Cine sunt și cum arată concurenții show-ului de dating Provocarea Destinului, de la Antena 1. De ce au decis să participe la emisiune

 Dumitrache Laura
.

Cine sunt și cum arată concurenții show-ului de dating Provocarea Destinului, de la Antena 1. Opt bărbați au acceptat să participe la emisiunea matrimonială Provocarea destinului. Adrian, Alex, Bogdan, Bote, Ciprian, Flaviu, Liviu și Sorin sunt concurentii care au decis să participe la show-ul de dating, de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Provocarea destinului este prezentată de Dianna Rotaru și a avut premiera pe 11 iulie, la Antena 1. Cei opt concurenți au la dispoziție cinci săptămâni pentru a-și găsi jumătatea. Opt concurente vor fi dispuse să-i cunoască pe băieții cu care vor interacționa în ultima perioadă.

provocarea destoniluiprovocarea destonilui

Cei opt bărbați de la Provocarea destinului au intrat în emisiune pe 11 iulie, la debutul show-ului. Concurenții le-au cunoscut pe fete și sunt entuziasmati să interacționeze cu ele. Dianna Rotaru va fi gazda emisiunii și le va fi alături celor 16 concurenti. Dianna Rotaru a prezentat în trecut emisiunea Se strigă darul și a fost gazda pentru două ediții Eurovision la Chișinău.

Citește și: Cine sunt și cum arată concurentele show-ului de dating Provocarea destinului, de la Antena 1. Marele premiu este de 10.000 de euro

Citește și;Dianna Rotaru va prezenta emisiunea matrimonială „Provocarea destinului”, la Antena 1: „Niciodată nu e prea târziu pentru dragoste”

Citește și;„Ca o glumă proastă așa, îl recomand'. DJ Harra, picanterii din relația cu Cătălin Cazacu. Ce a spus despre el, în direct la TV, la Măruță

Citește și;Adrian Nartea, schimbare de look neașteptată. Cum a reacționat soția lui când l-a văzut fără mustață: 'Este șocată'

Cine este Bogdan Bindac de la Provocarea destinului

Bote sau Bogdan Bindac are 42 de ani și locuiește în Constanșa. Concurentul de la show-ul de dating Provocarea destinului are 1,84 înălțime și a fost model. În prezent este antrenor și a locuit multi ani în Italia, unde are doi copii, de 17 și respectiv 13 ani.

„Am două cafenele. Până la vârsta asta am fost instructor de karate, model, dansator, proprietar de restauran, instructor de fitness., stripper. Am fost model pentru Cătălin Botezatu când aveam 22 de ani. Cu mama copiilor mei nu am putut să continui relația pentru că au intervenit diferențele de concepții. Femeile din Italia vor să aibă o mare autoritate. Cu fosta soție am făcut 3 nunți: în România, în Italia și în Venezuela. Următoarea relație după soița din Venezuela de care am divorțat a fost cu o româncă din Pitești car elocuia în altă țară. M-am dus după ea în fiecare lună și am sperat că se va întoarce în România. Eu am cerut-o de soție în Dubai, la etajul 123, cu inel cu tot, intențiile mele au fost serioase. Chiar îmi doresc să îmi găsesc o parteneră, să mă așez la casa mea. Caut o mare iubire. Caut jumătatea mea pe care să o iubesc maxim și care să mă iubească maxim'. a povestit Bogdan.

Cine este Adrian Racz de la Provocarea Destinului

Adrian Racz este din Jibou, Sălaj, și are 34 de ani. Concurentul are 1.85 înălțime și este antrenor personal, este divorțat și are un copil în vârstă de 7 ani.

„Am început să muncesc de la 16 ani. Apoi am plecat în țări străine. Am fost în Ungarisa, Spania, Italia, Belgia, Dubai, Danemarca, Scoția. Am muncit și ca bucătar. Pot să zic că sunt un om realizat. Am 2 apartamente. Sunt ok financiar. Ce vreau e să-I găsesc jumătatea. Sunt divorțat de 6 ani. Am o fetiță de 7 ani. Cu fosta nevastă n-a mers relația. Făcea lucruri care nu-mi conveneau. Era foarte atașată de părinții ei. Femeia pentru mine trebuie să fie gospodină. Îmi plac femeile cu care ai e să vorbești', a spus Adrian.

Cine este Alex de la Provocarea Destinului

Alex Zichil s-a născut în Cămpulung Muscel și are 35 de ani și o înălțime de 1.80. Concurentul este șofer de TIR și are o fetiță.Alex a scăpat de dependența de droguri,iar acum își caută sufletul pereche. „Provin dintr-o familie decentă. Am iubit dar de multe ori inconștient. Până la vârsta asta am avut 4 relații serioase. Prima mea relație serioasă a fost în Spania de 5 ani. Apoi am fost căsătorit. Am divorțat pentru că nu era de mine. Când am făcut 30 de ani am cunoscut-o pe fosta parteneră, cu care am și făcut copilul. Până când drogurile au apărut în viața mea'.

Cine este Flaviu de la Provocarea Destinului

Flaviu Toanta are 34 de ani și locuiește în Vâlcea. Concurentul are 1.70 m și este personal trainer. „Deși practic sportul de contact sunt o persoană pacifistă. Provin dintr-o familie modestă. Părinții mei au divorțat când aveam 14 ani. În urmă cu 10 ani tatăl meu a murit. Avea probleme cu alcoolul. La 3 luni după ce s-a întâmplat acel eveniment nefericit a murit și bunicul meu. Acum mama mea e recăsătorită cu un italian. Cred în relații, în căsătorie, într-o familie fericită. Prima relație serioasă pe care am avut-o s-a întâmplat când aveam 20 de ani. S-a terminat după 6 ani pentru că eram prea tineri. După această relație am avut mai multe experiențe de perioade scurte, apoi o relație pe care o cosnier destul de serioasă a fost cea pe care am încheiat-o acum 4 luni, cu o fată care era mai mică decât mine cu 9 ani. S-a terminat pentru că ne doream lucruri diferite. Recunosc că am înșelat. Probabil am fost și înșelat. La un moment dat am bănuit. Pot să nu înșel, dar am nevoie de o fată care să mă facă să nu mai înșel', a povestit Flaviu.

Cine este Liviu de la Provocarea Destinului

Liviu Neacșu este din București și are 43 de ani. Concurentul este doctor în istorie și are înălțimea de 1.82. Liviu a călătorit prin toată lumea și deține o firmă de construcții. „După ce mi-am terminat studiile în domeniul umanist am vrut să călătoresc. Cred că au fost vreo 4 iubiri care au contat în viața mea. Prețul pe care l-am plătit pentru călătoriile mele a fost că nu am reușit să-mi întemeiez o familie. Am o fetiță cu cineva, deși nu am fost căsătorit. Ea a decis să păstreze copilul. Am admirat-o, dar nu i-am fost alături. Fetița mea a împlinit de curând 14 ani. Ne întâlnim de fiecare dată când avem ocazia. Caut să o văd cât de des pot când sunt acasă', a povestit Liviu.

Cine este Ciprian de la Provocarea Destinului

Ciprian are 45 de ani și este din Timișoara. Concurentul de la Provocarea Destinului nu a fost căsătorit și nu are copii. Ciprian iubește să se distreze și să asculte muzica.  'Fiind o persoană care trebuie să trăiască, am lucrat la mai multe multinaționale. Am încercat să văd cum e de cealaltă parte, să fii antreprenor.', a povestit el.

Provocarea destinului va aduce în plin plan concurenti cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani și vor avea la dispoziție 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului. Jocul cunoașterii și formării de cupluri va avea o dinamică mai intensă. Marele premiu al emisiunii este de 10.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton