Ciprian Marica, reacție dură la doi ani de când a fost prins cu soția unui prieten, la hotel: „Dacă sunt și d-ăștia mai fricoși...”

 Miniosu Alexandra
.

Ciprian Marica a avut o reacție dură la doi ani de când a fost prins cu soția unui prieten, la hotel. Fostul jucător de fotbal a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare, după ce internauții i-au lăsat mai multe comentarii răutăcioase referitoare la momentul cu prosopul, din trecut. Acesta nu s-a sfiit și le-a adresat câteva replici tăioase!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ciprian Marica a avut o reacție dură la doi ani de când a fost prins cu soția unui prieten, la hotel. Se pare că deși au trecut mai multe luni de la momentul cu prosopul, mulți dintre internauți nu au uitat încă de ipostaza controversată în care a fost surprins atunci fostul fotbalist. Aceștia i-au lăsat mai multe comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare, motiv pentru care el a răbufnit.

ciprian-marica-reactie-dura-1ciprian-marica-reactie-dura-1

În urmă cu aproape doi ani, Ciprian Marica a fost protagonistul unor ipostaze controversate. Fusese atunci prins într-un hotel din Cluj, cu soția unui prieten. Femeia era Ana Muntean, nora lui Florin Muntean. Filmulețul cu el, în prosop, a ajuns atunci viral și a stârnit un val de reacții. Se pare că nici acum, la luni bune distanță, imaginile nu au fost date uitării.

Citește și: Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele:„M-a păcălit!'

Citește și: Ana Muntean, femeia surprinsă în camera de hotel cu Ciprian Marica, vorbește despre relația cu fotbalistul:„Nu am niciun fel de regret'

Citește și: Ce relație are acum Lidia Buble cu Răzvan Simion:„A fost o poveste frumoasă'

Citește și: Neti Sandu a avut o relație de 10 ani:„E foarte greu să conviețuiești'

Ciprian Marica, reacție dură la doi ani de când a fost prins cu soția unui prieten, la hotel

De curând, Ciprian Marica a postat pe Facebook o poză cu el, dintr-o scară de block. Imaginea a strâns rapid mii de like-uri și comentarii. Printre ele s-au strecurat și unele „răutăți' din partea internauților. Acționarul de la Farul Constanța a răbufnit în mediul online, după ce oamenii au amintit de momentul cu prosopul, petrecut în urmă cu doi ani.

Ciprian Marica le-a transmis internauților respectivi că ar fi rămas „blocați la faza cu prosopul', pentru că probabil ar avea o viață neinteresantă. În ciuda replicilor acide, fostul fotbalist le-a urat „Sărbători fericite' în încheierea mesajului.

„Mai fraților, lămuriți-mă și pe mine. Așa de triști să fie unii de pe aici, în mai bine de doi ani să nu li se fi întâmplat nimic interesant în viață? Au rămas blocați la faza cu prosopul, să nu mai fi trăit în atâta amar de timp altceva care să le ofere gelozie, interes sau plăcere?

Iar dacă sunt și d-ăștia mai fricoși, stați, măi, liniștiți că n-am timp să trec pe la voi! Hai să aveți Sărbători fericite! Bucurați-vă de viață, că nu trăiește nimeni în locul vostru!', a fost mesajul transmis de Ciprian Marica pe Facebook.

Cum comenta Ciprian Marica filmarea controversată de la hotel

În urmă cu doi ani, atunci când a fost surprins la hotel cu soția unui prieten, Ciprian Marica spunea că e o situație stânjenitoare pentru el. A recunoscut că a greșit, iar Ioana, partenera lui, l-a iertat și și-au continuat relația. Totodată, el mărturisea atunci că și-a asumat ce a făcut și că a învățat din greșeală.

„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru.

Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit, pe care mi l-am asumat!', spunea Ciprian Marica, la acea vreme, conform libertatea.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton