Claudia Pavel are un nou iubit. Cine e bărbatul care o face fericită / Artista s-a stabilit în America împreună cu fiul ei, Noah

.

Claudia Pavel, Cream pe numele de scenă, și-a refăcut viața după despărțirea de tatăl copilului ei. Vedeta și Jeremy Lewis au o relație amiabilă în prezent, iar asta de dragul fiului lor. Vedeta are, însă, un nou iubit în America, care o sprijină necondiționat și îi luminează viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Claudia Pavel locuiește în Miami cu Noah și sora ei, Paula, și are viața la care visa. Artista lucrează în S.U.A la un post de radio, unde face podcasturi, și și-a lansat propria linie de produse pentru îngrijirea părului. Noah merge la școală acolo și practică mai multe sporturi.

claudia-pavel-11claudia-pavel-11

Claudia Pavel are o relație cu un român stabilit în America. Cine este noul ei iubit

Claudia Pavel are o relație cu un român stabilit în America, pe care l-a cunoscut în urmă cu un an și jumătate, conform Click. Povestea lor a evoluat în mod spectaculos. Milionarul i-a cumpărat frumoasei brunete și casa în care locuiește acum cu fiul ei, Noah, care se află în imediata apropiere a proprietății deținută de Jeremy Lewis, fostul ei iubit și tatăl lui Noah.

Claudia Pavel a avut în trecut o relație cu Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet cunoscut în SUA. Cei doi au fost logodiți timp de doi ani și au devenit părinții unui băiețel, Noah Mihail. După despărțire, cei doi nu și-au vorbit timp de zece ani, iar artista a câștigat în instanță custodia copilului. Acum lucrurile între ei s-au liniștit și fac totul pentru Noah.

Claudia Pavel a îngropat securea războiului cu tatăl copilului ei

Dacă în trecut a mai mai avut neînțelegeri cu tatăl copilului ei, acum relația lor arată cu totul altfel. Relația este extraordinară. S-a mutat și el la Miami, să fie lângă noi, și suntem foarte fericiți! Este ideal ca un copil să aibă ambii părinți aproape și ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am considerat să stăm acolo mai mult', spunea Claudia Pavel, pentru aceeași sursă.

Citește și: Oana Roman își crește singură fiica și susține că nu are pe nimeni să o ajute: „Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva”

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Citește și: Marian Manole a împărțit pachete în cimitir la 14 ani de la moartea surorii lui, Mădălina Manole. Durerea care îl macină: „Pe nepotul meu nu l-am văzut niciodată. Nu sunt lăsat”

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur: „Se îndrăgostește repede, dar nu are curaj să se însoare”. Ce fel de femeie caută starul de la Bollywood

Fiul Claudiei Pavel se simte foarte bine în America

Noah învață la o școală în Miami și s-a adaptat rapid traiului de acolo. El face înot și jiu-jitsu și e încântat de toată această experiență pe care o trăiește.

„Noah e ca peștele în apă. El e un copil foarte ușor adaptabi. A călătorit foarte mult încă de mic, el e născut în Stalele Unite, trăit acolo primii doi ani din viață, am tot călătorit în Statele Unite după aceea, am tot fost în vacanță, e un copil umblat în toată lumea asta și pentru mine a fost foarte important. Eu cred că la final noi suntem suma experiențelor pe care le trăim. Cred mult în a călători cu copiii și în a-i expune la diferite culturi. Cred că e cel mai minunat dar pe care ți-l pot face părinții. E o investiție în ei și în viitorul lor. Înainte să venim în țară ne-am oprit și pe la Londra câteva zile. Noah e super fericit, face școală la Miami, surfing, înot, jiu-jitsu, mergem des la Disneyland și Universal Studios, fiind în Orlando, locuim pe malul oceanului', povestea Claudia Pavel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton