Claudia Puican este însărcinată? Prima declarație a lui Armin Nicoară: "Mi-aș dori un băiețel"

 Dumba Gabriela
.

Au apărut în spațiul public diverse zvonuri legate de o posibilă sarcină a Claudiei Puican. Soțul ei, Armin Nicoară, recunoaște că amândoi își doresc foarte mult să devină părinți și a făcut câteva declarații legate de acest zvon, pe care nici nu l-a confirmat, dar nici infirmat. Iată ce spune Armin Nicoară despre o posibilă sarcină a Claudiei Puican!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc foarte mult să devină părinți, însă momentan păstrează discreția vizavi de o posibilă sarcină. Cei doi s-au căsătorit anul trecut și au avut au șapte perechi de nași, iar acum își doresc să fie părinți.

armin-nicoara-primele-declaratii-dupa-ce-s-a-zvonit-ca-va-deveni-tata-1armin-nicoara-primele-declaratii-dupa-ce-s-a-zvonit-ca-va-deveni-tata-1

Ce spune Armin Nicoară despre sarcina Claudiei Puican

„Nu avem nimic oficial de anunțat. Momentan stăm așa, în așteptare. După Paște, vedem ce o mai fi, dacă e ceva sigur anunțăm. Nu vreau să zic acum, apoi, să se întâmple ceva, Doamne ferește!

Poate de teamă nici nu zic nimic acum. Ce pot spune sigur este însă că ne dorim 100% să devenim părinți. Eu să știți că mi-aș dori un băiețel. Claudia zice că tot băiețel și-ar dori, dar eu cred că zice așa doar de dragul meu și că și-ar dori, de fapt, o fetiță', a spus Armin Nicoară, conform Playtech.ro.

Mama saxofonistului este mândră de fiul ei și este fericită pentru că și-a găsit sufletul pereche.

„Le doresc să se suporte unul pe altul, să se iubească. Să nu se contrazică foarte mult și totul va fi perfect. Eu cred că amândoi se potrivesc. Au același temperament. Nurorii îi spun să îl iubească, să-l alinte, să fie o fată dulce și drăgălașă.

Sper să se înțeleagă perfect unul pe altul, să discute.Îmi doresc măcar doi nepoți de la Armin, doi de la Armando. Eu mi-aș dori băieți, că sunt și eu mamă de băieți. O să fiu implicată. Cel puțin jumătate din educația nepoților… Sper să pot face față la creșterea lor’, a declarat mama lui Armin.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc la Timișoara.Când are loc nunta și ce artiști vor cânta la eveniment

Citește și:Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc cu contract prenupțial:'Nu o să fie nimic de împărțit'

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală’

Cum ține Armin Nicoară teribila boală în frâu

Diagnosticat încă de la vârsta de 15 ani cu diabet, Armin Nicoară susține că, în sfârșit, după cei 22 de ani de chin și de sute de injecții cu insulină, el poate duce acum o viață aproape normală.

„Sunt foarte bine acum și am o viață mai bună, după ce am început să folosesc niște plasturi americani, de ultimă generație, cu insulină, pe care îi lipesc pe mână. Cu ajutorul lor nu mai trebuie să țin regim, pot face duș cu ei aplicați pe umăr, ba chiar pot juca și fotbal.

Înainte de acești plasturi, aveam o pompă cu insulină, pe abdomen, dar mi-era foarte greu cu ea, avea un furtunaș, care tot atârna. Acum pot să și muncesc mai mult.

După perioada Postului Paștelui și până în ianuarie 2024 avem totul ocupat, cu nunți, cu petreceri private', ne-a mai declarat Armin Nicoară, exclusiv pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton