Claudia Pătrășcanu are reguli stricte în educația copiilor: „Nu mi-aș dori o prietenie în care să nu mă respecte, să vină și să stea lângă mine și să bea. Nu aș accepta"

.

Claudia Pătrășcanu încearcă să își apropie copiii de Dumnezeu și să le ofere o educație aleasă. Artista are doi băieți din mariajul cu Gabi Bădălău, pe Gabriel de nouă ani și pe Nicolas de șapte ani. Solista susține că îi învață să se descurce singuri, să supraviețuiască în orice condiții, pentru că nu se știe ce le oferă viitorul și e mai bine să fie pregătiți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Claudia Pătrășcanu a apropiată de Gabriel și Nicolas, cărora le impune anumite limite. Solista recunoaște că nu i-ar plăcea să îi vadă, pe viitor, pe cei doi cum fumează și cum bea lângă ea la petreceri, pentru că nici ea nu a făcut asta lângă părinții ei, care ar fi taxat-o foarte rău pentru un asemenea comportament. Uneori, cei doi băieți o ajută pe vedetă și în gospodărie, fie că gătesc sau se ocupă de gazonul din curte.

claudia patrascanu 3claudia patrascanu 3

Ce îi învață Claudia Pătrășcanu pe cei doi copii

Claudia Pătrășcanu le insuflă celor doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău principii sănătoase de viață. Vedeta îi învață să se roage, să se închine și să fie independenți, deoarece o să le prindă bine pe viitor.

„Copiii mei când ies din casă și merg la școală, singuri își fac Sfânta Cruce. Țin neapărat să îi binecuvântez și eu mereu. Știu că trebuie să aibă grijă de ei, de corpul lor, de mintea lor. Îi învăț să știe să fie pregătiți să supraviețuiască singuri. Pot să nu mai fiu eu în viață, Doamne ferește! Viața e imprevizibilă, nu știm ce se întâmplă. Să știe să meargă mai departe, să se descurce și să nu își piardă încrederea în Dumnezeu', a spus artista în podcastul Celebru și părinte.

Citește și: Cum a gestionat Daliana Răducan celebritatea lui Răzvan Simion, la începutul relației: „Ne fotografiau de pe schelele unui imobil în construcție, aflat vizavi de locuința noastră, dar acum am înțeles…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce a povestit actrița Irina Antonie, din serialul Scara B, de la Pro TV, despre fiica ei de trei ani: 'O iubesc de mor și vreau să stau cu ea, dar eram atât de prinsă de personaj…' / EXCLUSIV

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Citește și: Ciprian Tătărușanu se retrage din fotbal, după o carieră de 30 de ani: „Cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic'

Citește și: Cum au reacționat părinții Mariei Buză când a intrat la Facultatea de Teatru, în urmă cu 31 de ani: „Când le-am dat vestea cea mare, a început circul! Tata spunea că semăn cu el, mama…” / EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu vrea ca Nicolas și Gabriel să aibă un comportament ireproșabil

Vedeta mărturisește că nu și-ar dori ca cei doi băieți să își piardă bunul simț în relație cu ea. „ Îmi doresc ca ei să vină să vorbească cu mine, să fie deschiși, să găsim soluții împreună, dar nu mi-aș dori o prietenie în care să nu mă respecte, să vină și să stea lângă mine și să bea. Nu aș accepta.

Să se pună lângă mine să fumeze sau la petreceri să nu țină cont de mine, să ia băutura, să se destrăbăleze pe acolo. Eu sunt mai de modă veche. Nu mi-aș dori să văd asta. Nici eu nu am făcut asta în familia mea cu părinții. Sunt convinsă că îmi luam așa o palmă peste bot ', a mai spus Claudia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton