Claudia Pavel, duet cu fiul ei de șase ani. Au lansat o melodie de Sărbători

 Oana Popoiag
.

Claudia Pavel și-a îndeplinit un vis. Acela de a cânta alături de fiul ei de șase ani, Noah. Cei doi au înregistrat împreună un colind de Crăciun, alături de Orchestra Metropolitană București, marcând astfel debutul lui Noah în showbiz.

Claudia PAVEL (Cream) și-a îndeplinit recent un vis mai vechi, acela de a face un duet muzical cu nimeni altul decât fiul său. Artista a înregistrat alături de băiețelul său unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun, 'Have Yourself A Merry Little Christmas', filmând totodată și videoclipul, în casa lui Cristian Țânțăreanu din Paradisul Verde. Deși mama și fiul au avut emoții, filmările au fost gata în doar patru ore.

Claudia Pavel și fiul ei, Noah

Claudia Pavel și fiul ei, Noah

'Este unul dintre colindele mele favorite americane din toate timpurile. Mereu mi-am dorit să îl cânt și mă bucur că am avut ocazia să îl cânt acum alături de Noah pentru că nu este nimic mai frumos pe lumea asta să cânți colinde de Crăciun alături de puiul tău.  Practic e un fel de debut al lui Noah în showbiz, asta nu înseamnă neapărat că va face carieră din muzică decât dacă el va alege. Este clar că iubește să cânte și să danseze, asta face de dimineață până seara acasă și îmi amintește de mine când eram mică, își înregistrează singur emisiuni', a declarat Claudia Pavel pentru Protv.ro.

Claudia Pavel despre fiul ei: 'La 3 luni îngâna piesa mea favorită de la Rihanna'

Artista a mai povestit că Noah și-a ales singur costumul purtat în videoclip, dintr-un magazin de la Disneyland, în vreme ce stylingul și machiajul ei au fost realizate de sora sa, de care este foarte apropiată.

Claudia Pavel fiul ei Noah

Sunt super fericită că am reușit să cânt alături de Noah acest colind. Pasiunea lui pentru muzică o moștenește cu siguranță de la mine. Îmi amintește foarte mult de mine când eram mică, el cântă toată ziua, de dimineață până seara, are o voce de înger și nu cred că este conștient de cât de talentat este!  Eu însă sunt conștientă de lucrul ăsta, încă de când era el foarte mic i-am recunoscut talentul, la 3 luni îngâna  piesa mea favorită de la Rihanna. Am simțit de atunci că are înclinații muzicale serioase și că a primit acest dar minunat de la Dumnezeu', a mai adăugat Claudia Pavel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton