Claudia Iosif (Babs) rupe tăcerea despre despărțirea de Dorian Popa: „Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. În ultimul an s-au adunat foarte multe, eu am..."

.

Claudia Iosif, alias Babs, a explicat care au fost motivele care au făcut ca relația ei cu Dorian Popa să ajungă la final. Cei doi au fost 11 ani împreună, așa că despărțirea lor neașteptată, de acum câteva luni, a luat pe toată lumea prin surprindere. Claudia Iosif și Dorian Popa formau înainte de toate o echipă și păreau extrem de uniți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Babs neagă că vreunul dintre ei ar fi înșelat. Bruneta mărturisește că au ajuns la separare pentru că începuseră să se ciondănească, el era mai mult plecat, iar ea era aproape de o depresie. Toate astea i-au făcut să se distanțeze. Acum au stabilit să nu se mai vadă pentru o perioadă, chiar dacă amândoi îl împart pe Cheluțu după separare.

dorian-popa-1dorian-popa-1

Babs spune de ce s-a despărțit de Dorian Popa

Babs recunoaște că despărțirea de Dorian Popa nu a fost determinată de un fapt anume, ci a venit după ce au realizat că s-au distanțat unul de altul, că nu își mai acordă timpul dinainte. Discuțiile pe care le aveau au adâncit, de asemenea, prăpastia.

Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el. Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost', a mărturisit Babs pentru Cancan.

Citește și: Livia Graur, marcată de divorțul părinților ei, în copilărie: „Eu și tata ne-am regăsit cumva după ce eu am împlinit 20 de ani'. Ce probleme a întâmpinat când s-a mutat în Franța

Citește și: Cum se înțeleg Smiley și Gina Pistol după un an de căsnicie: „E un om cu care îți place să petreci timp, pentru că e amuzantă, e caldă, e generoasă, sinceră. Avem o chimie amândoi”

Citește și: Cum gestionează Dinu Maxer faptul că stă în bloc cu fosta soție după divorț: „Dacă locuiește la 5 km sau la 3 etaje e același lucru. Apropierea de Deea…' / Artistul e logodit cu Magdalena Chihaia

Citește și: Nicole Cherry, destin tras la indigo cu cel al mamei sale! Florina Ghinea și-a cunoscut soțul în urmă cu 33 de ani, tot prin intermediul părinților: „Lucra alături de tatăl meu”. Ce sfaturi de aur a primit artista în privința mariajului și cum se înțelege soacra cu ginererele Florin Popa / EXCLUSIV

Citește și: Ibrahim Ibru a ajuns de urgență la spital cu fetița lui și a fost nevoit să se interneze cu micuța Maryam / El și Raluca Pastramă au custodie comună

Claudia Iosif și Dorian Popa vor alte relații

Claudia Iosif și Dorian Popa păstrează distanța și nu se mai văd acum, deși stau aproape, asta pentru că fiecare dintre ei încearcă să investească timp și sentimente într-o altă relație.

„A trecut foarte mult timp de când ne-am despărțit. Încercăm să ne refacem amândoi viața. De aceea am stabilit să nu ne mai vedem o perioadă. Dar ambii îl avem și-l împărțim pe Cheluțu. Oamenii se mai și despart, asta e', a completat aceasta.

Vezi pe Libertatea subiectele la matematică la Bacalaureat 2024 şi subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreşte pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică la Bacalaureat 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton