Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea: "Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur, pe ascuns"

 Dumba Gabriela
.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă cu noi acuzații, lupta dintre ei fiind axată acum pe timpul petrecut cu băieții lor. În timp ce afaceristul din Giurgiu susține că cei mici vor să rămână cu el, cântăreața spune că are dovada clară că ai lor copii vor să locuiască la ea, în Constanța.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Zilele acestea, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost protagoniștii unui scandal monstru, cu poliție și acuzații publice dintre cele mai grave, mărul discordiei fiind timpul pe care fiecare îl petrece cu cei doi copii.

claudia-patrascanu-si-gabi-badalauclaudia-patrascanu-si-gabi-badalau

Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea

Gabi Bădălău a mărturisit recent că își dorește să petreacă mai mult timp cu băieții lui, considerând că le poate oferi o educație mai bună decât mama lor, Claudia Pătrășcanu. La rândul său, cântăreața este de altă părere și susține că cei mici vor să locuiască în casa ei din Constanța.

'În momentul în care îl aud mereu, dar mereu de cinci ani de zile pe tatăl cum strigă peste tot: 'copiii nu mai vor să vină la tine acasă, copiii vor să stea cu mine, am să îți iau copii'. Poate s-a uitat și el, dar are și el acest videoclip, pentru că i l-am trimis personal. Copiii își doresc să vină la mine! Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur pe ascuns… Nu ai cum să rupi în viața asta un copil și un suflet atât de mic de mamă niciodată', a declarat Claudia Pătrășcanu, la Viața făr filtru, de la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu spune că după Gabi Bădălău i-a adus pe copii la Constanța, după timpul petrecut la el acasă, dar a venit însoțit de poliție.

'Într-un final, de dragul copiilor, am spus: 'Ia-ți tu weekendul meu și eu iau weekendul tău. S-a folosit de weekendul meu și după weekendul 17-19, deja nu mai vedeam copiii de două săptămâni. A venit la mine la Constanța, mi-a adus poliția, mi-a filmat casa', a mai spus artista.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru foștii socri, după ce a luat copiii cu Poliția, de la Gabi Bădălău: „Au încercat să îi despartă. Doi copii mici, care se iubesc… Cinci inși s-au pus pe capul meu’

Citește și: Oana Radu a rămas cu sechele de acum 5 ani, când fostul ei iubit a fost incendiat și a murit din cauza arsurilor: „Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde'

Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la Gabi Bădălău

Conflictul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare să fie departe de a se încheia. Artista a afirmat că, în conformitate cu hotărârea judecătorească, copiii ar fi trebuit să revină la ea pe data de 31 august, după ce au petrecut două săptămâni cu tatăl lor.

Însă, deoarece Gabi Bădălău nu ar fi respectat această înțelegere, cântăreața a apelat la Poliție pentru a rezolva situația.

„Dacă vă uitați la comportamentul ei în tot scandalul ăsta de vreo 5 ani de zile, ea are perioade în care o apucă. Ori scoate vreo melodie și vine toamna și trebuie să o promoveze, ori se plictisește, o mai apucă. Până acum nu i-am găsit antidotul, nu știu. Mi-e și rușine de copii, de părinți. Nu s-a întâmplat nimic. Sunt tată, sunt părinte, copiii și-au dorit să stea cu mine. Nu am fugit, nu am răpit pe nimeni’, a mărturisit afaceristul la Un show păcătos.

În continuare, Gabi Bădălău a explicat că au existat neînțelegeri legate de un weekend din luna iulie, când nu i-au fost aduși copiii, fapt care l-a determinat să facă o plângere penală.

„Eu am avut un weekend în iulie, primul weekend, în care nu mi-a dat copiii. M-am dus și am făcut plângere penală, o sesizare. Am stabilit cu ea că recuperez alea două zile pentru weekendul ăla. Am cumpărat bilete în Grecia, le-a promis copiilor că îmi dă procură, face procura pentru Grecia, îmi dă poză cu ea, și când mă duc să iau copiii nu mi-a dat nici procura, nici pașapoartele. Copiii s-au rugat de ea. Nu îmi face mie rău, dar să se gândească că îi plimbam. Ea are un meci cu mine, are o răzbunare cu mine.

I-am dat și bani, am lăsat-o și în pace, și-a făcut și un iubit, să mă lase în pace. Eu sunt convins că femeia are o problemă medicală, altă explicație nu am. Ea a vorbit cu copiii duminică, copiii și-au exprimat dorința de a mai petrece timp cu mine, ea cu trei zile înainte mi-a zis să îi aduc copiii luni, și ea duminică a venit și a mers la poliție fără să mă sune pe mine. A mers la ai mei’, a mai povestit el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton