Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență cu fiul ei la spital: ”Patru zile de înțepături și tratamente...”

 Calin Maria Bianca
.

Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență cu fiul ei la spital. Claudia Pătrășcanu nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente. De mai multe zile, fiul ei nu se simte deloc bine, astfel că vedeta a ajuns cu el pe mâinile medicilor. Deși a sperat că o să se rezolve repede și o să plece imediat cu el acasă, se pare că nu este deloc așa, mai ales că este a patra zi de tratament și tot pe patul spitalului se află micuțul ei. Iată ce a postat fosta soție a lui Gabi Bădălău pe rețelele de socializare despre starea de sănătate a copilului pe care-l au împreună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și-a speriat marea comunitat de fani din mediul online, asta după ce dis-de-dimineață s-a afișat alături de unul dintre cei doi băieți pe care-i are împreună cu Gabi Bădălău chiar la spital. Micuțul nu se simte bine, iar asta este clar din declarațiile mamei sale, dar și din ipostaza în care a fost filmat, și anume pe patul de spital.

whatsapp-image-2023-05-15-at-11.47.50whatsapp-image-2023-05-15-at-11.47.50

Claudia Pătrășcanu a fost destul de reținută în a vorbi despre starea de sănătate a fiului ei și problemele cu care se confruntă, astfel că a ținut să precizeze doar că este a patra zi de injecții și tratament, iar ei încă se află în spital, ea fiind alături de el în permanență.

Citește și: Claudia Pătrășcanu dezvăluie momentul în care s-a distrus căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Banii îț iau mințile”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au afișat la petrecerea Sabinei, sora lui: „Când doi oameni se iubesc…”

Citește și: De ce ar fi câștigat Suedia la Eurovision 2023 și care este legătura cu trupa Abba: „Totul a fost aranjat pentru ca…”

Citește și: Dana Budeanu, după ce Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent: „Ești o minune de copil. Au sărit pe tine că…”

Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență cu fiul ei la spital

Claudia Pătrășcanu este destul de activă în mediul online, mai ales că se bucură de o mare comunitate de fani. Ei bine, zilele acestea a fost destul de absentă, astfel că toți cei care o îndrăgesc i-au remarcat absența. Bineînțeles, mulți s-au îngrijorat, astfel că a primit numeroase mesaje despre ceea ce se întâmplă. Prin urmare, frumoasa vedetă a dezvăluit că nu trece prin cele mai bune momente, asta fiindcă se află la spital cu fiul ei.

'4 zile de înțepături și tratamente. Mulțumesc celor care se gândesc la noi, care ne-au sărit în sprijin, chiar și dela distanță, ci nu numai. Vă apreciez dragilor și n-am cuvinte de mulțumire.', a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Nu, nu a dat mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat cu fiul ei și al lui Gabi Bădălău sau cum este starea lui de sănătate, ci doar a precizat că este pre tratament în aceste momente. Cu siguranță, vedeta o să vorbească despre acest subiect mai puțin plăcut și destul de sensibil atunci când totul o să fie bine și o să revină la normal.

Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură, după divorțul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut parte de o despărțire destul de tumultuoasă, astfel că divorțul dintre ei a durat mai bine de 3 ani. Totuși, întreaga problemă s-a rezolvat în urmă cu câteva luni, când procesul de divorț a fost soluționat. De atunci, Claudia Pătrășcanu se ocupă în permanență de copiii ei, iar deși are destul de multe activități și pe plan profesional, reușește să se sincronizeze perfect.

‘În zilele noastre, multe femei îşi cresc singure copiii şi o fac admirabil. Se poate întâmpla orice în viaţă, iar o femeie, mai ales o mamă, trebuie să fie pregătită pentru orice. În spatele oricărui copil minunat, stă o mamă minunată. O mamă care îşi iubeşte copilul, nu-l va învăţa niciodată să îşi urască tatăl, bineînţeles şi viceversa.

Am luptat şi voi lupta pentru copiii mei toată viaţa, în orice situaţie şi cu oricine pe acest pământ, iar ce am simţit atunci când instanţa a decis ca ei să rămână cu mine, a fost o dreptate divină. Totul s-a liniştit atunci în inima mea şi m-am rugat la Dumenzeu să-i ierte pe toţi cei care au îndrăznit să ne facă asta.

‘Copiii mei m-au făcut să îmi doresc linişte şi frumos în viaţa noastră. Copiii au nevoie ca mama lor să fie mereu veselă, fericită, să nu audă certuri şi să nu vadă tot felul de situaţii neplăcute. Viaţa m-a făcut să fiu o luptătoare şi să mă încred în Dumnezeu. Eu îmi găsesc fericirea în ochii copiilor mei, dar şi în ochii celor care îmi dăruiesc mie iubire. Nu este important de câte ori cazi, important este de câte ori te ridici.

Întotdeauna îmi las copiii în grija Domnului, îi închin şi îi binecuvântez când adorm sau când pleacă de acasă. Ei fac acelaşi lucru şi singuri. Îi învăţ încă pe de acum  să aibă grijă de ei, de corpul lor, de viaţa lor. Sunt singurii care o pot face cel mai bine, înainte de oricine. Eu le sunt ca un învăţător. Am avut temeri, recunosc, dar ne lăsăm în voia Domnului, facă-se Voia Lui.‘, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton