Claudiu Bleonț, după ce Nadine l-a acuzat că a agresat-o sexual, în urmă cu 12 ani: "Dacă eu aș putea face amor cu Nadine, aș spune da, dacă și ea vrea. Am bătut la ușă, da, dar ea n-a deschis și eu am plecat"

 Oana Pantazi
.

Claudiu Bleonț vorbește în premieră despre un episod halucinant al vieții sale personale, după ce Nadine l-a acuzat că a agresat-o sexual. În urmă cu mai bine de un deceniu, declarațiile lui Nadine, care l-a acuzat pe actor de hărțuire sexuală, au făcut să curgă multă cerneală în presă. Iată însă că, 12 ani mai târziu, Claudiu Bleonț a vorbit despre acele momente, negând însă totul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pe vremea când jucau amândoi în piesa „Amedeu sau scapi cu greu de el” și mergeau cu spectacolul în turneu, Nadine a declarat public că a fost agresată sexual de către Claudiu Bleonț, lucru negat de actor la vremea respectivă. Invitat în emisiune la Denise Rifai, acesta a revenit cu declarații pe tema acestui subiect și a recunoscut că o place pe Nadine, însă a susținut că între ei nu s-a petrecut nimic în aceeași perioadă.

claudiu-bleont-2claudiu-bleont-2

Nadine l-a acuzat pe Claudiu Bleonț de agresiune sexuală

Nadine a agitat apele, șocând opinia publică, în urmă cu mai bine de 10 ani, supă ce a afirmat că a fost agresată sexual de către Claudiu Bleonț în timp ce erau colegi de scenă în piesa „Amedeu sau scapi cu greu de el”. Cum actorii se aflau în turneu cu piesa și erau cazați la hotel, Claudiu Blonț ar fi venit atunci la ușa artistei, fiind extrem de insistent.

Citește și: Roxana Hulpe s-a căsătorit religios de ziua ei de naștere. Vedeta PRO TV a fost cununată chiar de către tatăl ei, iar Andreea și Cabral Ibacka i-au fost nași/ Imagini emoționante de la nuntă

Citește și: Anca Dinicu este însărcinată. Cine este și cu ce se ocupă iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă. Eu și cu tipul ăsta…’

Citește și: De ce a părăsit Vero Căliman Gașca Zurli: „Cum e un cal cu ochelari, fix așa am fost'. În ce relație e acum cu foștii colegi

„În noaptea aia, de la cinci la șase dimineața, mi-a bătut cu pumnii în ușa camerei, urla să deschid, nu mai puteam de frică, credeam ca îmi va sparge ușa. Mi-a dat zeci de mesaje pe telefon să deschid, m-a sunat non-stop, a fost groaznic', dezvăluia Nadine la vremea respectivă.

Artista a spus că a anunțat-o și pe Andra Negulescu, regizoarea piesei și soția actorului de la
acea vreme, despre incident. Aceasta însă a negat totul, la vremea respectivă.

Claudiu Bleonț spune partea lui de adevăr, după ce Nadine l-a acuzat că a agresat-o sexual, în urmă cu 12 ani

Nici acum nu s-au stins ecourile scandalului iscat în momentul în care Nadine l-a acuzat pe Claudiu Bleonț de hărțuire sexuală. Toată povestea s-a petrecut cu 12 ani în urmă, însă nu a fost uitată. Drept urmare, în momentul în care l-a avut invitat pe Claudiu Bleonț în emisiune, Denise Rifai a vrut să știe dacă, într-adevăr, actorul se consideră vinovat de faptele afirmate de colega sa de scenă de atunci.

„Nu am agresat-o pe Nadine. Doamne, nici nu aș putea! Cum s-o agresez? Nu cred. Nu vreau, nu pot. Sincer, mi-a plăcut și pot să spun că îmi place Nadine și, sincer, dacă s-ar fi petrecut, ieșind din situația de tată și de căsătorit în momentul ăsta și o lucrez ca o situație imaginară posibilă, dacă eu aș putea face amor cu Nadine, aș spune da, dacă și ea vrea. Dacă ea nu vrea, nu. Deci nu există și n-am cum s-o agresez pe Nadine. O pot invita. Dacă ea spune ‘M-a agresat individul. Vai, te-ai dat la mine!’, bă, doar m-am uitat la tine. Nu mă refer la cazul cu ea. Am bătut la ușă, da, dar ea n-a deschis și eu am plecat. Altele au deschis. Probleme ceva?!', a spus Claudiu Bleonț în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Nadine: „Eram la Slatina de față cu primarul, cu prefectul, cu toată lumea, iar el a spus: Nadine, te mai… cu mine?”

Întreg scandalul a început când regizorul Andra Negulescu, soția lui Claudiu Bleonț, i-a oferit un rol frumoasei Nadine. În aceeași piesă de teatru, Bleonț interpreta unul dintre rolurile principale. Conform spuselor de la acea vreme, treaba de pe scenă s-a amestecat foarte repede cu viață personală, iar Claudiu ar fi început să-i facă avansuri sexuale lui Nadine, chiar de față cu soția să. De la flirtul de pe scenă se pare că Bleonț ar fi trecut la propuneri care mai de care mai indecente și în culise. 

„Eram la Slatina de față cu primarul, cu prefectul, cu toată lumea, iar el a spus: Nadine, te mai… cu mine? Lucru foarte umilitor pentru mine și soțul meu. Ce m-a uimit cel mai tare a fost că permanent, majoritatea spuselor lui cu tentă sexuală, în ceea ce mă privea, erau cu foarte mulți martori și într-un fel mă relaxa asta pentru că era transparență și ea era de față', a spus Nadine.

Andra Negulescu, soția lui Claudiu Bleonț, califica acuzațiile lui Nadine că fiind aberante. Ulterior, artista a vorbit pentru VIVA! despre acel episod din viața ei.

„Bănuiesc că te referi la Claudiu Bleonț. El este un actor. Nu știu dacă, și în România, actorii primesc sporuri pentru riscul dedublării personalității. Atunci am fost furioasă și am făcut ce am știut mai bine, am ieșit din proiect. Acum înțeleg că fiecare se duce pe sine cum poate mai bine. Cel mai greu este să fii om. Să ai trup și minte și să le menții în armonie.

Nu toți reușim asta. Sfătuiesc femeile să învețe să își apere trupul. Să uite că sunt „doamne și să se ducă la cursuri de apărare. Și, la fel de important, să învețe să își fortifice mintea. Astfel de oameni pot distruge vieți. Cele mai multe dintre noi știm ce înseamnă abuzul. Iar abuzul nu este doar fizic, ci și emoțional. De aceea, trebuie să învățăm să ne protejăm fizic și emoțional„, ne-a spus Nadine, cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton