Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal. Ce pensie alimentară a cerut artista pentru cei doi copii ai lor

 Oana Pantazi
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal. Cei doi foști parteneri de viață se luptă în instanță de cinci ani, iar de data asta s-au întâlnit la tribunal pentru a stabili din nou programul de vizită al celor doi băieți pe care-i au împreună, dar și pensia lor alimentară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

După ce, recent, a câștigat procesul de ordonanță președințială intentat fostului partener de viață, care s-a opus apariției celor doi copii ai lor într-un reality show alături de mama lor, Claudia Pătrășcanu s-a întâlnit, la finele săptămânii trecute, din nou cu Gabi Bădălău la tribunal, scopul fiind stabilirea programului de vizită al copiilor, dar și pensia alimentară. Iată ce sumă ar fi cerut artista de la tatăl copiilor ei!

claudia-patrascanuclaudia-patrascanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal

În ultimii cinci ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit mai mult la tribunal, iar după cum stau lucrurile, divorțul și stabilirea pensiei alimentare și sa dreptului de vizitare au șanse să dureze mai mult decât căsnicia lor. Pe 4 octombrie, cei doi s-au întâlnit din nou, pentru stabilirea dreptului de vizitare, dar și a pensiei alimentare. Din păcate, cei doi au primit o nouă amânare, de data asta pentru data de 6 decembrie.

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea: „Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur, pe ascuns’

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la el: „Mi-e și rușine de copii, de părinți… Nu am răpit pe nimeni

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant': „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură'. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Citește și: Monica Davidescu nu a fost susținută de tatăl ei în actorie: „S-a supărat că am învățat. În copilărie nu credeam că ar exista o portiță să plec din satul meu’

Deși nu a vrut să facă nicio declarație privind suma cerută de către fosta sa parteneră de viață pentru pensia alimentară a copiilor, se pare că artista ar fi cerut 4000 de euro lunar, notează Cancan.ro.

„Singurul lucru pe care vi-l pot spune este că s-a amânat (…) Nu mai vreau să vorbesc, s-a amânat pentru luna decembrie (…) Absolut deloc (n.red. – nu este tensionat după înfățișarea de ieri)', a dezvăluit Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

„A fost o amânare fără discuție, să se comunice niște adrese și când se vor comunica, vom vedea ce se va întâmpla pe 6 decembrie. Nu s-a întâmplat nimic mai mult', a declarat și unul dintre avocații omului de afaceri, conform sursei citate.

Victorie în instanță pentru Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV

La finele lunii septembrie, Claudia Pătrășcanu a mai obținut o victorie importantă în instanță. Artista a câștigat procesul cu Gabi Bădălău, după ce omul de afaceri i-a interzis să apară cu băieții lor, Nicolas și Gabriel, într-o emisiune TV. În urmă cu doi ani, după alți trei ani de procese, Claudia Pătrșcanu a reușit să divorțeze de soțul ei, însă procesele nu s-au încheiat aici, lupta ducându-se pentru custodie, pensia alimentară, dar și programul de vizită al copiilor.

Recent, cei doi foști soți au ajuns din nou la tribunal, omul de afaceri i-a interzis fostei soții să apară cu cei doi băieți ai lor într-un reality show, susținând că nu vrea să-i expună pe copii. Asta a determinat-o pe Claudia Pătrășcanu să-l cheme în judecată pe Gabi Bădălău, iar dovezile aduse în instanță i-au adus și verdictul favorabil fostei soții a omului de afaceri.

„Claudia Pătrășcanu câștigă procesul de ordonanță preşedinţială cu Gabriel Bădălău. Instanța ne-a admis pretenția de suplinire a consimțământului tatălui și le-a permis copiilor să participe în cadrul unei emisiuni televizate de tip reality show. Amintesc faptul că deși Gabi Bădălău a susținut în mod neadevărat că se opune să fie prezentați copiii în mod public în cadrul acestei emisiuni, pentru că nu își dorește să fie expuși, noi am depus extras de pe paginile de socializare unde copiii apăreau în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori’, a transmis avocatul Adrian Cuculis, conform cancan.ro.

La scurt timp după ce a obținut victoria în instanță, Claudia Pătrășcanu a comentat în social media, distribuind un mesaj publicat de avocatul ei: „Nu contează câte încercări ai avut, ci cât de mult ai învățat din ele’. La descrierea mesajului, vedeta a transmis că este recunoscătoare pentru tot ce trăiește în aceste momente.

„Mi-am permis să iau acest citat de pe pagina domnului avocat Adrian Cuculis prin urmare, doresc să-i mulțumesc pentru susținere, profesionalism și loialitate! Astăzi, cu sprijinul și implicarea sinceră a dumnealui, am avut șansa să plâng de bucurie, să am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei, să-i sprijin și să le ofer același timp, afecțiune și iubire din mediul nostru cel mai frumos! PS: Dumnezeu lucrează prin oameni’, a scris artista în postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton