Ciprian Marica, prima apariție publică alături de iubita lui, după scandalul amoros de la hotel. Cine a convins-o pe Ioana să-l ierte pe fotbalist că a înșelat-o

 Dumba Gabriela
.

Ioana Marcu a fost criticată în spațiul virtual că a decis să-l ierte pe Ciprian Marica după ce o țară întreagă a aflat că a înșelat-o cu o fostă prietenă de familie. Celebrul scandal amoros de la hotel, care îi are drept protagoniști pe Ciprian Marica, Ana Muntean și șoțul ei care a surprins video toată povestea, a avut loc în august 2019, dar iată că toți cei implicați în poveste au decis să o dea uitării.

2-3-22-3-2

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În weekend, Ioana și Ciprian au profitat de vremea frumoasă și de relaxarea restricțiilor și au ieșit la plimbare. Tânăra a imortalizat momentul din mașină printr-o serie de postări pe Instagram, pentru a arăta tuturor că nimeni nu poate distruge relația lor.

Este pentru prima dată când au fost văzuți împreună de la aflarea infidelității fostului fotbalist cu Ana Muntean. Alegererea Ioanei Marcu de a-l ierta pe tatăl copiilor ei a stârnit nemulțumirile unora dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, însă fără ecou, se pare. Tânăra rămâne pe drumul ei și nu ține cont de gura lumii.

Potrivit unor surse, între Ioana și Ciprian a liniștit apele nimeni altul decât Cristi Chivu, nașul celor doi copii ai lor. Cristi și soția lui, Adelina, ar fi convins-o pe Ioana să-l ierte și să-i mai dea o șansă lui Marica.

Trecutul amoros al lui Ciprian Marica

Scandalul din hotelul din Cluj a scos la iveală trecutul fostului fotbalist, extrem de norocos în dragoste, de vreme ce a sedus de-a lungul timpului frumuseți precum Gina Pistol, Ilinca Vandici sau Laura Teodoru.

Puțini își amintesc că în anul 2009, Ciprian Marica s-a iubit timp de câteva luni cu nimeni alta decât actuala parteneră a lui Smiley, prezentatoarea Asia Express, Gina Pistol. Se întâmpla pe vremea când sportivul locuia și juca la Stuttgart, motiv pentru care frumoasa blondă era nevoită să facă adesea naveta.

Poate cea mai mediatizată și cea mai durabilă relație a lui Ciprian Marica, până să o întâlnească pe actuala parteneră, a fost cea cu Ilinca Vandici. Cei doi s-au iubit cu pasiune vreme de cinci ani, deși în tot acest timp au umblat diverse zvonuri despre faptul că Marica i-ar fi fost infidel prezentatoarei de la Bravo, ai stil!.

O altă mare frumusețe pe lista lui Ciprian Marica a fost Laura Teodoru, fostă prezentatoare de știri sportive și mamă a unei fetițe. Cei doi s-au iubit pentru o scurtă bucată de vreme în urmă cu circa șase ani, iar bruneta făcea drumuri dese cu avionul în Germania, acolo unde evolua sportivul. Deși la un moment dat se vorbea inclusiv de ipoteza unei logodne, povestea de dragoste dintre fotbalist și prezentatoare s-a încheiat în chip misterios.

În 2016, Ciprian Marica a cunoscut-o pe foarte tânăra Ioana Marcu, într-un mod neașteptat: la cabinetul dentistului său, unde fata, studentă la Stomatologie, făcea practică. Povestea a evoluat rapid și, la nici un an de când s-au cunoscut, cei doi deveneau pentru prima dată părinți. În 2018, blondina aducea pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, tot băiat.

foto: Instagram

Citește și:

A pus piciorul în prag! Cine i-a salvat relația lui Ciprian Marica, după scandalul amoros de la Cluj. Un telefon a reușit să o împace imediat pe Ioana, mama copiilor lui

Motivul tragicomic pentru care imaginile cu Ciprian Marica și amanta au fost făcute publice după 8 luni. Soțul înșelat n-a mai suportat umilința!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton