Claudia Pătrășcanu, după ce a fost dată în judecată de familia lui Gabi Bădălău: "Vor să mă ruineze financiar. Sunteți și veți rămâne sângele copiilor mei"

 Oana Pantazi
.

Claudia Pătrășcanu trece prin momente dificile după ce a fost dată în judecată de familia lui Gabi Bădălău. Artista a dat declarație la poliție și este convinsă că adevărul va triumfa. Pe de altă parte, Claudia crede că acest proces este, de fapt, o nouă manevră a familiei fostului ei soț, în încercarea de a câștiga custodia celor doi copii. Iată cum a reacționat artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu este acum suspectă într-un alt dosar penal, după ce a fost dată în judecată, de data aceasta, de către familia fostului ei soț, Gabi Bădălău. După ce a trecut de șocul inițial, artista, care de 5 ani se luptă cu soțul ei pentru custodia copiilor a dat și primele declarații, atât la TV, cât și pe contul personal de socializare, acuzându-și fostul soț, dar și foștii socri că vor să o bage în pușcărie.

12_badalau-1-copy12_badalau-1-copy

Claudia Pătrășcanu, reacție vehementă după ce a fost dată în judecată de familia lui Gabi Bădălău

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a reizbucnit, recent, când artista s-a trezit că familia fostului soț o dă în judecată. Claudia Pătrășcanu și actualul partener al Biancăi Drăgușanu au fost căsătoriți ani de zile și împreună au doi băieți. Cu toate acestea, afaceristul și familia sa au depus plângere penală împotriva cântăreței. Gabi Bădălău ar fi sunat-o pe fosta soție, Claudia Pătrășcanu, pentru a-i spune că e pasibilă de închisoare, deși afaceristul însuși a fost pus sub control jucidiciar de DNA pentru dare de mită. Recent, vedeta a luat atitudine, susținând că familia fostului ei partener inițiază aceste procese doar din dorința de a-i face rău.

Citește și: Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. De ce au făcut cununia civilă în Italia, cine sunt nașii lor și povestea din spatele rochiilor de mireasă: „Am vrut să iasă ceva memorabil’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Oana Sârbu despre o nouă căsătorie, la 55 de ani: „Nemaiexistând intimitate, piere tot ce ține de profunzime sentimentală'

Este alt proces inventat ca să mi se facă alt rău! Doar pentru a fi ruinată financiar, pentru a mi se deranja echilibrul și creșterea copiilor. Consider că tot ce mi se face le primesc așa… Poate că îmi este dat să le primesc. Sunt acuzații foarte grave. Ce pot să spun? În momentul în care îți vine o citație de la Criminalistică acasă, am crezut că este o greșeală. Că sunt speriată este puțin spus. M-am gândit: Băi, este o greșeală! Ce s-a întâmplat! De la cine e?. La secția de Poliție am aflat despre ce este vorba. Eu nu am șantajat pe nimeni cu nimic. Gabi rămâne tatăl copiilor mei, bunicii rămân bunicii copiilor mei. Le voi duce așa cum mi-ai fost date', a declarat Claudia Patrășcanu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru fostul ei soț, Gabi Bădălău

După ce a povestit, îndurerată, că familia fostului ei soț i-a făcut plângere penală, dorind să o vadă în pușcărie, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit și că Gabi Bădălău a sunat-o și i-a spus râzând că o așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie. Într-un apel disperat în social media, aceasta a spus doar că dorește să ducă o viața liniștită alături de copiii ei.

„Dragi oameni de presă, m-ați contactat în ceea ce privește noul proces apărut pe portal… un alt proces inventat de fostul meu soț și familia acestuia. Vă mulțumesc, cu mare considerație pentru meseria pe care o aveți și pentru înțelegerea de a nu amplifica aceste apariții și scandaluri în care sunt atrasă. Am o meserie din care trăiesc cinstit, nu am deranjat pe nimeni în atâția ani de carieră, doresc să muncesc în liniște pentru copiii mei și să fac tot ce îmi stă în putere pentru a evita tot felul de apariții, procese inventate, doar pentru a mi se face rău.

Consider că aceste multe procese sunt mereu o Invenție, doar pentru a mă ruina financiar, pentru a îmi deranja liniștea, echilibrul și creșterea copiilor. Sunt 5 ani în care nu mi-am dorit decât să fiu lăsată în pace! Să trăiesc! Aceste persoane s-au unit pentru a continua să îmi facă rău și să-mi dorească răul… oameni pe care îi consider pierduți sufletește, oameni care duc o luptă cu interiorul lor și care nu reușesc să trăiască în liniște. Atunci când dorești cu atâta ardoare să-ți vezi mama copiilor sau mama nepoților la pământ, la Cer sau unde mi s-a deschis proces în momentul acesta… consider că este pierderea oricărei calități omenești.

Așa cum, până acum, am dus 4 procese deschise de această familie… cu demnitate, curaj și DREPTATE, voi continua să le duc și pe următoarele. Sunt convinsă că, atâta timp cât exist, mi se vor inventa alte zeci de procese, dar timpul nu stă pe loc și urmașii noștri cresc. Transmit pe această cale un mesaj acestor oameni. Chiar dacă eu nu mai port același nume și nu mai fac parte din aceasta familie… eu sunt MAMA copiilor tăi, Gabi, și MAMA nepoților dumneavoastră, dragi bunici! Chiar dacă treceți prin multe încercări ale vieții și nu vă puteți liniști sufletește, vreau să știți că, oricât de mult rău mi-ați face și oricât de multe procese inventate mi-ați deschide și oriunde vă doriți pentru mine să ajung și oricât de rău… sunteți și veți rămâne sângele copiilor mei pe care îi iubesc și îi ocrotesc cu propria-mi viață. Noi, adulții, trecem peste, dar copiii nu uită niciodată. Întotdeauna să-mi doriți binele, dacă îi iubiți pe copii… căci binele se vă întoarce înzecit!, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton