Claudia Ghițulescu a fost la un pas să își piardă viața într-un accident rutier, la 17 ani: „Am avut fața distrusă și partea stângă a corpului. Nu puteam să mai respir"

 Tudorache Simona
.

Claudia Ghițulescu a văzut moartea cu ochii pe când era doar o adolescentă. Artista a avut un accident rutier grav, asta după ce mașina în care era cu fratele ei a fost izbită în mod violent de un alt vehicul. Solista a stat în comă și doar o minune a făcut să își revină. S-a luptat cu suferința, dar i-a făcut și pe cei dragi părtași la tot ce a trăit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mama artistei a avut un șoc atunci când a văzut mașina și s-a temut de ce era mai rău. De atunci, insomnia a devenit parte din viața ei, iar la un moment dat a apelat la un psiholog. Claudia Ghițulescu regretă astăzi că le-a provocat o așa mare suferință părinților. Atunci, solista s-a ales cu traumatise la nivelul feței și corpului. Respira cu greutate.

claudia-ghitulescu-21claudia-ghitulescu-21

Claudia Ghițulescu, implicată într-un accident rutier la 17 ani

Claudia Ghițulescu a trăit un coșmar pe când mai avea doar un an și devenea majoră. „Am avut la 17 ani un accident atât de dureros. Am stat în comă. A adormit cineva la volan și a intrat în mașina în care eram eu cu fratele meu. Nu aveam permis nici eu, nici fratele meu. Era un băiat cu noi în mașină. A adormit și a intrat efectiv în mașina noastră. Mama, când a văzut mașina prima dată, a crezut că noi am murit și a avut un șoc. De atunci mama a avut probleme cu somnul, a povestit vedeta în podcastul Marei Bănică.

Acum am înțeles câtă suferință a putut să aibă mama,îmi pare rău că le-am provocat o așa suferință părinților ', a povestit artista.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul în justiție. Se întâlnesc din nou în instanță, după ce actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe artistă că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine/ În trecut, Bianca a mai câștigat un proces

Citește și: Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie în gondolă, la Veneția: „În sfârșit, mi-am găsit liniștea sufletească”. Imagini cu momentul emoționant și inelul de logodnă

Citește și: Inna și-a anulat două concerte din cauza neînțelegerilor cu organizatorii: „Îmi pare foarte rău. Sperăm ca în viitorul apropiat să…'. Artista promite că va înapoia banii pe bilete

Citește și: Alexandra Ungureanu a făcut-o pe Laura Cosoi să plângă, în direct, la TV: „Acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente, cele mai frumoase din viețile noastre”

Claudia Ghițulescu a avut numeroase traumatisme după un accident rutier

Claudia Chițulescu a îndurat atunci o suferință care poate fi povestită cu greu în cuvinte. A avut răni la nivelul feței și pe corp. Ba mai mult, chiar și probleme de respirație.

„Am avut fața distrusă și toată partea stângă, mâna stângă, piciorul stâng, coastele, toată partea stângă a corpului. A venit oglinda și m-a lovit, am dat cu capul de ceva, piciorul stâng tăiat. Toată partea stângă distrusă. Mama m-a văzut după două zile. Am stat în comă două zile. Fața mea a fost atât de rău distrusă și pe dinăuntru. Nu puteam să mai respir. Fratele meu nu a avut nimic. Simțeam o apăsare și o neputință. Voiam să mă trezesc și nu puteam', a mai povestit Claudia Ghițulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton