Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău, după ce afaceristul a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu: "I-aș oferi..."

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău, după ce afaceristul a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Vestea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit ține primele pagini ale ziarelor, mai ales după ce el a recunoscut că i-a făcut avansuri unei alte femei. În situația de față, fosta soție a afaceristului a fost întrebată dacă s-ar mai împăca vreodată cu el, de dragul copiilor! Ce răspuns a oferit artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni scandalul în care se află Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău de mai bine de trei ani, de când au decis să divorțeze. Chiar dacă au doi copii minunați împreună și sunt momente în care artista dă de înțeles că-l poate aduce înapoi la ea cum știe mai bine, acum, când a fost întrebată dacă s-ar împăca cu el, răspunsul ei a luat pe toată lumea prin surprindere.

claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-1-2claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-1-2

Citește și: Cum au reacționat copiii cuplului Claudia Pătrășcanu – Gabi Bădălău când au aflat de divorțul părinților: „Minciuna nu există. Prefer un adevăr dur. Este lucrul pe care…'

Citește și: „A dat foc la casă și copiii mei erau în ea, dormeau. Mi-a spus așa: lasă-mi mie copiii și dispari'. Claudia Pătrășcanu o acuză pe fosta soacră că a despărțit-o de Gabi Bădălău

Citește și: Florin Salam, ridicat de Poliție într-un dosar de înșelăciune. Doi miri îl acuză că l-au plătit și că el nu s-a prezentat

Citește și: În ce relații au rămas Simina și Alex Zănoagă după divorț: 'Dacă aș da timpul înapoi nu m-aș mai căsători cu Simina. Din greșeli înveți'

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău, după ce afaceristul a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu nu a venit cu un răspuns ferm și negativ, ci cu o serie de replici, care pentru mulți lasă loc de interpretări, mai ales după ce a dezvăluit că mariajul lor s-a destrămat din cauza fostei soacra. Artista a spus însă că nu s-ar mai întoarce într-un loc unde a suferit, explicând că traversează o perioadă frumoasă în viața ei, alături de cei doi copii, lucrurile fiind așezate frumos pentru ea.

I-aș oferi o zi din viața mea de-acum, cu bucurie și liniște sufletească, fără stres. Nu m-aș mai întoarce în locul nepotrivit fără iubire pentru Dumnezeu!', a spus Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu susține că fosta soacră a despărțit-o de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a povestit de-a lungul timpului numeroase momente grele din mariajul cu Gabi Bădălău. Ba mai mult, a vorbit inclusiv despre momentele de infidelitate, însă cu toate acestea susține că cea care i-a dezbinat este chiar fosta ei soacră.

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei, care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său. O femeie care își bagă nasul în orice, care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect. Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui. Tot dânsa a dat cu pumnul în masă să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii. (…)

Claudia Pătrășcanu susține că mereu a încercat că găsească liniștea și echilibrul, fără a mai face scandal, însă se pare că mama lui Gabi Bădălău este departe de a pune punct conflictului dintre ele. Recent, acesta a acuzat-o că încearcă să-i pună pe cei doi băieți împotriva ei, dar și că are un comportament urât cu micuții când se duc la ea în vizită.

Le spune copiilor că sunt o mamă rea, bolnavă psihic, că nu le-am dat să mănânce când erau mici, că plecam de acasă și îi lăsam. O pune și pe menajera lor să le spună asta, ca să fie mai mulți și poate mai credibili, în mintea lor. Bineînțeles că n-am să le permit să se mai joace cu mintea lor și am început să le arăt copiilor tot adevărul negru pe alb. Am impresia că, din ura ce mi-o poartă mie, nu mai țin cont de sufletul copiilor și nu mai au Dumnezeu oamenii ăștia.„ a mai continuat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: „Îl aștept în cele mai sexy portjartiere, sunt singura lui slăbiciune„

Chiar dacă acum nu a oferit un răspuns clar la întrebarea dacă s-ar mai împăca cu Gabi Bădălău, ținând cont că este un bărbat singur, nu putem uita ce a declarat în urmă cu câteva săptămâni.

„Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou! Are nevoie de pasiune și de afecțiune! Teroarea nu îi place! Eu am divorțat ca să-l las să-și trăiască viața și să nu existe alte presiuni.

Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy de la La Perla! Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori!

Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!’, a spus artista, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton