Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Artista i-a cunoscut deja

 Dumitrache Laura
.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele tenismentului Victor Cornea. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar departe de ochii curioșilor. Iată cine sunt părintii lui Victor Cornea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Victor Cornea și Andreea Bălan formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Noul iubit al artistei provine dintr-o familie în care sportul este o tradiție.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. tvCine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. tv

Victor Cornea este un jucător de tenis din Sibiu. În vârstă de 29 de ani, sportivul a cucerit-o pe frumoasa artistă, iar în prezent formează un cuplu. Andreea Bălan a postat câteva imagini de la antrenamentele pe care Victor le-a avut zilele trecute în Germania. Iată cine sunt părinții tenismenului!

Citește și:Andreea Bălan a făcut cunoștință cu părinții lui Victor Cornea, noul ei iubit. Cum s-au afișat, după ce tenismenul a dus-o la el acasă: „Iubire pură'

Citește și:Andreea Bălan are un nou iubit, cu 9 ani mai tânăr: „Întotdeauna să crezi în iubirea adevărată”. Artista, surprinsă în compania tenismenului Victor Cornea

Citește și:Cum i-a filmat Theo Rose pe Anghel Damian și pe Sasha, fiul lor: „Ne-am pus în locul lor și…”

Citește și;Andrei Duban a împlinit 51 de ani. Cum a petrecut de ziua lui de naștere și cum arată după ce și-a tăiat stomacul: „Port haine măsura M, chiar S de la XXL. Am slăbit cam…' / EXCLUSIV

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan

Andreea Bălan se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Recent, artista s-a afișat cu noul său iubit, tenismenul Victor Cornea. Cei doi formează un cuplu, iar fanii celor doi sunt încântați de relația lor. Victor Cornea are 29 de ani și s-a născut în Sibiu și provine dintr-o familie cu traditie în sport.

Tatăl tenismenului este cunoscut pentru performantele obținute în domeniul handbalului sibian. De asemenea, tatăl lui Victor Cornea a luptat pentru promovarea acestui sport în regiune. Bărbatul mai ocupă funcția de director al Sălii Transilvania din Sibiu. Mama tenismenului este profesoară de chimie. Se pare că artista deja i-a cunoscut părinții iubitului ei. Andreea Bălan a decis să oficializeze relația pe rețelele de socializare.

Victor Cornea are o carieră remarcabilă în tenis

Victor Cornea are mare succes în cariera sa, iar performantele sale l-au propulsat pe locul 1.212 în clasamentul mondial al jucătorilor de tenis. Victor Cornea face eforturi mari pentru a avansa in topul clasamentului. Recent, Andreea Bălan și-a însotit iubitul la tunerul de la Stuttgarrt și a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare. Vedeta a fost surprinsă pe terenul de tenis, în timp ce iubitul ei se antrena. . „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată', a scris artista pe Instagram. 

Victor Cornea a devenit cunoscut în anul 2014, atunci când a jucat tenis cu președintele României, Klaus Iohannis. „Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis.Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem', spunea Cornea în 2016, într-un interviu pentru Libertatea.

Cum arată bărbatul ideal pentru Andreea Bălan

Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a fost întotdeauna în atentia presei, iar viața sa personală a fost analizată în detaliu. În ultima perioadă, artista a decis să nu mai vorbească despre aspectele sentimentale și să se bucure, în privat, de relațiile sale. În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan dezvăluia cum trebuie să arate bărbatul ideal.

Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public. Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu”, spunea artista. Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea, iar împreună au două fiice. Cei doi au divorțat la scurt timp după nuntă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton