Claudia Iosif (Babs) a rupt orice legătură cu Dorian Popa, la un an de la despărțire: „Eu sunt fericită și împlinită. Nu ne-am mai văzut de când...” / Pe Cheluțu, câinele artistului, îl împart prin intermediul menajerei

 Tudorache Simona
.

Claudia Iosif, alias Babs, și Dorian Popa au avut o relație de 11 ani, iar după despărțire au rupt orice legătură. Cei doi nu se mai întâlnesc, dar mai au ceva de împărțit. Pentru că amândoi sunt atașați de Cheluțu, patrupedul merge când la unul când la altul. Claudia Iosif și Dorian Popa nu se văd, însă, nici când fac trecerea lui Cheluțu dintr-o casă în alta, pentru că de acest schimb se ocupă menajera.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Claudia Iosif și Dorian Popa nu mai sunt de un an împreună și fiecare încearcă acum să își găsească fericirea. Babs nu mai vrea însă, sub nicio formă, să fie asociată cu cel cu care s-a iubit. Deși susține că nimeni nu a înșelat, bruneta își dorește altceva de la viață și planurile ei nu mai au legătură cu Dorian Popa.

Claudia Iosif (Babs) a rupt orice legătură cu Dorian Popa, la un an de la despărțire

Claudia Iosif și l-a scos din viață pe Dorian Popa, dar și din gânduri. Singurul lucru de care cei doi se mai preocupă acum împreună e Cheluțu, la care niciunul dintre ei nu a putut renunța.

„Noi nu mai suntem de un an împreună, nu mai am nicio legătură cu el. Cred că deja e cazul ca numele noastre să nu mai fie asociate. Chiar îmi doresc asta. Fiecare are viața lui, a trecut deja foarte mult timp. Nu ne-am mai văzut de când mi-am mutat atelierul, din luna martie. Nu mai avem nimic de împărțit', a declarat Babs pentru Cancan.ro.

dorian-popa-si-babs-1dorian-popa-si-babs-1

Claudia Iosif nu are o relație în acest moment

Claudia Iosif susține că nu iubește în acest moment și nu se vede cu familie și copii, dar nu știe cum o să o surprindă viața.

„Cheluțu vine la mine prin menajeră. Fiecare îl ia în funcție de program. Eu sunt foarte fericită și împlinită acum, nu mă mai uit în trecut. Și el e sigur fericit și îi doresc numai bine. Nu știu dacă e cu cineva, nu-i treaba mea. În ceea ce mă privește, nu mă văd mireasă și cu familie, dar nu știi ce-ți aduce viața. Nu iubesc în acest moment', a adăugat aceasta.

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „A convins-o pe mama mea să mă ducă la ore de pian”. Cât de mult l-au sprijinit părinții, la început de drum și de ce a ales Facultatea de Arhitectură, deși era pasionat de muzică / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: „El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și…”. Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Claudia Iosif face planuri de vacanță cu o prietenă

Claudia Iosif știe și cum își va petrece vacanța din această vară. Ea așteaptă vizita unei prietene din Suedia, care are, de asemenea, un bulldog.

„Îmi vine o prietenă din Suedia, în vizită, săptămâna viitoare. Am cunoscut o pe Instagram, din dragostea  pentru Chelutu, întrucât și ea are un french bulldog. Ne știm de doi ani. Și ne-am împrietenit. Acum caută zbor să vină la mine. Poate ia și copilul cu blană cu ea, desi nu știu cum va reacționa Cheluțu, pentru că este foarte agresiv cu alte animale. Nu acceptă nici pui, nici femelă. Am mai încercat, dar nu e deloc sociabil.

Ea e ca și sora mea. Anul trecut am fost în Grecia și ne-am propus să ne vedem în fiecare vară. E minunat că dragostea pentru căței unește oameni din țări așa îndepărtate. Cățelușa ei, Zelma, nu e castrată, dar Cheluțu da. Ar fi o minune să se împrietenească', a mai spus fosta iubită a artistului.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton