Claudiu Bleonț i-a spus lui Denise Rifai, în emisiunea de la Kanal D, că nu ar face sex pe scenă. Ce gest a făcut, brusc, și cum a lăsat-o mască pe prezentatoarea TV

 Dumba Gabriela
.

Claudiu Bleonț este cunoscut pentru nonșalanța cu care spune lucrurilor pe nume și, așa cum era de așteptat, nu și-a lăsat nonconformismul acasă nici când a fost invitatul lui Denise Rifai, în emisiunea ei de la Kanal D. Claudiu Bleonț a făcut un gest care a uimit-o pe Denise Rifai, atunci când i-a mărturisit că nu ar face sex pe scenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', care va fi difuzată duminică, 2 iunie, de la 22.30, acesta va dezvălui aspecte inedite din viața și cariera sa. Cu sinceritate și deschidere, Claudiu Bleonț va răspunde celor 40 de întrebări provocatoare, împărtășind experiențe și reflecții personale.

269025323_793448802051722_4100352607110830630_n269025323_793448802051722_4100352607110830630_n

Claudiu Bleonț i-a spus lui Denise Rifai, în emisiunea de la Kanal D, că nu ar face sex pe scenă

Claudiu Bleonț este un nume consacrat în lumea teatrului și a cinematografiei românești, cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste patru decenii. Renumit pentru lipsa de inhibiții și abordările sale îndrăznețe, Claudiu Bleonț a fost adesea numit „actorul extremelor'.

Un clip de prezentare a emisiunii a fost lansat deja de Kanal D pe YouTube, Claudiu Bleonț răspunde la mai multe întrebări. „Cum ați reușit să terminați penultimul facultatea?', a întrebat Denise Rifai, iar el a zis: „Irelevant! Ce contează că am terminat penultimul?'. Ulterior, el face un gest neașteptat, se ridică de pe scaun și o privește fix pe prezentatoare.

„Ce nu a-ți face niciodată pe scenă?', a întrebat ea apoi. Claudiu Bleonț, singurul invitat al lui Denise Rifai care s-a ridicat de pe scaun în timpul filmării, zice: „Sex'. Ea continuă apoi cu întrebările. „Ați fost un Nicolae Ceaușescu bun?', „Ați regretat vreodată că v-ați bătut în ring cu Savarină?', „Ați agresat-o pe Nadine?', „Cât fac 6+6:6?', „Cât de nebun este Claudiu Bleonț?'.

În emisiunea de duminică, Claudiu Bleonț surprinde și cu momentul când îl imită pe Nicolae Ceaușescu.

Citește și: Cum a descoperit Diana Dumitrescu că suferă de sindromul intestinului iritabil. Medicii i-au pus un diagnostic greșit: „Am avut două crize, dureri crunte. Au vrut să mă opereze și…

Citește și: Cum s-a schimbat relația Oanei Roman cu Petre Roman, după decesul mamei ei: „Mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei’

Citește și: Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce s-a găsit o grenadă la poarta casei lor: „Fiica mea e în stare de șoc, plânge / Camerele de supraveghere au surprins un posibil suspect

Acum patru ani, Claudiu Bleonț a candidat pentru Primăria comunei clujene Beliș

Claudiu Bleonț a candidat în 2020 din partea PNL la primăria comunei clujene Beliș, însă a pierdut alegerile în fața candidatului PSD Viorel Matiș. Bleonț a obținut 154 de sufragii, în timp ce Viorel Matiș a câștigat un nou mandat cu 398 de voturi. La urne s-au prezentat 841 de persoane din cele 1.182 înscrise pe listele electorale, o prezență la vot de 73%.

Întrebat apoi dacă a renunțat definitiv la politică, Claudiu Bleonț a explicat: „În primul rând, mi-a încetat mutația acolo. M-am gândit foarte serios dacă să o mai prelungesc sau nu. Eu am cochetat cu ideea de a deveni acolo, în comuna clujeană Beliș, primar.

Sau viceprimar. Nu a fost să fie însă! Cu ocazia alegerilor locale din toamna anului 2020, am fost ales consilier local din partea PNL. Cred că am făcut tot ce a depins de mine și la acest capitol.

O vreme, cinci luni sau mai bine, mi-am plătit singur cazarea, masa, transportul. Nu aveam casă acolo, în Beliș. În cele din urmă însă am decis să mă întorc la teatru. Recunosc că atunci când am cochetat cu ideea de a candida, pandemia închisese orice teatru.

Nu mai existau spectacole și nici măcar repetiții. Ca atare, mi-am putut dedica timpul doar acestei activități. Mi-au plăcut mult și locurile, și oamenii. Lucrurile s-au schimbat însă, așa că am renunțat. Locul meu de consilier a fost luat de un alt tânăr', a spus Claudiu Bleonț, citat de libertatea.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton