Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Gabi Bădălău cu Irinel Columbeanu: "Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. Banii strică vieți..."

 Dumitrache Laura
.

Claudia Pătrășcanu a suferit foarte mult în urma divorțului de Gabi Bădălău, iar cei doi s-au luptat mult timp pentru custodia celor doi copii. Artista a vorbit despre despărțirea de afacerist și chiar l-a comparat pe acesta cu Irinel Columbeanu. Conform acesteia, banii nu sunt totul în viață și pot strica viețile oamenilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți vreme de patru ani, iar în anul 2019, artista a decis să divorțeze de afacerist, acuzându-l de infidelitate. Între cei doi au urmat numeroase scandaluri și s-au judecat pentru custodia copiilor. Recent, artista a vorbit despre despărțirea de Gabi Bădălău și chiar l-a comparat cu Irinel Columbeanu.

claudia patrascanu gabi badalauclaudia patrascanu gabi badalau

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea de Gabi Bădălău, dezvăluind totodată că banii sunt cei care aduc multe probleme în viața unui om. Mai mult, artista l-a comparat pe fostul partener cu Irinel Columbeanu, fost milionar, care a ajuns să locuiască la un azil.

Citește și:Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când a aflat că este însărcinată cu Gabi Bădălău: „Am fost speriată, nu voiam să îl anunț…”. Motivul real al divorțului lor

Citește și:Ce relație a avut Claudia Pătrășcanu cu foștii ei socri, Rodica și Nicolae Bădălău, și ce le reproșează: „Eu nu m-am măritat doar cu Gabi, ci cu toată familia”

Citește și:Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost recunoscute de o femeie la autostop, la America Express: „Fetița doamnei știa de noi pentru că…”

Citește și:Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Apariție rară alături de actualul partener: „Acest premiu îl dedic familiei…”

Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Gabi Bădălău cu Irinel Columbeanu

Claudia Pătrășcanu a fost căsătorită cu Gabi Bădălău, iar după patru ani de relație au divorțat. Au împreună doi copii minunați, iar în prezent încearcă să aibă o relație decentă de dragul copiilor. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre divorțul de Gabi Bădălău, mărturisind că fostul ei soț nu a muncit niciodată și părinții lui sunt cei care îi dau bani. Mai mult, vedeta este de părere că banii pot distruge viața unei persoane și l-a comparat pe Gabi Bădălăi cu Irinel Columbeanu.

Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? A spus-o chiar el ( nr. Columbeanu) Banii strică vieți și banii m-au nenorocit.Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a spus Claudia Patrascanu in podcastul Acasă la Măruță.

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din casă chiar de către Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună doi copii minunați, Gabriel și Nicolas. Vedeta a povestit în cadrul aceluiași podcast că a fost dată afară din casă chiar de către Gabi Bădălău, cu tot cu cei doi copii. Vedeta nu poarte ierta momentul în care a fost nevoită să părăsească casa, cu tot cu copii.

Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc, că nu mai pot.Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine', a povestit Claudia.

Claudia Pătrășcau a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău după trei luni de relație. Mai mult, vedeta a mai spus că mai multe persoane au intervenit între ea și fostul soț. „Eu consider că nu m-am măritat doar cu Gabi, eu m-am măritat cu toată familia! Cu toată familia… Cel mai rău e, frate, să se bage părinții… cel mai rău este!', a declarat ea în podcastul lui Cătălin Măruță, care a întrebat: „Dar așa de mult s-au băgat părinții la el? Da! Da! Foarte mult! Foarte mult și nu am înțeles de ce. De ce? Că nu l-au ajutat… deși, practic, știi că poți să ruinezi viitorul unui copil, fără să îți dai seama. Poate tu nu o faci cu intenție rea, știi? Dar poți să faci o greșeală. De multe ori, părinții devin toxici pentru copii', a mai spus artista. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton