"A intrat în casa mea, i-am pus să mănânce și a și dormit...". Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația cu Gabi Bădălău, după ce afaceristul i-a adresat cuvinte dure

 Dumitrache Laura
.

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se termina. Zilele trecute, afaceristul a făcut declarații controversate la adresa fostei sale soții, dar se pare că lucrurile stau diferit. Claudia Pătrășcanu a mărturisit recent că fostul ei soț a venit la ziua copilului lor și chiar a dormit la ea în casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au format la un moment dat un cuplu, având împreună doi copii minunați. Căsnicia lor a luat sfârșit în urmă cu trei ani, când artista a decis să se separe de tatăl copiilor săi și să se mute în Constanta. În tot acest timp, între omul de afaceri si solistă au existat numeroase certuri și acuzații.

claudia patrascanu si gabi badalau nunaclaudia patrascanu si gabi badalau nuna

În urmă cu câteva zile, afaceristul a avut un nou atac la adresa Claudiei Pătrășcanu, după ce aceasta a declarat că este singura femeie care îi poate pune capac. În urma tuturor declarațiilor făcut de Gabi Bădălău, artista a dezvăluit că fostul ei soț a dormit la ea în urmă cu câteva zile.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”: „Zilnic mă tachinează. Este rușinos, ca bărbat, să o jignești pe mama copiilor”

Citește și:Gabi Bădălău, cuvinte dure pentru Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă'. A aflat din presă că blondina s-a despărțit de el

Citește și:Cu ce se ocupă Claudia Pavel în America, după ce s-a mutat la Miami: „Mă ocup și de doctoratul în Filologie pentru care trebuie să călătoresc mai mult”

Citește și:Dana Badea de la Insula Iubirii și iubitul ei, Alin, au primit interdicție pe TikTok, după ce au fost reținuți de Poliție. Ce alte măsuri au mai luat magistrații împotriva celor doi

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri inedite despre relația cu Gabi Bădălău: „A intrat în casa mea, i-am pus să mănânce și a și dormit…”

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău a făcut declarații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu, după ce artista a susținut că ea este singura femeie care îi pune capac. Afaceristul a mărturisit că vrea să aibă o relație decentă cu mama copiilor lui, dar că nu se poate, din cauza tensiunilor dintre ei. De curând, Claudia Pătrășcanu a răspuns acuzațiilor fostului ei soț și a făcut declarații surprinzătoare despre relația lor. Solista a mărturisit că, recent, Gabi Bădălau a venit de ziua copilului lor, iar acesta ar fi dormit la ea în casă. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a subliniat faptul că a încercat să îl trateze bine pe fostul ei soț, având în vedere că făcuse un drum lung până la Constanța.

'A intrat în casă, i-am pus să și mănânce, și ce credeți? A și adormit, și-a făcut somnul de frumusețe la prânz, că doar a venit de la Bolentin, era drumul lung. Și eu ce să fac, să îl dau afară pe ușă? Nu, am închis ușa și l-am lăsat să doarmă, să se relaxeze. Ca după, să iasă pe la televizor și să mă defăimeze', a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Ce zice Gabi Bădălău despre fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația cu fostul ei soț. Vedeta a precizat că, deși nu mai formează un cuplu cu tatăl copiilor săi și au trecut prin multe momente tensionate, știe foarte bine ce trebuie să facă pentru a-i trezi, din nou, interesul. Claudia Pătrășcanu este de părere că îl poate face oricând pe Gabi Bădălău să cedeze.

Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou. Are nevoie de pasiune și de afecțiune', a spus aceasta, pentru Cancan.


Ulterior, Gabi Bădălău a reacționat la vorbele fostei sale soții. Mai mult, afaceristul susține că nu s-ar împăca niciodată cu fosta soție, fiind de părere că afirmațiile ei sunt o strategie de promovare. „Referitor la Claudia… O penibilă, o perfidă… De cinci ani, în același film. Nu o mai bagă nimeni în seamă, cu cariera ei sau cu numele ei, și se mai agață de ceva. Ba se duce la mănăstire și se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă…„Referitor la Claudia… Și dacă ar fi ultima femeie, la cât de rea este, nu mai există pentru mine. Vreau doar să fim părinți buni pentru băieții noștri. (…), a declarat Gabi Bădălău pentru aceeasi sursă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton