Cine sunt semifinaliștii sezonului 11 de la Chefi la cuțite: „Eu chiar îmi doresc să câștig. Doamne ajută să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cine sunt semifinaliștii sezonului 11 de la Chefi la cuțite. Lupta strânsă dintre concurenții ce au pășit în platoul emisiunii Chefi la cuțite se apropie cu pași repezi de final. Așa cum știm cu toții, aseară a avut loc ultimul battle, unde au fost eliminați trei concurenți, astfel că au rămas doar semifinaliștii. Nouă persoane s-au calificat și sunt gata să meargă mai departe, cu mari emoții, însă plini de încredere că vor ajunge să pună mâna pe marele premiu. Iată cine sunt cei 9 semifinaliști ai sezonului 11 de la Chefi la cuțite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chefi la cuțite este una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare de pe micile ecrane, astfel că se bucură de o audiență mare, dar și un public pe măsură, care își susține mereu favoritul. Aseară a fost ultimul battle și totodată ediția în care s-a anunțat numele semifinaliștilor. Doar nouă concurenți din cei 12 care erau rămași în concurs, s-au calificat în etapa superioară.

whatsapp-image-2023-06-15-at-09.24.22-1whatsapp-image-2023-06-15-at-09.24.22-1

A fost o seară grea, cu trei eliminări, iar emoțiile și-au spus cuvântul atât pentru cei trei bucătari chefi, cât și pentru toți concurenții. Din nefericire, Luna Morgaciova, George Popescu și George Borșaru sunt cei trei concurenți care au fost eliminați și au plecat acasă. Deși drumul lor în emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 11, s-a încheiat aici, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor și a prestației de până acum.

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cătălin Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Ștefan Nistor: „Simți că ți se dă o a doua șansă'

Citește și: Trei concurenți sunt eliminați de la Chefi la Cuțite, astă seară. Cum se va desfășura ultimul battle: „Ceva nu a funcționat bine'

Citește și: De ce Andreea Mantea nu îi cumpără fiului ei un telefon: „Pentru ce-i trebuie? Are alte activități' / David are 8 ani

Citește și: Jennifer Lopez poartă pantofi creați de doi designeri din Sibiu: „Îi plac foarte mult'. Ce alte vedete au promovat brandul românesc

Cine sunt semifinaliștii sezonului 11 de la Chefi la cuțite

Ei bine, nici după cele trei eliminări din ultimul battle emoțiile nu au dispărut, asta fiindcă a urmat unul dintre cele mai așteptate momente, și anume strigare celor nouă concurenți care s-au calificat în Semifinală. După o luptă strânsă și dificilă s-a aflat cine sunt cei nouă semifinaliști ai emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. Prin urmare, pe listă se află: Laurențiu Neamțu, Anica, Pablo, Ștefan Nistor, Constintin Onut, Nina Hariton, Paul Tudosescu și Mihaela Zahariea și Monica Pușcoiu.

Acum, fără dar și poate, urmează o luptă și mai strânsă între cei 9 concurenți rămași, asta fiindcă premiul cel mare merge la o singură persoană. Este momentul ca cei rămași în Semifinală să își scoată în evidență îndemânarea și creativitatea culinară pentru a le demonstra tuturor că merită să primească premiul cel mare pus la dispoziție de către emisiunea Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu: 'Eu chiar îmi doresc să câștig'

Fiecare chef se așteaptă acum și își dorește ca cel care câștigă să fie din echipa sa, astfel că Florin Dumitrescu nu a ezitat și a spus public că el speră din tot sufletul ca echipa lui să fie cea câștigătoare și care să ia marele premiu. Bineînțeles, și Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea își doresc același lucru, însă rămâne de văzut cum se va desfășura restul emisiunii și cât de strânsă o să fie competiție de acum înainte.

Sezonul acesta, semifinala pentru mine este foarte importantă, pentru că eu chiar îmi doresc să câștig. Doamne ajută să avem o semifinală mișto', a spus Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite.

Sursă foto: Facebook / captură video Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton