Simona și Claudiu, noul cuplu de la Insula Iubirii. El a înșelat-o, deși sunt de doar un an împreună: "Divorțasem de fosta soție, mi-am recăpătat burlăcia și..."

 Dumba Gabriela
.

În ediția 5 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Radu Vâlcan i-a surprins pe toți atunci când a anunțat că alți doi concurenți au venit în Thailanda ca să își testeze relația. Simona și Claudiu sunt de un an împreună, timp în care el a și înșelat-o, motivând că era abia divorțat și a vrut să se bucure din plin de burlăcie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Claudiu și Simona au surprins încă din primele momente petrecute pe Insula Iubirii, după introducerea făcută de Radu Vâlcan. „Ești nebun, e o nouă ispită!', au zis ispitele masculine imediat ce l-au văzut pe Claudiu, însă și Simona i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată, când și-a făcut apariția.

thncjm7c0edb5brrponfthncjm7c0edb5brrponf

Cine sunt Claudiu și Simona, noul cuplu de la Insula Iubirii

Claudiu și Simona formează noul cuplu de la Insula iubirii care își testează relația. Cei doi sunt împreună de aproape un an și au decis să participe după ce i-au văzut pe Ema și Răzvan Kovacs din sezonul trecut.

Claudiu și Simona de la Insula iubirii s-au cunoscut pe Instagram și ajuns rapid să formeze un cuplu, doar că el a călcat strâmb în scurt timp. Claudiu a mai fost căsătorit și are un copil de 11 luni din fosta căsnicie.

„Suntem aproape de un an de zile, ne-am cunoscut pe Instagram într-o seară ploioasă și după câteva vorbe și înțepături, am ajuns să petrecem seara împreună (…) Nu ne-am mai dat drumul de atunci. La început toate bune și frumoase, lapte și miere', a declarat Claudiu, la Insula iubirii.

Claudiu a povestit că și-a înșelat iubita la începutul relației, în perioada de după divorț.

„A fost o greșeală de moment. Veneam și după o perioadă mai agitată din viața mea. Divorțasem de fosta soție, mi-am recăpătat burlăcia și am profitat maxim de ea și tot așa discuții', a mai spus el.

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Citește și: Alex Bodi are o nouă iubită și s-au fotografiat în ipostaze fierbinți, complet dezbrăcați. După despărțire, Ema Uta a plecat într-o vacanță

Citește și: Cristian Daminuță și soția sa, Mădălina, s-au despărțit. Cei doi se împăcaseră după ce, în decembrie, fotbalistul a dat-o afară din casă

Robert și Bianca au fost dați afară de la Insula Iubirii

Dincolo de controversele create, dar și suspiciunea că nu ar forma, de fapt, un cuplu, Bianca și Robert nu au rezistat până la finalul emisiunii 'Insula Iubirii'.

'În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Bianca-Robert reprezintă primul cuplu pentru care, după votul celorlalți participanți, testul insulei se încheie', au anunțat 'Viperele Vesele', pe Instagram.

Robert Braia a arătat că nu este un bărbat de încredere pentru iubita sa, Bianca Mitroi. Aceasta a explodat după ce a văzut apropierea bărbatului de ispita Larisa. Bianca l-a catalogat ca fiind 'ieftin' după ce a văzut și că tânărul a intrat în mare cu ispita sa.

'Mi s-a părut amuzant. El e lângă o femeie care fumează. Lui nu-i place asta. Mi se pare o femeie care e pusă pe aventură și atât. Nu cred că o cunoștea neaparat. Ca și cum nu și-a făcut fanteziile. Eu sunt o femeie complexă și a avut parte de pasiune. Nu am văzut sărut, ceva intenție, poate. Trebuie să mă adun puțin că efectiv nu-mi găsesc cuvintele. E un bărbat ieftin! E rolul ei, el acceptă. Începe să se piardă pe el. A făcut cu multe alte fetele asta. Relația a dispărut. Nu simt că meritam lucrurile astea', a declarat Bianca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton