Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat pentru prima dată cu ispita Anamaria Vaida: „Am simțit că este momentul. Trăiesc la maxim testul...”. Cum a reacționat iubita lui, Simona

.

Lucrurile sunt din ce în ce mai intense la Insula Iubirii! Iustina și Cornel s-au despărțit, Andrei și Cristina sunt în aceeași situație, la fel și Maria cu iubitul ei, Dani, astfel că după acest șir lung urmează și Simona cu Claudiu. Deși au venit ultimii la marele test, concurentul s-a îndrăgostit de Anamaria Vaida și după lungi rețineri și așteptări, a avut loc și primul săurt între ei. Iată ce a spus el după 'momentul magic', dar și cum a reacționat Simona!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Insula Iubirii este cel mai dur test pentru cuplurile participante, asta fiindcă în Thailanda se poate întâmpla orice, după cum s-a văzut pe micile ecrane. Andrei Rotaru a renunțat la o căsnicie de 10 ani pentru ispita Diandra, însă și Claudiu a dat cu piciorul promisiunilor pe care i le-a făcut iubitei lui, înainte de a o cunoaște pe ispita Anamaria Vaida, care l-a cucerit din prima seară.

un-nou-cuplu-la-insula-iubirii–23-iulie-2024-3-scaledun-nou-cuplu-la-insula-iubirii–23-iulie-2024-3-scaled

Citește și: Simona de la Insula iubirii a anunțat despărțirea de Claudiu, printre lacrimi, după ce l-a văzut dormind cu ispita Anamaria: „A picat testul. Starea mea mentală și fizică nu e ok…'

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt, între el și ispita Maria: „A venit la mine în cameră de trei ori. Sper să…'. Ea a spus la TV că au avut atingeri indecente

Citește și: Cine este Mihai Găvan de la Mireasa, sezonul 10. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a fost sportiv de performanță: „N-aș trece niciodată peste înșelat'

Citește și: Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca: 'M-am dus direct la ea la hotel. E sufletul meu pereche. O iubesc…' / Speră la o nouă șansă, după ce ea a spus că-l dă în judecată pentru defăimare

Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat pentru prima dată cu ispita Anamaria Vaida

Claudiu și ispita Anamaria Vaida au petrecut tot timpul împreună de când concurentul a intrat în vila băieților, ba chiar au și dormit în aceeași cameră. Cu toate că sunt mereu unul în preajma altuia și au avut loc atingeri tandre, nu s-au sărutat, asta până în ediția de aseară. Aflați în club, Claudiu nu a mai ezitat după ce a tot tachinat-o pe ispită, iar ea i-a dat o replică neașteptată, urmând astfel un sărut intens și pasional.

A început din nou cu jocurile pe care le face el, cu apropierea lui de fața mea, de gâtul meu, foarte senzual', a spus Anamaria Vaida la testimoniale.

La un moment dat, iubitul Simonei a întrebat-o dacă i-a pus răbdarea la încercare cu toate aceste tachinări. Anamaria Vaida însă a ezitat un moment și a continuat să danseze, până când i-a dat o replică neașteptată: „Doar nu aș vrea să faci mișto de mine. Atât.'.

Auzind aceste lucruri, Claudiu nu s-a mai abținut și a sărutat-o pasional preț de câteva clipe bune.

Atunci am simțit eu că este momentul și că merită să primească acel sărut. Și m-am simțit și eu hotărât să fac chestia asta. Trăiesc la maxim testul, astfel încât să îmi dau seama că sentimentele pe care le dezvolt aici sunt suficient de puternice încât să mă facă să uit de sentimentele pe care le aveam acasă', a declarat Claudiu la testimoniale.

Anamaria Vaida: 'Mi-a spus că pentru el testul s-a încheiat'

Anamaria Vaida a recunoscut de mai multe ori că este atrasă de Claudiu, astfel că nu a ascuns acest lucru și i-a dat de înțeles de multe ori că-l place. Ba mai mult, a mărturisit că se simte o conexiune puternică între ei, chiar dacă momentul sărutului a întârziat din punctul ei de vedere. Totodată, a dezvăluit și ce i-a spus Claudiu după ce a sărutat-o pasional minute bune în șir.

Mi se pare că acest sărut stă să vină de ceva timp, așa că e binevenit. Sărută bine! După un sărut destul de lung, s-a retras și mi-a spus că pentru el testul s-a încheiat', a zis ispita Anamaria Vaida.

Cum a reacționat Simona, iubita lui

În ediția anterioară de la Insula Iubirii, Simona și-a văzut iubitul în același pat cu ispita Anamaria Vaida. Cei doi au dormit împreună, însă nu s-a întâmplat nimic între ei și la acel moment nu a existat un sărut între ei. Chiar și așa, concurenta „s-a convins de partenerul ei' și a anunțat în fața telespectatorilor că s-au despărțit.

El crede că dacă vine aici și se apropie de o ispită, va găsi răspunsuri. Din contră, el își găsea răspunsuri dacă putea să își stăpânească anumite plăceri și să vadă dacă este capabil să iubească o anumită femeie. Mi-a dat răspunsul acum, dar putea să îmi spună acasă', a zis iubita lui Claudiu.

Deși nu a văzut încă cum Claudiu se sărută pasional cu ispita Anamaria Vaida, Simona nu doar că a anunțat că pleacă singură de pe insulă, ci a și dezvăluit că este dezamăgită de el și de acțiunile sale. Asta nu este tot, fiindcă declarațiile ei au continuat:

Mă așteptam să nu fie atât de asumat și să nu facă lucruri atât de clare, știind că mă deranjează, că o să sufăr, că o să fiu dezamăgită. Mi-aș fi dorit, dacă simte într-adevăr o atracție față de Anamaria, să fi lăsat un mesaj în care să îmi spună că aici a realizat că nu poate să fie bărbatul pe care eu mi-l doresc și că vrea să își trăiască viața în modul lui, nu să văd aceste imagini. Totuși, mă bucur că s-a apropiat de o persoană care e exact ca mine, așa cum a zis, adică nu a căutat mai mult. Înseamnă că nu-i lipsea nimic acasă și că nu e o problemă la mine, ci la el. Nu o să fac nimic oficial, deoarece văd că încă are rețineri de a se săruta', a mai transmis Simona.

Sursă foto: Facebook / capturi ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton