Claudia Pavel, pictorial sexy după ce a fost eliminată de la Ferma. Foto EXCLUSIV!

.
Claudia Pavel FermaClaudia Pavel Ferma

Ultima perioadă s-a dovedit a fi extrem de complicată pentru Claudia Pavel, cu tot stresul și presiunea de la Ferma. Vedeta a fost eliminată din competiție, dar te așteaptă în VIVA! de martie, unde a pozat ca model pentru prezentarea noilor tendințe de sezon. Fotografiile îi pun în valoare fizicul sexy.

Claudia Pavel a fost eliminată de la Ferma, după o perioadă stresantă și plină de provocări – nu întotdeauna constructive – petrecută în cadrul competiției. Vedeta a avut parte, pe lângă revelațiile plăcute, și de o altercație în toată regula cu Brigitte Năstase, care a acuzat-o că a fost amanta primului său soț, scandal ce s-a lăsat cu amenințări și cuvinte grele.

Vedeta a fost eliminată de la Ferma, unde era una dintre cele mai sexy prezențe feminine, dar te așteaptă în numărul de martie al revistei VIVA! cu un pictorial dedicat noilor tendințe de sezon, ce îi pune în evidență calitățile fizice. În costum de baie sau fuste scurte, Claudia dovedește prin ședința noastră foto că la 34 de ani și cu o naștere la activ arată fabulos.

Claudia Pavel a renunțat la carne în urmă cu opt ani, dar nu doar regimul vegetarian o ajută să se mențină în formă, ci și mișcarea. Iată ce alimente consumă frumoasa brunetă, după cum a explicat pentru avantaje.ro: 'Mănânc pește, somon, ton. Dimineața îmi place să mănânc cereale, în care îmi pun eu tot felul de semnințe de in, afine, banane, semințe de chia, ori îmi fac un smoothie. Din când în când dacă mă scol cu pofte grave, voi mânca o omletă, pentru că ador ouăle. Cam asta, salată pește, cereale. Dacă îmi e poftă de ceva dulce, intru într-un magazin „Raw și iau de acolo ceva care nu îngrașă'

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton