Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa au încercat să se împace, după despărțirea de acum un an: "Eram amândoi încărcați de un mix de sentimente, orgolii..."

 Dumba Gabriela
.

Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit acum un an și s-a zvonit că artistul a fost cel care a părăsit-o pe iubita lui. Babs recunoaște că a încercat să se împace cu Dorian Popa, la începutul anului, însă au realizat amândoi că ar fi mai bine să continue pe drumuri separate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Babs declara, acum ceva timp, că ea și Dorian Popa au ajuns la separare pentru că începuseră să se ciondănească, el era mai mult plecat, iar ea era aproape de o depresie. Toate astea i-au făcut să se distanțeze. Nu și-au dorit să ajungă la separare, dar au concluzionat că e cea mai bună soluție pentru toată lumea.

149824577884e35c40149824577884e35c40

Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa au încercat să se împace, acum câteva luni

Claudia Iosif și Dorian Popa au fost împreună timp de 11 ani și împreună sunt „părinții” lui Cheluțu, celebrul cățel din clipurile artistului, pe care amândoi îl iubesc ca pe copilul lor. De dragul vremurilor trecute, cei doi au încercat să mai dea o șansă relației lor, dar n-a fost să fie.

„A fost o încercare de împăcare după ce ne-am despărțit, dar a eșuat. S-a întâmplat prin ianuarie-februarie, anul acesta, pentru că încă eram amândoi încărcați de un mix de sentimente, orgolii, confuzie, cum se întâmplă după o despărțire. Este ultima oară când mai vreau sa vorbesc despre noi, pentru că noi nu mai existăm. Chiar luna asta s-a împlinit un an de când ne-am despărțit', a spus Babs, conform Fanatik.

Zvonurile conform cărora Dorian Popa ar fi părăsit-o pe Babs din cauza comportamentului său au ajuns și la urechile ei, iar aceasta a negat totul imediat.

„Îmi e greu și nu mai vreau sa vorbesc despre el, mai ales că a trecut atâta timp. Nu vreau să-l deranjez nici pe el, nici pe altcineva. Lucrurile s-au terminat cum trebuia să se termine… Nu m-a lăsat el, ne-am separat pentru că nu ne mai înțelegeam! E vorba despre lucruri acumulate în timp, nimicuri', a mai spus aceasta.

Citește și: Cum se înțeleg Smiley și Gina Pistol după un an de căsnicie: „E un om cu care îți place să petreci timp, pentru că e amuzantă, e caldă, e generoasă, sinceră. Avem o chimie amândoi'

Citește și: Cum gestionează Dinu Maxer faptul că stă în bloc cu fosta soție după divorț: „Dacă locuiește la 5 km sau la 3 etaje e același lucru. Apropierea de Deea…’ / Artistul e logodit cu Magdalena Chihaia

De ce s-au despărțit Claudia Iosif și Dorian Popa, după 11 ani

Claudia Iosif recunoaște că despărțirea de Dorian Popa nu a fost determinată de un fapt anume, ci a venit după ce au realizat că s-au distanțat unul de altul, că nu își mai acordă timpul dinainte. Discuțiile pe care le aveau au adâncit, de asemenea, prăpastia.

Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el. Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie.

Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost’, a mărturisit Babs pentru Cancan, acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton