Claudia Pătrășcanu, noi detalii despre procesul împotriva lui Gabi Bădălău: "Îmi doresc să-și rezolve problemele cu răbdare și asumare. Îmi pare rău că..."

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre noul proces intentat lui Gabi Bădălău .Cântăreața spune că nu este responsabilă pentru problemele pe care fostul ei soț le are cu legea și nici copiii lor, așa că afaceristul din Giurgiu ar trebui să iasă singur din situația grea în care se află acum. Gabi Bădălău a cerut să poată merge cu copiii lor în vacanțe în afara țării, însă Claudia Pătrășcanu ar fi refuzat să îi dea procură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Totul a început după ce Gabi Bădălău nu a acceptat ca băieții lor să plece în vacanță cu ea în Paris, iar ea a trebuit să acționeze în instanță în acest sens. Astfel, Claudia Pătrășcanu a declarat că nu este responsabilă pentru problemele pe care el le are cu legea, aflându-se în control judiciar, și îi pare pentru pentru momentele grele prin care trece.

54545454

De ce se ceartă Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău în prezent

Claudia Pătrășcanu a declarat că cea care i-a respins lui Gabi Bădălău cererile de a merge în vacanță cu copiii a fost instanța. De asemenea, a declarat că imediat după ce el va ieși de sub control judiciar, îi va da acordul lui Gabi Bădălău să plece în vacanțe cu copiii lor.

'Nici eu, nici copiii noștri nu avem legătură cu problemele personale ale dânsului. Îmi pare rău că trece prin atât de multe situații dificile și că instanța a decis ca el să nu poată ieși din țară. Îmi doresc să își rezolve problemele cu răbdare și asumare. Ceea ce își dorește dânsul este ca eu să fac ceva ce instanța nu i-a acordat: dreptul de ieșire, chiar și după patru încercări.

A avut de la mine patru acorduri până să fie pus sub control judiciar. Cu siguranță îi voi mai da acordul din moment ce instanța îl va elibera de această situație și o voi face pentru copiii noștri și nu pentru el neapărat', a declarat Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Rodica Popescu Bitănescu: „Eu am dat examen de conducere cu el'. Actrița iubește același bărbat de 48 de ani

Citește și: Coșmar pentru Gina Lincan, după ce vila ei a fost invadată de șerpi: „E o junglă, a intrat șarpele în curte, a făcut atac de panică'

Ce spune Gabi Bădălău despre dosarul deschis împotriva Claudiei Patrășcanu

La finalul lunii august, Gabi Bădălău a vorbit despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu.

Ca să fac un scurt rezumat, acum vreo doi ani de zile Claudia a postat aceste înregistrări din casa părinților mei, unde erau discuții private, între mama, tata și sora mea. Cu aceste informații le-a spus domnilor de la poliție care au făcut și o anchetă. Nu știu să spun mai multe date, din momentul în care Claudia mi-a dat aceea citație că e suspect pentru articolul 26, au chemat-o domnii de la Poliție„, a declarat Gabi Bădălau la Xtra Night Show, acum o lună.

Omul de afaceri din Bolintin a precizat că nu a găsit niciodată microfoane ascunse printre jucăriile sau hainele celor doi copii ai lui.

Însă, cu toate acestea, în urma discuțiilor private dintre membri familiei sale, care au apărut, de altfel, și în presă, părinții lui Gabi Bădălău au decis să prevină totul și să deschidă o anchetă pe numele Claudiei Patrășcanu, asta după ce aceasta a postat respectivele înregistrări pe internet.

Nu am găsit niciodată (nr. microfoane în jucăriile sau hainele copiilor), dar ce au făcut părinții mei e un lucru pertinent. Eu nu aveam drept să fac plângere, pentru că nu stau în casă. Zilele trecute m-am trezit și cu Protecția Copilului la ușă', a mai spus omul de afaceri, citat de spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre situația în care se află, asta după ce fostul soț a depus o nouă plângere împotriva ei.

Este alt proces inventat ca să mi se facă alt rău! Doar pentru a fi ruinată financiar, pentru a mi se deranja echilibrul și creșterea copiilor. Consider că tot ce mi se face le primesc, așa…. Poate că îmi este dat să le primesc. Sunt acuzații foarte grave. Ce pot să spun? În momentul în care îți vine o citație de la criminalistică acasă, am crezut că este o greșeală.

Că sunt speriată, este puțin spus, M-am gândit: „Băi, este o greșeală! Ce s-a întâmplat! De la cine e?”. La secția de Poliție am aflat despre ce este vorba. Eu nu am șantajat pe nimeni cu nimic. Gabi rămâne tatăl copiilor mei, bunicii rămân bunicii copiilor mei. Le voi duce așa cum mi-ai fost date', spunea și Claudia Patrășcanu la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton