Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: "A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!"

.

Claudia Pătrășcanu se declară revoltată de cele declarate de Gabi Bădălău în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D. Solista nu mai vrea să audă de azi înainte de cel cu care și-a împărțit viața și trăirile și care, în opinia ei, o denigrează de cinci ani încoace.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Claudia Pătrășcanu susține că i-a iertat multe și că nu mai poate să facă asta. Omul de afaceri a susținut că nu și-a dat soția afară din casă cu copiii atunci când s-a produs ruptura. El a subliniat că solista a aflat că avea o legătură extraconjugală, dar nu a vrut să lupte pentru relația lor. A ales să plece și să posteze mai multe mesaje dure pe rețelele de socializare.

badalau-2-2badalau-2-2

Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă

Claudia Pătrășcanu e decisă să nu mai vorbească de Gabi Bădălău după ce s-a simțit denigrată de cele spuse de fostul ei soț. Artista precizează că omul de afaceri nu mai există pentru ea.

Am iertat acestui om toate denigrările lui la adresa mea, timp de cinci ani în care nu-i mai aparțin, dar a mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Face rău cu bună știință! De-acum înainte să-l ierte doar Dumnezeu! Rog toată presa, pe această cale, să-mi acorde respectul de a nu mă mai întreba nimic despre acest om de azi înainte. Pentru mine acest om nu mai există! Nu-l cunosc!', a spus Claudia Pătrășanu pentru Spynews.

Gabi Bădălău, despre relația cu Claudia Pătrășcanu

Întrebat dacă s-ar mai fi căsătorit cu Claudia Pătrășcanu dacă nu rămânea însărcinată, omul de afaceri a oferit un răspuns neașteptat.

„Eu cu fosta mea soție nu am avut o poveste de dragoste așa cum mi-am dorit, să trecem prin anumite etape și apoi să existe o sarcină. Ne-am cunoscut, după 2-3 săptămâni-o lună, a rămas însărcinată. Aveam 25-26 de ani și îmi doream copilul. Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul. M-am sfătuit cu părinții, nu am ținut cont de ei și am făcut copilul. Totul fără să ne cunoaștem ca oameni, fără să avem o istorie. Părinții au zis că nu o cunosc, a rămas gravidă în prima lună și că mă grăbesc. După al doilea copil, am făcut nunta și botezurile. Nu (n.r. răspunsul lui).

Nu, părinții nu m-au obligat să mă căsătoresc. A fost decizia mea. Poate am fost obligat sau apăsat de familia Claudiei. Nunta a fost superbă și făcută din suflet, că așa am simțit. Nu are legătură cu funcțiile tatălui meu de la vremea respectivă’, a spus el în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: 'Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…'/ EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă la cinci ani de mariaj. Cum a pozat vedeta cu soțul și fetița ei de șase ani: „Am realizat că la 5 ani de căsnicie celebrăm Nunta de Lemn'

Citește și: Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială și o susține pe Kamala Harris. Reacția lui Donald Trump, candidatul Partidului Republican: „A fost cel mai prost președinte din istoria SUA'

Citește și: Cătălin Botezatu își prezintă colecția pe cea mai cunoscută acropolă din lume. La ce eveniment a mai fost invitat, în Cipru: „Am emoții, pentru că acolo sunt bloggeri adevărați, nu ca la noi. Am fost puțin rău…' / EXCLUSIV

Citește și: Teodora Becali a născut, în secret, al treilea copil. Fiica lui Gigi Becali se relaxează cu cele trei fetițe la Mamaia, unde are o vilă primită cadou de nuntă

Gabi Bădălău neagă că a izgonit-o pe Claudia Pătrășcanu cu copiii din casa

Omul de afaceri crede că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, a avut un plan atunci când a părăsit domiciliu conjugal. El neagă cele spuse de solistă, că a dat-o afară din casă cu copiii.

„De câte ori vorbesc despre copii, este un subiect foarte sensibil. Eu nu mi-am dat copiii niciodată afară din casă, cel mai de preț lucru pentru mine sunt copiii. Eu trăiesc pentru a le oferi un viitor stabil și frumos copiilor mei. Decizia de a pleca din casă a fost a Claudiei, eu niciodată nu am dat-o afară din casă. Înainte să plece, ea a pus acel mesaj pe Facebook. Cred cu certitudine, ea e genul de persoană care trăiește din atenția mass-mediei. Eu cred acum, după 5 ani. A plecat cu surle și trâmbițe. Cred că a avut un plan, a sunat la Poliție, a plecat cu 100 de lei. Nu am dat-o afară, nu am vrut să mă despart de ea. A fost decizia ei și am ajuns la divorț. Eu am fost sincer cu ea, i-am zis de relația mea extraconjugală și i-am zis că nu vreau să îmi pierd familia. Ea a început cu mesaje lacrimogene și făcea un circ permanent, acum 5 ani zic. Și azi e în filmul acela, de teroare!', a mai spus Gabi Bădălău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton