Cum se menține Claudia Neghină, la 42 de ani, și care sunt trucurile ei de înfrumusețare: ”Nu este suficient doar să ții o dietă sau o cură de slăbire. Cel mai greu este să fii consecvent...”/ EXCLUSIV

.

Cum se menține Claudia Neghină, la 42 de ani. Top modelul susține că nu este suficient să ții o dată o dietă, ci trebuie să fii consecvent. La fel și cu sportul, pe care trebuie să îl practici constant. Într-un interviu pentru viva.ro, Claudia a povestit și că a apelat la proceduri minim invazive.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Claudia Neghină crede că cel mai important truc al ei este faptul că reușește să adoarmă de la ora 21.30 și asta datorită fetiței sale, Sofia. Modelul ne-a spus și cum își menține silueta frumoasă și armonioasă, și ne-a împărtășit câteva dintre trucurile ei de înfrumusețare.

FB_IMG_1729670252700FB_IMG_1729670252700

Citește și: Claudia Neghină şi-a botezat fiica și a avut trei nașe. Imagini de la eveniment

Citește și: De ce și-a botezat Claudia Neghină fiica în Ibiza: „Am vrut ca…'

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elisabeta Lipă pentru carieră, în 24 de ani de perfomanță: „Am sacrificat tot, familie, copil, dar nu îmi pare rău. Pentru că mi-am propus să ajung undeva, dar nu m-am lăsat până ce nu am ajuns. Numai eu știu cât am muncit…” / EXCLUSIV

Citește și: Luminița Anghel recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „De bun-simț, care să nu mă facă de nerecunoscut. Orice femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei”. Cum se menține în formă, după ce a slăbit / EXCLUSIV

Care sunt trucurile de înfrumusețare ale Claudiei Neghină

Claudia Neghină arată extraordinar de bine la aproape 43 de ani, pe care îi va împlini curând. Top modelul are o fetiță care îi ocupă tot timpul. Și cum Sofia este un copil energic, la trei ani și jumătate, Claudia se preocupă îndeaproape de ea, dar este ajutată și de mama ei. Află care sunt secretele de frumusețe ale frumoasei blondine.

Bună, Claudia. Arăți foarte bine. Cum reușești?

Multă lume îmi spune asta și mă tot întreb și eu ce ar fi. Eu cred că singura explicație ar fi că seara adorm devreme, la 21.30. Și asta datorită fetiței mele, Sofia. Se spune că e important să adormi până în ora 23.

Te ajută cineva la creșterea fetiței?

Mama mea mă ajută și chiar țin să îi mulțumesc pentru faptul că mă ajută.

Claudia Neghină: 'Cel mai greu este să fii consecvent'

Cum te menții în formă?

Este un lucru pe termen lung, ceea ce le spun tuturor. Nu este suficient doar să ții o dietă sau o cură de slăbire. Cel mai greu este să fii consecvent. Și la fel este și cu sportul. Trebuie să faci de câteva ori pe săptămână sport. Așa este și cu alimentația. Nu ții diete și apoi te duci la fast-food. Ideea este să ai un stil de viață cât mai sănătos, fără zahăr, fără băuturi acidulate, fără mers la fast-food. Poți alege variante dulci preparate în casă. Este important să faci alegerile corecte pe termen lung.

Mai defilezi pe podium?

Încă mai defilez, pentru că sunt solicitată și îmi face plăcere. Dar îmi și permite fizicul. Eu mi-am propus să fiu sinceră cu mine și dacă mă uit în oglindă și nu îmi mai place ce văd, atunci mă retrag.

Claudia Neghină: 'Am un păr sensibil…'

Ți-ai păstrat același look, de când te știu…

Eu am un păr sensibil, dar totodată rezistent. Și am preferat să merg pe variantă cât mai naturală. Eu niciodată nu mi-am vopsit părul complet. Așa cum sunt acum, mi se pare că mi se potrivește cel mai bine.

Oricum blondul te prinde cel mai bine…

Țin foarte mult la părul meu și vreau să îl protejez. Am un fir sensibil, la care nu e cazul să fac schimbări mari.

Claudia Neghină: 'Orice cremă, cu trecerea timpului, nu te mai ajută la riduri'

Trucuri de frumusețe?

Am mai apelat și la proceduri minim invazive. Orice cremă, cu trecerea timpului, nu te mai ajută la riduri. Le-am făcut pentru că am aproape 43 de ani și atâta timp cât ele nu îmi schimbă fizionomia, eu cred că este ok. Un truc ar fi că eu mă demachiez în fiecare seară și nu sar peste asta, oricât de obosită aș fi.

Foto: Facebook.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton