„Bărbatul trebuie să muncească, trebuie să aducă bani acasă. Să știu eu că stau pe spatele femeilor, că femeia muncește și el stă acasă...". Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții ei să fie stâlpul familiei

 Tudorache Simona
.

Claudia Pătrășcanu își încurajează întotdeauna copiii să își depășească limitele și nu îi ceartă niciodată atunci când iau o notă proastă. Solista e tare mândră de băieții ei, Gabriel și Nicolas, pe care îi are din mariajul cu Gabi Bădălău. După separare, Claudia Pătrășcanu a luptat așa cum a putut pentru fericirea lor și a încercat să le fie aproape tot mai mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit cu scandal în 2019, după ce vedeta a fost înșelată de către afacerist. De atunci, cei doi și-au aruncat vorbe grele la tv și pe rețelele de socializare, dar pentru copii au lăsat de multe ori garda jos.

claudia-patrascanu-800claudia-patrascanu-800

Claudia Pătrășcanu, despre relația ei cu cei doi copii

Claudia Pătrășcanu mărturisește că are o comunicare foarte bună cu Gabriel și Nicolas, care nu ezită să o pună la curent cu tot ce trăiesc, chiar și atunci când apare în peisaj și o notă proastă.

„În ceea ce privește relația mea cu copiii, ne place să avem încredere unii în alții. Noi avem încredere. Copiii vin și îmi povestesc singuri. Eu nu îi întreb ce au făcut la școală. Ei vine și îmi povestesc. Intră în mașină, îmi spun „Săru`mâna mami!' și încep să îmi povestească ce au făcut, ce au învățat, cum a fost. Îi felicit, îi încurajez. Nu îi cert niciodată. Dacă cumva îmi aduc o notă mai mică, niciodată nu îi cert. Ba din contră, le spun că și notele mici sunt importante în viața lor și în momentul în care sunt la școală. Te fac să fii și mai bun, să înveți și mai bine. Și eu am luat note mici la școală și învățam mai mult. Vreau să vadă cum e să ia și un 8 sau un 9.

Nu doar FB, să ia și un Bine, că nu o fi tragedie acum. E una dintre cele mai mari satisfacții ale mele, când merg la ședința cu părinții.', a declarat Claudia Pătrășcanu, despre legătura specială pe care o are cu băieții săi, în podcastul Celebru și părinte.

Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții ei să fie stâlpul familiei

Solista își dorește ca Nicolas și Gabriel să aibă succes și o profesie care să le asigure un venit decent. Ea recunoaște că nu vrea să le asigure o moștenire fabuloasă, pentru că ei trebuie să o obțină singuri.

Am și eu băieți și le-am zis că nu vor primi nimic de la mine, deoarece vreau să facă singuri. Orice ar face. Important este să aibă o meserie de bază în mâini, să facă ceva. Să știu eu că stau pe spatele femeilor, că femeia muncește și el stă acasă, păi bătrână cum sunt mă ridic și mă duc la ei. Bărbatul trebuie să muncească, trebuie să aducă bani acasă. Și femeia trebuie să muncească, de ce nu?', a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată după intervenție: „Nu este chiar așa ușor. Timpul nu iartă pe nimeni'

Citește și: Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată după intervenție: „Nu este chiar așa ușor. Timpul nu iartă pe nimeni'

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul la 16 ani. Reacția vedetei: „Am tras și o porție de plâns, am trecut printr-un amalgam de sentimente”

Citește și: Cine este Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep: „Îl apreciez foarte mult. A lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost…'


Ce bărbat așteaptă Claudia Pătrășcanu lângă ea

Claudia Pătrășcanu susține că este singură și că vrea lângă ea un bărbat cu care să construiască ceva frumos.Fostul ei soț spunea, la un moment dat, că solista are, de fapt, o relație.

„Pentru mine, bărbatul ideal nu știu dacă mai există. Mi-aș dori un om, un bărbat, lângă mine, cu care să colaborez foarte mult, să îmi fie prieten, să construim împreună ceva. Tot timpul mi-am dorit un bărbat cu care să pot construi. Să nu aibă sprijin nici de la familie, dar nici eu. Mă, tu ce știi să faci? Eu știu să fac asta, eu știu să cânt. Hai să ne unim forțele și să facem treabă împreună. Poți?”. Bărbatul care nu poate am impresia că nu e bărbat dacă mă întrebi pe mine. Ce vrei? Vrei familie, vrei să clădești ceva cu femeia respectivă sau vrei să îți dea mama și tata'a mai spus Claudia Pătrășcanu.


Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton