Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: ”Am fost cu iubirile mele...”

 Calin Maria Bianca
.

Claudia Pătrășcanu a spus adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu. Gabi Bădălău a intrat în atenția tuturor după ce el și Bianca Drăgușanu și-au spus „adio„. În doar câteva săptămâni, a fost surprins în compania mai multor femei, dar ceea ce a lăsat pe toată lumea fără cuvinte a fost vacanța la Paris cu fosta soție, alături de care are doi copii frumoși!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Au trecut doar câteva zile de când Gabi Bădălău spune numeroase lucruri dure la adresa Claudiei Pătrășcanu. Fără a ezita vreun moment, a spus inclusiv că nu a iubit-o niciodată, iar apoi, la scurt timp, afaceristul apărea nonșalant în clipurile ei video de pe Instagram, chiar în vacanța de la Paris.

claudia-patrascanu-4-1claudia-patrascanu-4-1

Citește și: Gabi Bădălău susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, și-a refăcut viața amoroasă: „Are o relație cu un domn din Constanța. Nu l-am cunoscut și mi se pare…'. Artista le-ar fi făcut cunoștință copiiilor cu iubitul ei

Citește și: Gabi Bădălău a plecat în vacanță cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor la Paris, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Albumul vieții noastre…'. Cum s-au afișat

Citește și: Laura Ștefănuț s-a despărțit de Vlad Voiculescu, acuzându-l că are cont secret pe Tinder. Cum se apară politicianul: „Nu mai formăm un cuplu. Nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu'

Citește și: Emily Burghelea, imagini de pe patul de spital, după accidentul suferit în Mauritius: 'Toată partea stângă este făcută bucățele. Am multiple fracturi…' / Are multe răni și vânătăi pe corp

Claudia Pătrășcanu a spus adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu

Imaginile cu Gabi Bădălău la Paris, alături de Claudia Pătrășcanu și cei doi copii pe care-i au împreună, au intrat în atenția tuturor și mulți au comentat pe seama lor. În timp ce o parte dintre fani spunea clar că este vorba de o împăcare între cei doi, alții aveau dubii cu privire la ceea ce se întâmplă între ei. Acum însă, Claudia Pătrășcanu a lămurit lucrurile pentru a nu mai lăsa loc de interpretări.

„Nu mi-am găsit iubirea în Paris, cum zice melodia. Dar am fost cu iubirile mele (n.r. băieții ei și a lui Gabi Bădălău). În timpul ăsta, cât am fost eu plecată în Paris, au tot apărut pe aici discuții, pe TikTok, media, că aș fi plecat cu Gabi la Paris. Nu, vă spun că vacanța asta trebuia să fie de anul trecut, iar la Paris am plecat cu cei doi băieți ai mei și cu Cristina, prietena mea de suflet. Iar la Paris, Gabi s-a gândit să le facă o surpriză copiilor noștri și a venit în penultima zi, în a treia zi. Deci noi am stat patru zile', a mărturisit Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu: „Mă simt datoare să vă răspund„

Claudia Pătrășcanu a explicat clar că nu a fost o vacanță comună cu Gabi Bădălău pe toată perioada în care au stat la Paris, asta fiindcă afaceristul a venit în penultima zi pentru a le face o surpriză celor doi băieți. Nu a dat mai multe detalii însă, ci doar le-a spus fanilor ei să nu mai fie atât de răutăcioși și să nu mai tragă concluziile pe baza unor imagini.

Așa că nu mai fiți răutăcioși, unii dintre voi, nu toți, eu mai citesc mesajele voastre. Nu știu dacă neapărat să zic că mă simt datoare să vă răspund, norocul meu este că sunt un om care știe de glumă, care nu pune la suflet și iau lucrurile așa cum vin', a adăugat vedeta.

Ce relație are afaceristul cu băieții lui, după divorț, dar și cu Claudia Pătrășcanu

Sunt ani și ani de zile în care Gabi Bădălău și fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, au fost protagoniștii unoe mari scandaluri. Și-au aruncat cuvinte dure și acuzații grave, însă acum, afaceristul a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi după separarea de mama lor, dar și cum au fost afectați micuții de divorțul lor.

„Cel mai minunat și cel mai unic sentiment este să fii tată. De-asta m-am și emoționat, sunt și foarte încărcat în perioada asta. E un sentiment de împlinire.

Ei cresc, noi îmbătrânim. Noi ne uităm pe poze, ne uităm la fiecare vacanță împreună. Fiind băieți, am o relație foarte apropiată cu ei. Unul e mai sensibil, altul e mai înțepat… Ei stau tot timpul împreună, dorm împreună. Dorm mereu cu ei atunci când vin să stea cu mine.

Eu nu am putut să am o relație cu Claudia și mai sunt familii de genul, „împăcați-vă pentru copii’, dar copiii cresc. Și m-am pus și pe mine pe primul loc. Am tot respectul pentru Claudia, dar nu am cum să stau cu o femeie, dacă nu sunt fericit, dacă nu am liniște cu ea. Nici măcar pentru copii. Nici pentru copiii mei nu am putut să rămân cu ea.

Copiii încă sunt foarte afectați, chiar dacă au trecut 5 ani de la divorț. Copiii își doresc să ne vadă împreună’.

De asemenea, a și explicat că a făcut-o mult să sufere pe Claudia Pătrășcanu.

„Eu am făcut-o să sufere. Probabil și acum suferă, nu înțeleg nici acum, după cinci ani, ea totuși mai are ură, răutate fața de mine și asta nu înțeleg, dar îmi pare rău că am făcut-o să sufere, da!’, a declarat Gabi Bădălău, în podcastul „Ameritat cu Nasrin’.

Sursă foto: Facebook / Instagram

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton