Cum a reușit Claudia Mori să-l ierte pe Adriano Celentano după ce a părăsit-o, pe ea și pe copii, pentru Ornella Muti: "Nu a fost vorba de o trădare a iubirii, ci de o reacţie"

 Dumba Gabriela
.

Adriano Celentano şi Claudia Mori s-au căsătorit în 1964 şi sunt împreună și în prezent, în ciuda aventurii pe care artistul italian a avut-o la un moment dat cu Ornella Muti. Claudia Mori a dezvăluit cum a reușit să-l ierte pe soțul ei. Adriano Celentano şi Claudia Mori au vorbit despre căsnicia lor de 60 de ani, din care nu au lipsit geloziile și infidelitatea, explicând secretul unui mariaj fericit pe termen lung.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă mariajul lor a fost în pericol, la un moment dat, din cauza indifelității lui Adriano Celentano, Claudia Mori l-a înțeles pe bărbatul iubit, l-a iertat și au mers împreună mai departe, fără regrete și resentimente. Într-un interviu recent, artiștii povesteau ce anume i-a ținut împreună timp de 60 de ani și cum au reușit să depășească toate hopurile din povestea lor de dragoste.

profimedia-0026925439profimedia-0026925439

De ce l-a iertat Claudia Mori pe Adriano Celentano când a înșelat-o cu Ornella Muti

Adriano Celentano şi Claudia Mori s-au căsătorit în 1964 şi sunt îndrăgostiţi şi astăzi. La un moment dat, însă, în vieţile lor s-a strecurat Ornella Muti și căsnicia lor a avut de suferit.

Adriano Celentano şi-a lăsat soţia şi copiii pentru Ornella Muti, frumoasa actriţă italiană. „Adriano a fost singura infidelitate din viaţa mea', spune Ornella, care l-a trădat atunci pe Andrea Facchinetti, cu care va avea mai târziu doi copii, în timp ce Celentano o înşela pe Claudia Mori.

Claudia Mori nu a făcut scandal, a jucat rolul soției iertătoare şi-a asumat şi vina pentru modul în care au evoluat lucrurile: „Amândoi eram geloşi. Purtam fuste mini şi el mi le tăia. L-am făcut pe Adriano să sufere'. Actriţa a menţionat apoi că Celentano „s-a simţit singur în relaţie. Nu a fost vorba de o trădare a iubirii, ci de o reacţie. Între noi a existat întotdeauna o dragoste foarte puternică. Îl iubesc foarte mult pe Adriano, care este un om profund bun, onest, consecvent'.

De cealaltă parte, Adriano Celentano confirma dragostea care l-a legat mereu de soţia sa şi a atins doar superficial tema infidelităţii: „Între mine şi Claudia a existat întotdeauna dragoste. Am trecut printr-o criză în urmă cu ceva ani, dar suntem o familie unită, în  ciuda unei „distrageri' de acum patruzeci de ani„, spunea starul italian într-un interviu acordat în 2014, citat de okmagazine.ro.

În cele din urmă, Adriano Celentano (86 de ani) s-a întors acasă şi i-a cerut iertare Claudiei (79 de ani), iar în prezent duc o viaţă liniştită aproape de Milano, alături de cei trei copii și de nepoți.

Citește și: Nikita a fost bătută de mai mulți bărbați, în Centrul Vechi: „M-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. Sunt tumefiată'

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. A trecut printr-un divorț dureros și are un copil

Cum a început povestea de dragoste dintre Adriano Celentano și Claudia Mori

„Il Molleggiato', așa cum mai era numit Adriano Celentano și Claudia Mori s-au cunoscut la începutul anilor ’60, când artistul italian era deja o legendă care vindea milioane de discuri.

Povestea lor de dragoste a început pe platourile de filmare ale filmului ”A Strange Type” în 1963, unde au jucat împreună pentru prima dată. A fost dragoste la prima vedere pentru  Adriano, care a părăsit-o pe Milena Cantù și, un an mai târziu, se căsătorerște cu Claudia Moroni (numele adevărat al lui Mori).

După nuntă, cei doi au format o legătură stânsă nu doar în viața de familie, dar și în cea profesională. Claudia devine coloana vertebrală și arhitectul activităților editoriale ale casei de discuri de familie (DVD-uri, internet, cărți, ficțiune), precum și managerul-agent al soțului ei.

Cei care îi cunosc bine spun că Claudia și-a asumat toată povara organizării vieții lor profesionale și de familie pentru a-l lăsa pe Adriano să-și concentreze toată energia pe activitatea sa artistică. Și judecând după rezultate, care l-au văzut în fruntea vânzărilor record și a ratingurilor de televiziune de peste 50 de ani, s-ar spune că parteneriatul a funcționat foarte bine, scrie today.it, citat de protv.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton