Ciprian Marica, luat peste picior într-un roast acid, la iUmor, de George Tănase: "Omul care nu aruncă niciodată prosopul, oricât i-ar fi de greu!"

 Oana Pantazi
.

Ciprian Marica a fost ironizat, într-un roast, la iUmor de către cunoscutul comediant George Tănase, care a avut un discurs fabulos. Acesta a făcut, bineînțeles, aluzie la momentul devenit viral în care fostul fotblist a fost surprins de soțul unei femei, în timp ce ieșea din camera unde se aflau împreună, doar cu un prosop prins în jurul brâului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A venit rândul lui Ciprian Marica să fie rost-uit la iUmor, într-o ediție specială, cu multe momente savuroase. Eric de Oliveira, George Tănase, Iulia Albu şi cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion vor face furori pe scena emisiunii iUmor. Ciprian Marica nu s-a așteptat, cu siguranță, la figura pe care i-a făcut-o George Tănase, care a apărut doar cu un prosop în jurul taliei…

38192-copy38192-copy

Ciprian Marica, luat peste picior într-un roast acid, la iUmor, de George Tănase

În urmă cu trei ani, Ciprian Marica era surprins, la hotel, doar cu prosopul înfășurat în jurul taliei, alături de soția unui prieten, chiar de către bărbatul încornorat, iar imaginile s-au viralizat rapid. A trecut timpul, iar partenera de viața l-a iertat pe fostul fotbalist, însă momentul nu a fost uitat complet… Asta se va vedea la iUmor, unde fotbalistul a fost ironizat de către actorul George Tănase, într-un roast fabulos.

Citește și: Ciprian Marica, reacție dură la doi ani de când a fost prins cu soția unui prieten, la hotel: „Dacă sunt și d-ăștia mai fricoși…’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Ana Muntean, femeia prinsă alături de Ciprian Marica la hotel. Este de nerecunoscut!

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu sunt juraţii iRoast, într-o ediţie specială iUmor, dedicată fotbalului românesc şi difuzată la Antena 1 chiar înaintea confruntării România-Kosovo, în această seară, de la 20:30, conform Antena 1.

George Tănase a stârnit râsul tuturor încă din primele secunde: „Omul care nu aruncă niciodată prosopul, oricât i-ar fi de greu!', l-a prezentat actorul, înfășurat doar în prosop, pe fostul fotbalist.

Jurații s-au amuzat copios de apariția actorului: „Nu mai trebuie să zici nimic!', i-a spus Florin Gardoş, în timp ce Florin Răducioiu a completat: „Deja ai spus totul!'.

„Eu sunt amic cu Marica, dar nu l-am întrebat de subiectul ăsta niciodată. O singură întrebare mi-am pus: dacă eram în locul lui, de ce să ies din cameră?', a comentat, amuzat, Helmuth Duckadam.

Spre final, după ce i-a luat la roast pe toți jurații, George Tănase a îngropat securea războiului, justificându-și alegerea:

„Eu am venit în prosopul ăsta alb să transmit un mesaj, să facem pace cu fotbalul de calitate, să nu mai fim aşa încrâncenaţi… E foarte adevărat, viaţa te mai prinde gol prin câte o cameră de hotel, dar poate vrem şi noi să prindem golul!', a glumit actorul.

Ciprian Marica a lăsat în urmă aventurile

Se pare că Ciprian Marica s-a transformat în bărbat de familie autentic și a lăsat în urmă aventurile din perioada când era unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști. În urmă cu o lună, acesta s-a afișat alături de mama copiilor săi, Ioana Marcu, și de fiii lor, pe plaja din Mamaia, dovadă că trecutul tumultuos a fost de mult uitat.

Ciprian Marica și Ioana Marcu trăiesc o poveste de dragoste care a depășit multe obstacole, inclusiv infidelitatea fostului fotbalist. În 2020, ziardecluj.ro a publicat un clip cu derularea unui eveniment petrecut petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz. La momentul filmării, Ciprian Marica se afla deja într-o relație cu Ioana Marcu.

Iubita lui Ciprian Marica a trecut de acest episod și a decis să rămână alături de fostul atacant al naționalei. Recent, Marica și Ioana Marcu s-au afișat alături de copiii lor pe o plajă din Mamaia, unde au fost surprinși de paparazzii Wowbiz.ro. De altfel, Ciprian Marica este proprietarul uneia dintre cele mai populare plaje din Mamaia, așa că nu e de mirare că alege să-și petreacă vacanțele și pe litoralul românesc.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton