Cine sunt și cum arată părinții Monicăi Anghel: „În permanenţă au fost alături de noi, ne-au susţinut în carierele noastre. Au fost şi duri...” / Ce legătură a avut familia ei cu Regele Mihai

 Calin Maria Bianca
.

Cine sunt și cum arată părinții Monicăi Anghel. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Anghel este una dintre prezențele longevive pe scena românească, piesele ei fiind cunoscute de numeroase generații. Ei bine, ceea ce puțini știu este că ea se trage dintr-o familie de artiști, iar când spunem acest lucru nu ne referim doar la cântăreți. Iată cine sunt și cu ce se ocupă părinții ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel se bucură de mare succes pe plan profesional, iar acum, după ce s-a aflat din ce familie provine, este clar că talentul și pasiunea pentru artă dăinuie în familia ei din generație în generație. De exemplu, bunicul Monicăi Anghel a fost sculptor, dar nu orice sculptor, fiindcă prin mâinile sale a trecut chiar sculptura Regelui Mihai, la un moment dat.

1monica-anghel-parinti1monica-anghel-parinti

Citește și: Cum arăta Monica Anghel la începutul carierei. Era doar o puștoaică și se remarca printr-o voce inconfundabilă

Citește și: Cum se înțelege Monica Anghel cu soțul ei, Marian Caraivan, după 13 ani de căsnicie, și ce spune despre divorțul de Andrei Carandino: „Nu are cum să fie roz tot timpul' / EXCLUSIV

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman, după zvonurile despărțirii de Florin Ristei: „De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar…'

Citește și: Iulia Albu critică vedetele care fac reclamă la orice, pentru bani: „Unii cred că pot cumpăra orice și pe oricine. Și, în 99 la sută dintre cazuri, au, din păcate, dreptate!”

Cine sunt și cum arată părinții Monicăi Anghel

Așa cum am spus, pasiunea pentru artă și talentul s-a transmis din generație în generație, astfel că și tatăl îndrăgitei artiste a continuat tradiția și a moștenit îndeletnicirea pentru sculptură. Mai mult decât atât, nici fratele Monicăi Anghel, Alexandru, nu a stat departe de artă, fiind pictor, la fel cum a fost și fratele bunicului lor.

Totuși, mulți se întreabă cine sunt și cum arată părinții Monicăi Anghel. Dacă despre tatăl ei știm că este sculptor, mama ei s-a îndreptat către un alt domeniu, care însă este în strânsă relație cu arta. Mai concret, mama vedetei este designer vestimentar, ceea ce nu este de mirare dacă nu uităm la stilul Monicăi Anghel.

Monica Anghel se mândrește cu părinții ei ori de câte ori are ocazia

Monica Anghel este de cele mai multe ori discretă cu viața ei personală, însă recent i-a impresionat pe fanii atunci când a făcut publică o fotografie cu părinții ei. În timp ce mulți și-au dat seama că sunt părinții ei, fiindcă seamănă foarte bine, alții s-au întrebat cine sunt persoanele din imagine. Ce-i drept, nu-și arată deloc vârsta, ci din contră. Ambii arată foarte bine, după cum se poate vedea în fotografiile postate de Monica Anghel.

Monica Anghel: „Părinții noștri au fost și sunt super-mișto„

Ei bine, nu doar noi spunem faptul că vedeta se mândrește cu părinții ei ori de câte ori are ocazia, ci acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Pe lângă fotografiile cu ei postate pe rețelele de socializare, într-un interviu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. Totuși, a spus clar că au fost și duri, însă acest lucru i-a ajutat foarte mult în viață, atât pe ea, cât și pe fratele ei, Alexandru, care este pictor.

'Părinţii noştri au fost şi sunt super-mişto. În permanenţă au fost alături de noi, ne-au susţinut în carierele noastre. Au fost şi duri, mama mai ales, când a trebuit să fie dură. Dar eu chiar i-am zis acum câţiva ani mamei mele: „Dacă erai mai dură cu mine, ajungeam şi mai departe'. A făcut ochii mari.2

Eu consider că fiecare dintre noi a ajuns bine în viaţă, ne iubim părinţii, îi respectăm, suntem alături de ei. Ne-au dat o educaţie extraordinar de bună, de sănătoasă, echilibrată, şi cu dragoste şi restricţii. Pentru că trebuie să îi spui şi „Nu' copilului. Trebuie să existe un echilibru. Eu aşa fac cu fiul meu, Aviv', mărturisea Monica Anghel într-un interviu pentru Ok!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton