Claudiu Bleonț a apărut cu fața tumefiată la filmări. Actorul a căzut de pe bicicletă: "Eram umflat, am stat toată noaptea cu gheață..."

 Dumitrache Laura
.

Claudiu Bleonț a trecut prin momente dificile după ce s-a accidentat chiar înainte de filmări. Actorul a postat câteva imagini în care apare cu fața tumefiată, după ce a căzut de pe bicicletă. Claudiu Bleonț s-a ales cu o rană la cap și umflături, dar acest lucru nu l-a împiedicat să meargă la filmările serialului Lasă-mă îmi place! Camera 609!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Claudiu Bleont se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Acesta a revenit pe micile ecrane și joacă în serialul Lasă-mă îmi place! Camera 609! de la Antena 1. Cu toate astea, actorul a avut parte de momente neplăcute înainte de filmări, după ce a căzut de pe bicicletă.

img (86)img (86)

Actorul a suferit un accident chiar înainte de filmări. Claudiu Bleonț a povestit că înainte filmărilor pentru serialul de la Antena 1, a avut parte de un incident neplăcut. Acesta a căzut de pe bicicletă și s-a ales cu fața tumefiată. Actorul a explicat cum a reușit să meargă la filmări și să mimeze efectele accidentului.

Citește și:Claudiu Bleonț, totul despre experiența COVID-19: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că…' / EXCLUSIV

Citește și:Cu ce se ocupă Claudiu Bleonț, după ce a ratat șansa de a deveni primar: „Nu știu dacă voi mai face politică, așa că am ales să…”

Citește și:Mădălin Ionescu a răbufnit după ce a fost acuzat că-l umilește pe fiul lui, Filip: „Nu ați crescut un astfel de copil. E atât de ușor sa stai pe margine si sa emiți mizerii'

Citește și:Nuami Dinescu, probleme de sănătate după ce s-a accidentat la genunchi în urmă cu 30 de ani: „Aveam o secvență în care cădeam în genunchi'. Actrița face fizioterapie și astăzi

Claudiu Bleonț a apărut cu fața tumefiată la filmări

Claudiu Bleonț joacă în serialul de la Antena 1, Lasă-mă îmi place! Camera 609!. Recent, actorul a avut parte de un incident neplăcut, după ce a căzut de pe bicicletă. Claudiu Bleonț s-a ales cu o rană la cap și a avut fața tumefiată. Surprinzător, a doua zi actorul a mers la filmări, cu fața umflată. Claudiu Bleonț a explicat cum a reușit să minimizeze efectele accidentului.

Am avut o provocare. Înainte de o filmare, am căzut seara de pe bicicletă și aveam o rană la cap, eram umflat. Atât de tare era umflătura. Am stat toată noaptea cu gheață, cu varză. Am păstrat pozele, le trimiteam. Știam că a doua zi aveam filmare chiar aici unde facem interviul. Am adormit târziu, nu am auzit echipa când a venit să mă ia. Am luat un taxi și am venit din București în Izvorăni, m-au machiat', a declarat Claudiu Bleonț, pentru Antena Stars.

Claudiu Bleonț: „Nu s-a ratat ziua de filmare”

Claudiu Bleonț și-a păstrat umorul chiar și în situații neplăcute. Actorul a povestit cum a reușit să filmeze a doua zi după accidentul suferit, astfel încât să nu i se vadă rănile. El a explicat că a apărut într-o scenă filmată în interiorul unui frigider, iar umflătura sa nu era vizibilă.

Partea bună e că am filmat cu o cameră în frigider și eu deschideam ușa frigiderului, dar nu se vedea decât partea asta a mea care se uita după ce era de mâncare și în momentul în care închideam frigiderul, de acolo se vedea profilul meu și strigam „Lumi, unde mi-e salamul'. În felul ăsta nu s-a ratat ziua de filmare', a mai spus actorul.

În serialul de la Antena 1, Claudiu Bleonţ va juca rolul lui Mircea, băiatul mai mare al familiei Pop, ce îi urmează tatălui în cariera de arhitect. „Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuţia, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aş putea avea pe toţi copii, mi-ar plăcea să fie ai mei! Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conţinător şi ridicător la plasă pentru tânăra generaţie şi că mă voi strădui ca prezenţa lui, una discretă de altfel, să mă conţină pe mine ca om şi ca actor, întru totul!', spune Claudiu Bleonţ.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton