Claudia Pătrășcanu refuză să lase copiii cu Gabi Bădălău mai mult decât a stabilit legea și susține că afaceristul chiar a amenințat-o cu moartea: „Nici cele trei echipaje de Poliție nu au reușit să îl convingă să-mi aducă copiii"

 Tudorache Simona
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt din nou la cuțite. Artista a răbufnit pe rețele de socializare, apoi a mers acasă la fostul soț pentru a-și lua copiii, care nu i-a mai adus. A apelat la ajutorul Poliției pentru a-și recupera copiii de la fostul soț, dar nu a avut sorți de izbândă. Nicolas (7 ani) și Gabriel (9 ani) au mers în vacanță cu Gabi Bădălău, dar după 14 zile, când ar fi trebuit să revină la mama lor, nu au făcut-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Solista susține că a primit un mesaj de la Gabi Bădălău prin care era anunțată de omul de afaceri că își prelungește vacanța alături de copii și că să facă ce consideră. Ba mai mult, mesajul era însoțit și de câteva amenințări. De cealaltă parte, Gabi Bădălău afirmă că fosta lui parteneră de viață știa că vor mai petrece câteva zile împreună și face acest circ pentru că mai are, probabil, vreo piesă de promovat.

claudia patrascanu 3claudia patrascanu 3

Claudia Pătrășcanu refuză să lase copiii cu Gabi Bădălău mai mult decât a stabilit legea

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în 2022, dar nu reușesc nici acum să se înțeleagă în privința copiilor. Omul de afaceri trebuia să stea 14 zile cu copiii, dar și-a prelungit vacanța cu ei, lucru care a nemulțumit-o pe artistă.

„Astăzi, 31.08.24 după o perioadă de timp de când tac, tac și iar tac…. am ales să-mi strig durerea de mamă către Statul Român, Poliția Romană și către drepturile copiilor.

Sunt 14 zile, mai exact de când copiii mei sunt în vacanță la tatăl lor, mai exact la domiciliul bunicilor din B-Vale și, astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Poliția din Bolintin Vale, mi-a transmis că a luat legătura cu el și a spus: Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal'. Pe ce se bazează, omul acesta inconștient?’Nici poliția nu poate face nimic?'

„Miercuri 28.08.24 am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei, în care îmi transmite că el, își prelungește vacanța cu copiii, chiar și pe timpul meu. În acest timp, vrând să port legături personale cu cei doi copii, tatăl, le închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și-mi transmite cuvinte precum Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine', îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimic', a mai adăugat cântăreața.

„Îmi strigă că, nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea în România. Îl citez: Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu-mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher, nu uita că am și INML-ul în portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu tata. Ai grijă ce faci că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă într-un șanț și nu știi cine a făcut-o', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu se simte urmărită

Artista susține că e urmărită permanent de o mașină și că se teme pentru viața ei. Solista afirmă că vrea doar să îi crească pe cei doi copii în liniște, dar nu e lăsată.

„Mi-a fotografiat și filmat casa în care trăiesc copiii noștri…. zilnic sunt urmărită de o mașină unde stă cu farurile aprinse direct în casa mea…. Îmi este teamă pentru mine și copii. Acest om inconștient și plin de ură care crede că, cu bani poate plăti orice și pe oricine. O familie care a acaparat toată România și care nu mă lasă să-mi cresc copiii liniștită și în pace. Nu am vrut și nu vreau nimic de la acești oameni… vreau doar să mă lase în paceeee!

În condițiile în care, pentru copiii mei am fost bună. l-am primit peste vacanța mea în Paris, i-am lăsat copiii în vacanțe cu el, cu bunicii, etc. ÎMI ESTE DOR DE COPIII MEI ȘI ȘTIU CĂ ȘI LOR, dar tatăl nu-i lasă, mințindu-i', a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: „Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să…” / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu a mers cu Poliția să își recupereze copiii

Vedeta nu a lăsat lucrurile așa. A mers cu mai multe echipaje de Poliție pentru a-și aduce acasă copiii, dar a găsit-o doar pe fosta ei soacră. Gabi Bădălău luase copiii și plecase.

De la ora 12.30, împreună cu un echipaj de poliție din Voluntari, încercăm să recuperăm copiii, dar fără nicio reușită. Nici cele trei echipaje de Poliție nu au reușit să îl convingă să-mi aducă copiii. A plecat în trombă de la domiciliul din Pipera, prin tot Bucureștiul, numai să nu-mi pot lua copiii acasă, pe timpul meu legal', a spus Claudia Pătrășcanu.

Mămica lui a ieșit după 20 de minute și le-a transmis domnilor agenți din Bolintin că copiii sunt la fotbal cu tatăl. Celor din Voluntari le-a spus că sunt în Bolintin și uite așa, pe timpul meu, copiii nu sunt lăsați să vină acasă după două săptămâni de stat la ei. Îndoctrinați și mințiți. Observați cum înregistrează poliția și cum minte cu nerușinare această femeie. Îmi vreau copiii acasă! Pe timpul meu! Toate autoritățile… luați inițiativă! Nu plec fără copiii mei', a scris Claudia Pătrășcanu.

Cum se apără Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a avut de asemenea o reacție. Omul de afaceri a vrut să spună și partea lui de adevăr. Acesta susține că totul este doar un circ, creat de fosta lui soție. Bădălău afirmă că băieții au sunat-o pe Claudia și i-au spus că mai rămân câteva zile alături de el.

Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București. Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat', a declarat Gabi Bădălău, conform Spynews.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton