Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit: „Copiii văd tot felul de lucruri”

 Lupescu Anca
.

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. S-a speculat că cei doi ar avea planuri de nuntă, cu toate că afaceristul este încă în proces de divorț cu fosta soție, disputându-și custodia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce Gabi Bădălău a fost surprins petrecându-și noaptea cu mai multe domnișoare, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că este o femeie liberă și indepenentă, confirmând despărțirea de afacerist.

Acum, actuala soție a lui Gabi Bădălău a declarat că această despărțire este „rușinoasă', în contextul în care băieții lui sunt deja mari și în curând vor începe să ceară explicații privind comportamentul părinților lor.

'Ce pot să spun? Habar nu am. Este viaţa lui. Adică, el ştie foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, ştiţi vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt… vă daţi seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Şi atunci, ce pot să spun eu?', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Vedeta a mai spus că nu o mai surprinde nimic în ceea ce privește comportamentul soțului său. În declarația făcută la momentul când s-a aflat că Gabi Bădălău are o relație cu Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu a spus că vrea să încheie căsnicia cu demnitate și să uite tot ce a fost.

gabi-badalau-se-casatoreste-cu-bianca-dragusanu-claudia-patrascanu-a-confirmat-vestea-61567gabi-badalau-se-casatoreste-cu-bianca-dragusanu-claudia-patrascanu-a-confirmat-vestea-61567

'Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii', a spus vedeta, atunci.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Cu toate că făcuse o serie de declarații recent, în care pomenise și o viitoare nuntă, fără să menționeze totuși numele lui Bădălău, acum Bianca a refuzat să ofere mai multe detalii despre fostul ei iubit. Nu a dorit să confirme sau să infirme despărțirea. Însă, imaginile apărute cu afaceristul în compania altor femei sunt dovada care confirmă spusele apropiaților Biancăi Drăgușanu.

„Nu vreau să comentez despre ceva ce nu am vorbit niciodată’, a declarat acum Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată anterior. Conform spynews.ro, Gabi Bădălău a stat mai puțin de o oră în club, acolo unde a dansat alături de niște domnișoare, pe care le-a îmbrățișat cu patos.

Citește și: Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit? Afaceristul a petrecut noaptea cu mai multe domnișoare: „Sunt o femeie liberă'

Citește și: Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce era leșinată, pe podea: „Normal că am luat pastile, că nu știam ce să fac’

În urmă cu puțin timp, Bianca a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a făcut publice imaginile cu chipul ei, după ce a fost snopită în bătaie de Alex Bodi. Însă, dincolo de aceste fotografii, un detaliu din mesajul vedetei le-a dat de înțeles urmăritorilor ei că relația cu Gabi Bădălău s-a încheiat.

„Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică, a declarat Bianca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton