Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație. Ea a confirmat separarea: "Nu mai suntem împreună de o lună"

 Dumba Gabriela
.

Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație. Claudia Iosif, cunoscută în online drept Babs, a confirmat în cele din urmă despărțirea de Dorian Popa, după o relație de 11 ani. Anunțul vine la o săptămână după ce Dorian Popa a fost prins, la volan, sub influența substanțelor interzise. În urmă cu trei zile, Claudia Iosif (Babs) asigura pe toată lumea că ea și Dorian sunt în regulă și nu e vorba despre vreo despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație. Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost depistat de polițiștii rutieri din Ilfov, în urma testării cu Drugtest, sub influența unei substanțe psihoactive, mai precis canabis. Însă nu asta a fost cauza despărțirii lui de Claudia Iosif pentru că tânăra a dezvăluit că și-au spus adio cu mult timp înainte.

12-1312-13

Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație

Claudia Iosif (Babs) a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care și-a anunțat fanii că ea și Dorian Popa s-au despărțit. Tânăra a dorit, astfel, să pună punct speculațiilor care s-au tot făcut în ultima vreme în legătură cu relația lor.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Confirmarea vine doar la câteva zile de când Claudia Iosif insista că ea și Dorian Popa nu au probleme, deși se aflase că ea și-a mutat atelierul într-o altă locatie.

„Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic', a spus ea atunci când a fost întrebată dacă s-a despărtit de Dorian.

Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la cinci minute de casa noastră', spunea Claudiua, în luna octombrie, citată de cancan.ro.

Citește și: Serialul Groapa a fost scos din grila Pro TV, după trei episoade difuzate. Ce au decis șefii postului TV: „Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să…’

Citește și: De ce și-a închis Alina Ceușan restaurantul din București: „Pentru un business cu cheltuieli destul de mari…’. Detalii neștiute despre afacerile și veniturile vedetei / EXCLUSIV

De ce nu s-au căsătorit Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa în 11 ani

În urmă cu aproximativ un an, în cadrul unui interviu, Dorian Popa a fost cel care a spus lucrurilor pe nume. Mai în glumă, mai în serios, artistul declara că își concentrează toată atenția pe carieră și pe făcut bani.

Fără niciun plan de însurătoare, Dorian Popa mărturisea că și-a cerut iubita de soție, însă Babs „a avut grijă' să piardă inelul de logodnă.

„Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.'spunea cântărețul.

La un moment dat, întrebată fiind cum este să fie iubita lui Dorian Popa, a declarat, pentru „Viva', că: „Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor.

Mă deranjează, puţin ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră…Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere. Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos…'.

INML confirma: Dorian Popa a consumat droguri, rezultatul e pozitiv la canabis

În vârstă de 35 de ani, Dorian Popa a fost oprit de poliţişti în localitatea Domneşti. Era la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, şi purta doar un halat de baie pe el. După ce a fost testat pozitiv la canabis, acesta a afirmat că a inhalat accidental fum, la o petrecere.

Analizele de sânge efectuate la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat rezultatul Drugtest, mai exact faptul că Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton