicul de prima semifinală de la „Românii au talent”, în cadrul căreia 12 concurenți își vor demonstra abilitățile, în fața publicului și a juraților. Show-ul „Românii au talent” 2023 se desfășoară sub egida #13magic, avându-i ca prezentatori pe Pavel Bartoș și pe Smiley, iar la masa juriului pe Andi, Andra, Dragoș și Bobo. Iată care sunt cei 12 semifinaliști ce vor lua cu asalt scena de la „Românii au tale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Ediția emisiunii „Românii au talent”, din această seară, aduce în fața publicului pe primii 12 finaliști, din cei 24, selectați de juriu. Semifinaliștiii se vor strădui să demontreze că merită un loc în marea finală și, de ce nu, marele premiu de 120.000 de euro. În prima semifinală a sezonului 13 de la „Românii au talent”, telespectatorii vor decide care dintre concurenți merită să treacă în etapa următoare, votându-și preferații, prin SMS. Iată ce au declarat primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”, înainte de competiție!

monique-family-2-768×1152-1monique-family-2-768×1152-1

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Albert Gugulean

Primii 12 semifinaliști care vor urca pe scenă la „Românii au talent” sunt: Albert Gugulan, Amira Olosutean, Gabriel Mardale, Oleg Spînu, Rareș Prisacariu, Teodora Vasilichi, Andrei Gîrjob, Florin Zgăvârdici, Mihai Adrian și Sânzian Iani, Bianca Avram, Monique Family. Fiecare dintre cei 12 concurenți speră să convingă publicul că merită o șansă la marele premiu. Semifinaliștii au muncit din greu și și-au pregătit momentul cu multă atenție, astfel încât totul să iasă perfect pe scenă. Prima semifinală începe la 20:30, pe PRO TV, iar dintre cei 12, oamenii vor alege 5 care vor merge direct în marea finală.

Citește și: Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe Gina Pistol: ‘M-am pregătit mult. A fost ca într-un film’. Și fiica lor a fost implicată

Citește și: Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer: „M-a anunțat. Nu a fost prietena mea, așa cum se vehiculează'

'Vreau să le transmit tuturor că nu o să-i dezamăgesc niciodată și sper din suflet că o să le plac și mă vor vota', a spus Albert Gugulan, pianistul care a impresionat prin virtuozitate la o vârstă tânără, pentru unica.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Amira Olosoteanu

Amira Olosutean, cea care a primit Golden Buzz la audiții, datorită abilităților sale de executa mișcări de dans de o precizie și o grație impecabile a transmis un mesaj pentru publicul de la „Românii au talent”.

'Sper să le placă de mine și să-i impresioneze momentul pe care l-am pregătit'. a spus Amira Olosutean pentru Unica.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Gabriel Mardale

Micuțul Gabriel Mardale, băiatul cu o voce minunată, revine pe scena de la „Românii au talent” încrezător în propriile-i forțe și decis să facă o impresie bună în fața publicului.

'Consider că am muncit destul de mult ca să ajung aici. Dar nu este alegerea mea, este alegerea publicului, însă voi fi recunoscător dacă mi-ar da această șansă', spune el.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Oleg Spînu

Oleg Spînu este tânărul din Republica Moldova, semifinalist la „Românii au talent”, care și-a făcut talentul cunoscut prin platforma TikTok, ca apoi să participe la competiție.

'Merit să fiu în finală pentru a le arăta oamenilor cine sunt', spune el.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Rareș Prisacariu

Rareș Prisacariu este băiețelul care a fost trimis direct în semifinală, după ce a obținut un Golden Buzz, datorită felului în care a recitat o poezie patriotică.

'Am avut un moment foarte bun în semifinală. Si dacă este chiar așa și o să-mi aud numele, că voi trece în finală, atunci asta am meritat', a mărturisit Rareș Prisacariu.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Teodora Vasilichi

Teodora Vasilichi este una dintre concurentele care a demonstrat că nimic nu poate sta în calea pasiunii și a muncii asidue. Chiar dacă nu are studii muzicale, tânăra a reușit să ridice sala în picioare și speră ca publicul să o primească bine și la selifinale.

'Mi se pare greu să spun că eu merit votul. Aș dori ca aceștia să se concentreze pe actul artistic, ca atare, și să-l voteze pe acesta. Pentru că aici este vorba despre arta din mine și nu despre mine ca persoană – imperfectă. Dar doresc ca aceștia să voteze actul artistic ca atare. Doar dacă acesta a reușit să ajungă în atenția dumnealor, să stârnească o emoție și să insufle demnitatea despre care piesa pe care eu o voi cânta vorbește atât de frumos', spune Teodora, înainte de prima semifinală Românii au talent 2023.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Andrei Gîrjob

Magicianul Andrei Gîrjob speră să devină un adevărat maestru în domeniu și să-și câștige traiul din spectacole de magie.

'Pentru că încerc să arăt oamenilor ce poți să faci cu două mâini, un pachet de cărți, zero mâneci', spune Andrei.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Florin Zgăvârdici

Florin Zgăvârdici, bătrânelul de 90 de ani, care a impresionat publicul și jurații cu momentul său de umor, se află printre cei 12 semifinaliști care vor evolua în această seară și speră că publicul îl va aprecia.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Mihai Adrian și Sânziana Iani

Mihai Adrian și partenera sa, Sânziana Iani, sunt emoționați și entuziasmați să revină în fața publicului cu un număr absolut special, pentru care s-au pregătit foarte mult.

'Eu sunt de părere că momentul nostru ajută foarte mult persoanele, cel puțin le oferă curaj, indiferent de vârstă. Si reușim, cumva, să găsim temerile tuturor, mai ales celor mici. În continuare mă gândesc și funcționez pe această temă datorită legăturii pe care o am cu Sânziana, și vârstei pe care o are. Fiecare moment pe care-l facem și construim este bazat pe fricile oamenilor . Si încercăm să le luăm acele frici și să-i facem să fie mult mai curajoși', spune Mihai Adrian, exclusiv, pentru UNICA.RO

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Bianca Avram

Bianca Avram, dansatoarea cu abilități de gimnastă de la „Românii au Talent”, speră să aducă bucurie în sufletele celor care o urmăresc și să o voteze pentru a ajunge în etapa următoare.

'pentru muncă, pentru talent și pentru dorința de a ajunge în finală'. a zis ea.

Cine sunt primii 12 semifinaliști de la „Românii au talent”. Monique Family

Monica, coordonatoarea trupei „Monique Family”, formată din 41 de membri, își dorește ca publicul să vadă cât de special este proiectul pentru care a muncit ani buni.

'Lumea ar trebui să voteze pentru noi pentru că suntem unici, suntem un grup mare, în care sunt copii de vârste diferite. Si am merita să aducem un plus în finală. Am face un show frumos cu toții pe scenă'.

FOTO: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton