Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger. Creatorul de modă a lăsat în urmă lucruri de valoare

 Dumitrache Laura
.

Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger. Stephan Pelger a încetat din viață la vârsta de 44 de ani, după ce și-a pus capăt zilelor. Creatorul de modă a lăsat în urmă multă durere, iar cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc. Designerul de modă a fost adoptat încă de la o vârstă fragedă, iar mulți se întreabă cine îi va moșteni averea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger. Stephan Pelger s-a stins din viață pe 7 iunie. Creatorul de modă a decis să-și pună capăt zilelor, iar moartea sa a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut și apreciat pentru munca sa. Marea întrebare care stă pe buzele tuturor este cui îi va rămâne averea lui Stephan Pelger.

stephan pelger tvstephan pelger tv

Stephan Pelger a fost abandonat de părinți la naștere, iar ulterior a fost adoptat de un preot german din Brașov, care era căsătorit cu o profesoară de muzică. Designerul a vorbit des despre părinții săi, cu care avea o relație specială. Iată cui îi va rămâne averea regretatului creator de modă!

Citește și: „Avea insomnii și urma să se interneze pe…” Doky Scarlat, asistenta personală a lui Stephan Pelger, a fost ultima persoană care a vorbit cu el înainte să moară

Citește și:Cine a fost marea dragoste a lui Stephan Pelger: 'Eu de atunci nu am mai avut niciodată o relație…'. Iubitul designerului a murit într-un accident de mașină

Citește și:Dinu Maxer dezvăluie ce a făcut Deea chiar în ziua în care a semnat cererea de divorț: „A semnat și pentru…”

Citește și:Silvio Berlusconi a murit la vârsta de 86 de ani. Fostul premier al Italiei suferea de leucemie

Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger

Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor la vârsta de 44 de ani. Creatorul de modă a fost găsit fără suflare în locuința sa din Capitală, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Designerul de modă s-a spânzurat, iar în urmă cu câteva săptămâni ieșise de la dezintoxicare. Stephan Pelger declarase că se confruntă cu depresie și insomnii, motiv pentru care lua aproximativ 40 de pastile pe zi.

Regretatul creator de modă a fost adoptat de un preot german din Brașov, căsătorit cu o profesoară de muzică. Pelger avea o relație specială cu părinții săi, iar tatăl său a decedat în anul 2019. După moartea designerului, mama lui va moșteni întreaga sa avere.

Ce avere avea Stephan Pelger

Apartamentul lui Stephan Pelger era decorat cu obiecte luxoase. Potrivit impact.ro, locuința regretatului creator de modă era plin de piese de artă, iar multe au rămas moștenire de la familia sa. Pelger petrecea multe ore în biroul său, acolo unde își primea clientele.

Unele piese de mobilier din apartamentul lui Pelger erau făcute la comandă, și avea obiecte prețioase. Unul dintre cele mai vechi era o carte de rugăciuni din anul 1678. De asemenea, în casa sa mai era o oglindă din cristal, adusă din Veneția.

Stephan Pelger sufere de depresie și insomnii

Stephan Pelger a declarat în nenumărate rânduri că suferă de depresie și insomnii și ajunsese să ia zeci de pastile în fiecare zi. Iată ce s-a întâmplat în ultima seară:

„Stephan Pelger a fost la Restaurantul … aseară. A băut vin, vreo 12 pahare, și a stat singur la masă. A rămas în restaurant până la ora 23:40, singur la masă. Era foarte supărat, a vorbit doar cu ospătarul și cu patronul restaurantului, cu nimeni altcineva. Patronul nici măcar nu i-a luat bani pentru vinul consumat, a văzut că era foarte, foarte supărat, motivul fiind acela că îi murise o rudă din Germania', au declarat surse pentru Gândul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton